KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Kiselikrastavci
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Kiselikrastavci » 18 feb 2013, 00:22

braoolyo je napisao/la:
Kiselikrastavci je napisao/la:
Pa jel Dule po povratku u Partizan nije racunao sa Raskom :roll: Bio je Vlada Jovanovic trener, ali kada je u upravi Partizana bilo jasno da se Dule vraca na klupu, tu vise za Raska nije bilo mjesta.
Zato što su mu dugovali (vjerovatno još uvijek duguju) dosta plata.
Naravno, to je bio glavni razlog! Ali je fakat da je u Beogradu javna tajna da Dule Katicu i Andjusicu nije oprostio vrsacke dogadjaje i da izmedju ostalog i zbog toga nisu bili rado vidjeni u Duletovom konceptu. Samo sto je Rasko odmah otisao, a Andjusic je protracio pola sezone na klupi.
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2013, 00:26

Kakav mec,kakav derbi,kakav **** basket. Zasigurno najbolja utakmica ove sezone u ABA ligi te jedan od najboljih derbija u poslednjih par sezona.Ko god da je pobedio bilo bi apsolutno zasluzeno,mislim da je cak ova razlika i prevelika s obzirom na vidjeno na parketu. Moze se reci da je ipak presudila veca sirina i repertoar kod Crvene zvezde.Partizan jednostavno nije imao nikoga da se prikljuci Bertansu koji je masio samo jedan sut za tri ako se ne varam i to ono pred kraj utakmice,i Bogdanovicu koji je u poslednjoj 4/4 u onim momentima odrzavao Partizan sa svojim vezanim poenima.Definitivno nedostajao je Lucic itekako koji je vezao 4 promasena slobodna bacanja i tako upao u jos veci kanal.

Kod nas Rasko objasnio par stvari,kakva partija,prvo poluvreme nas on drzao,u drugom mu prisao Rakocevic,Savovic zabudalio,Simonovic ponovo ubo jednu veoma bitnu tricu i to je to.Sasvim dovoljno za 3/3 ove sezone,sasvim dovoljno da gotovo sigurno obezbedimo drugu poziciju i samim tim kvalifikacije za EL,sasvim dovoljno da jos jednom osmeh na licu ostane u ove kasne sate.

Sutra ce Igokea da dobije Zadra,ali cekamo ih,cekamo ih na kiksu,cekamo ih na mecu protiv Partizana,sada sve kalkulacije padaju u vodu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 feb 2013, 00:31

kakav raspored imamo mi i igokea do kraja?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 18 feb 2013, 00:35

alan_kardec je napisao/la:kakav raspored imamo mi i igokea do kraja?
vi najvjerovatnije dobijate svih 5 do kraja, a igokea tesko 4
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2013, 00:36

Igokea ceka Zadar,pa ide MZT-u,pa ceka Szolnok,pa ide Partizanu,pa ceka Krku pa ide Ciboni...
Mi idemo Krki,pa cekamo Cibonu,idemo Sirokom,cekamo Djetice i zadnje idemo u Kragujevac.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 feb 2013, 00:46

Kiselikrastavci je napisao/la:@ neno

I iduci put se prvo informisi o nekim stvarima, prije sto nesto tako lupis :lol:
Da nije i Andjusica recimo Radonjic zakucao na kupu :roll: Jer spekulisalo se da ce mali Andjusa zavrsiti u Podgorici, a eno ga sada u Bolonji :lol:
Kakve bolan ti gluposti valjas :lol: :lol:
Cuj ti mene da ucis zasto Rasko nije htio da produzi s Partizanom..Nije produzio zato sto su mu vec ostali duzni, a Partizan se odlucio na one od kojih bi mogao imati koristi u buducnosti. Od Raska kratkotrajno, ali dugorocno sigurno ne.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 18 feb 2013, 00:48

Devil je napisao/la:
Igokea ceka Zadar,pa ide MZT-u,pa ceka Szolnok,pa ide Partizanu,pa ceka Krku pa ide Ciboni...
Mi idemo Krki,pa cekamo Cibonu,idemo Sirokom,cekamo Djetice i zadnje idemo u Kragujevac.
Ja mislim da cemo naredne cetiri dobiti, nastaviti jos jednu seriju pobjeda ove godine, jedino u KG moze biti gusto, ako i njima i nama bude igrala pobjeda. Bez obzira sto smo ih demolirali onomad u kupu, to ce biti nova utakmica, nova specificna situacija, mec odluke, a Radnicki ima dobru ekipu u ABA-okvirima.
Ja u Igokeu ne vjerujem, mislim da ce od Partizana i MZT-a izgubiti u gostima, a ni kuci nisu vise fiks. Vrlo je bitno sto je MZT danas tukao "favorita" iz Podsuseda, sada im opet igra svaki mec kada je u pitanju borba za evrokup (6. mjesto). Nadam se konacnom poretku 1. mi, 2 Igosi, 3. grobari, 4. kabasti, 5. djetici, 6. cokalije, finale fajnal-fora vjeciti derbi, po mogucstvu u prepunoj Areni 8-) I sa vecim kontigentom policije :lol:
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 18 feb 2013, 00:56

