astra1922 je napisao/la:ne sikirajte se vi za gradacac grad sporta .izbrojite nase premijerligase i vidjecete da cijeli gotovo kanton nema toliko premijerligasa

.trenutno imamo golmana secica koji dobija sve vise prilike,tu su zrnic isic doborac sarajlic sasvim dovoljan broj igraca iz nasega pogona....nadam se da cemo se sresti opet u doigravanju jer nase su utakmice uvijek dobro posjecene
A istina da imate 3-4 premijerligasa kolko znam, Zvijezda bi trebala uskoro napraviti kakav dobar rezultat ja mislim..Al vise ste brate grad " dobre sljive "

aa sto se tice rukometa, ma veseli me da su dvorane pune, da se vracaju igraci kao Doborac, da se igra dobar rukomet..Jos da se obrati vise na rad sa mladima, bilo bi buducnosti za ovu premijer ligu zaista..Zao mi je npr.Maglaja, tu su samo takvi talenti i nade..Ma djeca rasturaju a vidi kluba nema u premijer ligi..Steta..Sve sto valja, ode iz Maglaja..a srest cemo se u doigravanju ja mislim, trebali bi Celik,Gradacac i Konjuh ostati na vrhu pa onda sta bude