12soxx je napisao/la:Kad otvara sutra premier? I oko koliko ce izbacit se ponuda na net?? hitnoo!
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
u 12soxx je napisao/la:Kad otvara sutra premier? I oko koliko ce izbacit se ponuda na net?? hitnoo!

Zadnja izmjena: malta87, dana/u 17 feb 2013, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Na netu rade od 12 ,pa mislim da ni poslovnice nece prije otvarat zato sto je ponedeljaksoxx je napisao/la:Kad otvara sutra premier? I oko koliko ce izbacit se ponuda na net?? hitnoo!
Piše web uplate od sutra (ponedjeljak) moguće od 10 sati.Lisac je napisao/la:Na netu rade od 12 ,pa mislim da ni poslovnice nece prije otvarat zato sto je ponedeljaksoxx je napisao/la:Kad otvara sutra premier? I oko koliko ce izbacit se ponuda na net?? hitnoo!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
nije, pise sutra od 12 do 01:00insider je napisao/la:Piše web uplate od sutra (ponedjeljak) moguće od 10 sati.Lisac je napisao/la:Na netu rade od 12 ,pa mislim da ni poslovnice nece prije otvarat zato sto je ponedeljaksoxx je napisao/la:Kad otvara sutra premier? I oko koliko ce izbacit se ponuda na net?? hitnoo!
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Kod mene pise Web uplate sutra od 12insider je napisao/la:Piše web uplate od sutra (ponedjeljak) moguće od 10 sati.Lisac je napisao/la:Na netu rade od 12 ,pa mislim da ni poslovnice nece prije otvarat zato sto je ponedeljaksoxx je napisao/la:Kad otvara sutra premier? I oko koliko ce izbacit se ponuda na net?? hitnoo!

šta je hitno tako, gdje gori?soxx je napisao/la:Kad otvara sutra premier? I oko koliko ce izbacit se ponuda na net?? hitnoo!

Kad ovo pročitaju, Jos teze će im pasti danasnji poraz

I ja ću.miky_hz je napisao/la:Tacno pauzu pravimGoodison je napisao/la:Ni X2 na PSG da ne prođe. Ccc.
Fino se bio zavalio u stolicu, gledam šta bi igrao večeras poslije ponoći kad hladan tuš.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
imate zicer veceras, stavite na mene da necu docekati all star jer cu zaspat. naime i juce i prekuce sam zaspao i nisam docekao prva dva dana olstara 

nema potpisa
Tiket od danas:

Čekam PSG i bez veze (iako ubjeđen u pobjedu) odigram kontru i dodam Real samo da (za svaki slučaj) povratim uplatu

Od sad, pa na dalje i u buduće preskačem utakmice iza 21 h... Mnogo često me one zayebu. Mislim da su ostavljene ovakve kasne utakmice za kladioničarske igre, malverzacije i ostala s ra nja... Moj je savjet svima da ih što je moguće više izbjegavate... Živ'li !

Čekam PSG i bez veze (iako ubjeđen u pobjedu) odigram kontru i dodam Real samo da (za svaki slučaj) povratim uplatu

Od sad, pa na dalje i u buduće preskačem utakmice iza 21 h... Mnogo često me one zayebu. Mislim da su ostavljene ovakve kasne utakmice za kladioničarske igre, malverzacije i ostala s ra nja... Moj je savjet svima da ih što je moguće više izbjegavate... Živ'li !
Osim - drugo ime za Želju !
Planiram odigrat sedmicni tiket ( prosli me uyebo Dinamo K. promasili penal protiv Bordoa al sta je tu je) a nemam mnogo vremena sutra trebam sve isplanirati xD
@ Za ovog sto pita gdje gori xD
@ Za ovog sto pita gdje gori xD
ajmooo to Raonicu sine, odmah break 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
kazem ja da si kraljAdmir_Sa je napisao/la:imate zicer veceras, stavite na mene da necu docekati all star jer cu zaspat. naime i juce i prekuce sam zaspao i nisam docekao prva dva dana olstara

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Raonic rutinski
ajmo sad jos ovi slijepci po gol i da zgrnem jos kesa

ajmo sad jos ovi slijepci po gol i da zgrnem jos kesa

Ja našao meksički ligu igrat zx2. imam river z1 i zasad je ok, cesar vallejo 1 (2:1) i ove hajvane tri najamnje gola, ali nema teorije da u drugoj budu tri gola.
sta si igrao ? Atlante ?insider je napisao/la:Ja našao meksički ligu igrat zx2. imam river z1 i zasad je ok, cesar vallejo 1 (2:1) i ove hajvane tri najamnje gola, ali nema teorije da u drugoj budu tri gola.

ma meni trebaju tri gola najmanje. zabili su gol u zadnjem napadu, ali poništio sudija zbog navodnog faula u napadu. nema teroije da će pasti tri gola... a tebi će domaćin dat, to sam siguran. ako si gledao prvo, onda znaš...mforce je napisao/la:sta si igrao ? Atlante ?insider je napisao/la:Ja našao meksički ligu igrat zx2. imam river z1 i zasad je ok, cesar vallejo 1 (2:1) i ove hajvane tri najamnje gola, ali nema teorije da u drugoj budu tri gola.ja igrao domacin daje gol al' Boga mi ako ovako nastave, obojica cemo otresti
aj yebat' ih nikad se ne zna, ludi su ti Paragvajci, Meksikanci i ostala gamad, znaju utjerati 2,3 komada u roku od 15 minuta
nek je sa srecom, bude 2-1, 3-0 i obojici dobro 

Presmiješno. Ovaj Vallejo igrao 1 (vode 3:1) i znaš kako je pao treći gol? Golman es valja od bolova, kako leži i ukazuje mu se pomoć, spustio loptu, igrač domaćih natrča i zavali je u mrežu i gol priznat i sve regulara 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.