neno#4 je napisao/la:
Kiselikrastavci je napisao/la:@ neno

I iduci put se prvo informisi o nekim stvarima, prije sto nesto tako lupis :lol:
Da nije i Andjusica recimo Radonjic zakucao na kupu :roll: Jer spekulisalo se da ce mali Andjusa zavrsiti u Podgorici, a eno ga sada u Bolonji :lol:
Kakve bolan ti gluposti valjas :lol: :lol:
Cuj ti mene da ucis zasto Rasko nije htio da produzi s Partizanom..Nije produzio zato sto su mu vec ostali duzni, a Partizan se odlucio na one od kojih bi mogao imati koristi u buducnosti. Od Raska kratkotrajno, ali dugorocno sigurno ne.
Pa ja sam vec u odgovoru braooylou potvrdio tu informaciju, ali je i fakat da Dule ne "mirise" Raska, kao sto nije ni malog Danila. Ili si ti odani postavalac velikog maga Dula alias dervisa :lol: Za mene je on kao covjek i trener veliki egocentrik, imao je odlicne rezultate s Partizanom prosle decenije i to ne sporim, ali je u sadasnjoj poziciji odavno izgubio kompas. Jer kako da se objasni sto je indirektno najurio sutera kao sto je Andjusic, a sut mu rak-rana u sadasnjoj selekciji igraca? Nisam od onih koji trenere cijene na osnovu stare slave, nego samo trenutnog rada.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 feb 2013, 01:07

Cuj ne cijeni trenere na osnovu minulog rada :lol: :lol:
Znaci tebi sada ne valja Kari Pesic :lol: :lol:
Dule nije pogubio kompas nego nema para jednostavno.
Ako u ovoj sezoni izbori Euroligu, Partizan ce se izvuci. Ako ostanu bez nje, imat ce velikih problema.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 feb 2013, 01:11

ako ces iskreno nema tu nikakvog nemirisanja i slicno.
imao je da bira projekat bogdanovic na dvojci ili andjusic,odlucio se za prvog zbog raznovrsnijeg napadackog arsenala i zbog bolje odbrane,pa i zbog veceg potencijala.

to ti je realna prica ako zelis da cujes pravi razlog,a ne neke internet informacije i nagadjanja....veruj mi da se niko ne odrice dobrog igraca tek tako.andjusic je dobar suter i solidan igrac,cak mozda i trenutno napadacki bolji od bogdana,ali svako ko je pratio razvoj obojice i zna njihov potencijal zna zasto se dule opredelio za bogdana.

izvinjavam se na off-u.

raskova jednogodisnja plata pokriva platu nasa dva ovogodisnja centra,a i delom zbog ovoga navedenom od strane kolege neno-a ...partizan ce kakvu takvu kintu zaraditi na nekom od ovih centara,na katicu ce imati minus. jos jedan dodatni faktor zasto je uradjeno ovako,jer je to jedini nacin da klub prezivi.

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 18 feb 2013, 01:18

neno#4 je napisao/la:Cuj ne cijeni trenere na osnovu minulog rada :lol: :lol:
Znaci tebi sada ne valja Kari Pesic :lol: :lol:
Dule nije pogubio kompas nego nema para jednostavno.
Ako u ovoj sezoni izbori Euroligu, Partizan ce se izvuci. Ako ostanu bez nje, imat ce velikih problema.
Gdje sam ja pominjao Pesica i gdje sam rekao da ne cijenim Pesica :lol: Pusti sada sistem ofrlje ;) Ili aludiras na njegovo provedeno vrijeme na Zvezdinoj klupi? Kari trenatno radi odlican posao u Bajernu, izgubio prvu u Berlinu od Obradoviceve Albe, a onda nanizao seriju pobjeda i vidi gdje je Bajern, a gdje je bio prije Karija ;) . Sinoc izgubljen mec preokrenuse, Kari trenutno radi bolje u Bajernu nego Dule u Partizanu i to nema veze da li sam ja Zvezdas ili Partizanovac. Jeste, nema Dule para i to ga donekle i opravdava ali guranje Vestermana koji jos nije sazreo da predvodi ekipu kao sto je Partizan i teski transfer-promasaji u liku Torija Tomasa koji se jednostavno nije snasao u BG-u i Nemanje Gordica kod kojeg je ocigledno da su povrede ostavile dubokog traga i sputale ga u daljem kosarkaskom razvoju, ga nimalo ne opravdavaju. S takvim budzetom su neke ekipe prave bolje rezultate, i to je glavni problem Dervisa Malobudzetovica, pogresna selekcija na nekim pozicijama. A za mene je to glavni razlog zasto Partizan trenutno posrce - plej i Duletova tvrdoglavost.

