ne kontamsoxx je napisao/la:Ja cekam River Plate keca i zapad pobjedu. Jacu ekipu ima istok i vjerujem u pobjedu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne kontamsoxx je napisao/la:Ja cekam River Plate keca i zapad pobjedu. Jacu ekipu ima istok i vjerujem u pobjedu
Jacu ekipu imaju neg istok xDbevanda4 je napisao/la:ne kontamsoxx je napisao/la:Ja cekam River Plate keca i zapad pobjedu. Jacu ekipu ima istok i vjerujem u pobjedu
Znaci Prvi set. I inace ovakvi postovi su za chat.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:aha a to za poene bi moglo da ide napokon u OVER![]()
nego znal neko sta znaci ovo P1 i P2![]()
Ne volim biti neko ko ispravlja krive navode ali pošto sam danas studiozno se bavio ovim parom moram te demantovati i to prvo pa muško tj. zadnji all star je bio 149-152=301mforce je napisao/la:negdje bas citam jedan lik pisao na forumu kao da se u ovoj utakmici zapravo nikad ne zna ko ce pobjediti i da imaju podjednake sanse zbog veoma dobrih igraca sa obje strane i tu se slazem sa njim ... ja sam preskocio taj par, ali da igram, igrao bih kao i on na Istok, do sada 3 pobjede Zapada, dosta je vise bilo jbmu misaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:šta igrati na ovu all star tekmu ?a i Zapad je blagi 'favorit', moguca navlakusa kladionica itd ... pisu takodje da bi over mogao doci mada su do sada svi susreti isli ispod ponudjene granice, ne znam ...
Do 31 marta ja mislimTM OLOVO je napisao/la:Jel ko upucen od kada nastaje zabrana online kladjenja ,il je to samo suplja posto imam neki sredstava na bwinu pa da povucem,jer kako sam cuo zabranit ce pristup stranici...![]()
![]()
![]()
nadam se da dobro mislis, da ne budem morao ici u drugu zemlju da bi mogoa pristupit stranici da bi vratio pareEBSCO je napisao/la:Do 31 marta ja mislimTM OLOVO je napisao/la:Jel ko upucen od kada nastaje zabrana online kladjenja ,il je to samo suplja posto imam neki sredstava na bwinu pa da povucem,jer kako sam cuo zabranit ce pristup stranici...![]()
![]()
![]()
Pa nije nista jos ni pocelo.sirokibrig je napisao/la:ekipa prolazi li išta od ona 4 lista što sam uplatio
Posto je nemoguce zabraniti izlazak na stranice jer je vrlo lako te zastite njihove zaobici-kladjenje ne moze biti zabranjeno. Ono mogu oni zabraniti ali ti mozes igrati ako hoces. A isplatu mozes napraviti preko MB i skrilla ako se bojis direktno na karticu.TM OLOVO je napisao/la:nadam se da dobro mislis, da ne budem morao ici u drugu zemlju da bi mogoa pristupit stranici da bi vratio pareEBSCO je napisao/la:Do 31 marta ja mislimTM OLOVO je napisao/la:Jel ko upucen od kada nastaje zabrana online kladjenja ,il je to samo suplja posto imam neki sredstava na bwinu pa da povucem,jer kako sam cuo zabranit ce pristup stranici...![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.