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 18 feb 2013, 01:28

sasagmp je napisao/la:ako ces iskreno nema tu nikakvog nemirisanja i slicno.
imao je da bira projekat bogdanovic na dvojci ili andjusic,odlucio se za prvog zbog raznovrsnijeg napadackog arsenala i zbog bolje odbrane,pa i zbog veceg potencijala.

to ti je realna prica ako zelis da cujes pravi razlog,a ne neke internet informacije i nagadjanja....veruj mi da se niko ne odrice dobrog igraca tek tako.andjusic je dobar suter i solidan igrac,cak mozda i trenutno napadacki bolji od bogdana,ali svako ko je pratio razvoj obojice i zna njihov potencijal zna zasto se dule opredelio za bogdana.

izvinjavam se na off-u.

raskova jednogodisnja plata pokriva platu nasa dva ovogodisnja centra,a i delom zbog ovoga navedenom od strane kolege neno-a ...partizan ce kakvu takvu kintu zaraditi na nekom od ovih centara,na katicu ce imati minus. jos jedan dodatni faktor zasto je uradjeno ovako,jer je to jedini nacin da klub prezivi.
Ma ne sporim ja nigdje ove stvari oko neisplacenih para, oko promjene koncepta i fokusa na mladje, visine izdataka za Katica i sl. Kada je dvojka u pitanju, ja mislim da je Andjusic mnogo bolji igrac od Bogdanovica, kojeg smatram za najvecu prevaru u Partizanu, vecu i od Vestermana do sada. S tim sto od Vestermana moze postati jos vrhusnki igrac i plej, dokazao je to i u mladjim kategorijama, ali od Bogdanovica nikada nece biti velikog igraca! I nije mi jasno koga toliko gura, zaista. Niko nema takav tretman s jedne i takav (los) ucinak s druge strane, veliki nesrazmjer. Jeste Andjusic jos deficitaran u odbrani, ali prostor za napredak je kod njega mnogo veci nego kod Bogdana. Osim toga provlaci se i prica o Andjusicevom promjeni menadzera (odlaska iz Beobasketa), ali u to ne ulazim i necu da se pozivam na to, jer je to jos u domenu teroije zavjere i nikada necmo imati konkretne dokaze takvim tvrdnjama, ali nije ni Dule bezgresan koliko se predstavlja, a logicno je s druge strane sto ga klub i navijaci podrzavaju, jer bi bez toga bilo jos gore. Trebaju ili da ga mijenjaju, ili da zavrse gdje ce zavrsiti, a mnogo skripi ove godine. Ja se nadam da ce Partizan konacno uci u tu vec dugo najavljivanu "prepoznatljivu" formu. Pricalo se posle Bamberga, da ce biti tek sada bolji, jedan front manje, a evo vec skoro dva mjeseca corak...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 feb 2013, 01:36

odgovoricu ti na topiku partizana,da ne gusimo ovu temu ovim diskusijama.

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 18 feb 2013, 01:43

sasagmp je napisao/la:odgovoricu ti na topiku partizana,da ne gusimo ovu temu ovim diskusijama.
Uze mi rijec iz usta :D

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 18 feb 2013, 20:14

Kakav seljački i idiotski potez sa Braunom, strašno. Da se nije Vesić vratio? :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2013, 20:34

braoolyo je napisao/la:Kakav seljački i idiotski potez sa Braunom, strašno. Da se nije Vesić vratio? :)
Sasvim logican potez.
Jedam od najplacenijih igraca nikako ne moze da bude treci centar. Na stranu sto je on mnogo gotivan lik,ko ga je vidjao u gradu zna o cemu pricam,ali jednostavno ne mozes ti sa ovolikom platom da sluzis za mahanje peskirom na utakmici,ima i klinaca koji bi to rado da rade za mnogo manji kes. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 feb 2013, 20:37

Slažem se, glupost je otpuštanje Browna. Glavni ljudi u klubu su pokazali da mu ne vjeruju, prvo dovođenjem Traorea, a sad i Samardžijskog, tako da se ovakav epilog mogao i naslutiti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 feb 2013, 21:16

Devil je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:Kakav seljački i idiotski potez sa Braunom, strašno. Da se nije Vesić vratio? :)
Sasvim logican potez.
Jedam od najplacenijih igraca nikako ne moze da bude treci centar. Na stranu sto je on mnogo gotivan lik,ko ga je vidjao u gradu zna o cemu pricam,ali jednostavno ne mozes ti sa ovolikom platom da sluzis za mahanje peskirom na utakmici,ima i klinaca koji bi to rado da rade za mnogo manji kes. ;)

Nisam siguran ,jeli zasluzio da bude 3 centar :?: igrao je dobro na pocetku,cudna odluka :!:

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 18 feb 2013, 23:25

Frapiran sam i pomalo razocaran :( Brown ovo nije zasluzio, da zbog Samardzijskog mora da napusti klub.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2013, 23:29

Kiselikrastavci je napisao/la:Frapiran sam i pomalo razocaran :( Brown ovo nije zasluzio, da zbog Samardzijskog mora da napusti klub.
Ko kaze da napusta zbog Samardziskog ? :?

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.