Ah, šteta, ne posluša meglecher je napisao/la:A eto, ipak Zwolle vodi 2:0glecher je napisao/la:Logično. Ali u klađenju često nema logike. Pogotovo kod liga u kojima se igra ply off i traju sto milijuna godina. pripazi i ne stavljaj kuću na te paroveFordinjo je napisao/la:Nakon sto jesinoc Psv dobio Utrehta danas je Ajax moze se slobodno reci zicer a kvota nije nimalo losa @1.50 s tim da cu dodati i Feyenorda u dvoznaku ama bas nikako ne mogu da zamislim da im Zwole ista moze po meni isto cista dvica al eto posto ide na tiket onda cu staviti x2 i jos cu dodati na ovaj tiket Veceras Benfiku i imam kotu od 2.16 znaci tu cu laganinidauduplam moje pare ,sretno ko isprati
Velim ti, čuvaj se liga u kojima se igra play off, pa lige traju milijun godina
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
sta pricas ti lige u kojima se igra play off i traju sto godina
vecu glupost nisam cuo u zivotu
imas tzv play off i u Belgiji pa favoriti uzimaju, imas ga i u Skotskoj pa i tamo veoma cesto uzimaju ... jednostavno Feyenoord nije imao srece, bili su bolji, nakon onih 2-2 su mogli potpuno preokrenuti, ali eto ... izgubio je i Ajax od Rode kod kuce nakon jednog jedinog udarca Rode u okvir gola, pa pretpostavljam da je i to bilo zbog lige u kojoj se igra play off i traju 'milion godina'
svako ko iole poznaje Holandsku ligu mogao je 'naslutiti' kiks Feyenoorda, ja sam ga zaobisao, zadnjih 5 u gostima cini mi se sve porazi, gledao sam ih prije par kola kuci kad su me srusili, apsolutno ih nigdje nije bilo na terenu, zacudila me njihova pozicija na tabeli
a tiket od lika nisam htio komentarisati mada sam mu htio preporuciti da izbaci Feyenoord i ubaci Chelsea jer je sigurniji, a i veca je kvota, ali me svakako ne bi poslusao ...
uostalom da, tvoj stav bi imao logike da pricas o timu npr koji igra Ligu Evrope i kup i jos neka takmicenja, pa kao vide da ne mogu nista u prvenstvu napraviti pa odustaju polako .... a Feyenoord niti je u Evropi, na 3 boda od mjesta koje vodi u kvalif za Ligu Sampiona i kao oni ce da gube bodove jer liga traje milion godina
Boze me ti sacuvaj kakvih sve ovdje kontova ima, a i prejaki su mi oni sto na 'osjecaj' igraju
ne znam samo sta misle ko ce finansirati taj njihov osjecaj, ja cu pravo da bacam pare na tikete koje neko na osjecaj sastavlja
dajte ljudi informacije, statistiku, povrede, suspenzije, kakav crni osjecaj i zaebancija 
sry opet sto idem u off i pravim moderatorima posao, ali jednostavno sam morao prokomentarisati, pa neka se ovo obrise ...
mada, mozda i ne idem u off, ovo sve spada pod sugestije

imas tzv play off i u Belgiji pa favoriti uzimaju, imas ga i u Skotskoj pa i tamo veoma cesto uzimaju ... jednostavno Feyenoord nije imao srece, bili su bolji, nakon onih 2-2 su mogli potpuno preokrenuti, ali eto ... izgubio je i Ajax od Rode kod kuce nakon jednog jedinog udarca Rode u okvir gola, pa pretpostavljam da je i to bilo zbog lige u kojoj se igra play off i traju 'milion godina'

svako ko iole poznaje Holandsku ligu mogao je 'naslutiti' kiks Feyenoorda, ja sam ga zaobisao, zadnjih 5 u gostima cini mi se sve porazi, gledao sam ih prije par kola kuci kad su me srusili, apsolutno ih nigdje nije bilo na terenu, zacudila me njihova pozicija na tabeli

uostalom da, tvoj stav bi imao logike da pricas o timu npr koji igra Ligu Evrope i kup i jos neka takmicenja, pa kao vide da ne mogu nista u prvenstvu napraviti pa odustaju polako .... a Feyenoord niti je u Evropi, na 3 boda od mjesta koje vodi u kvalif za Ligu Sampiona i kao oni ce da gube bodove jer liga traje milion godina

sry opet sto idem u off i pravim moderatorima posao, ali jednostavno sam morao prokomentarisati, pa neka se ovo obrise ...
mada, mozda i ne idem u off, ovo sve spada pod sugestije

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Sta mislite da li moze doci PSG 2 i Inter X2, neznam da li da uzmem 8 KM ili da cekam tri cenera? 

Newells Old Boys - Lanus X-X @ 4,70
-
- Kontakt:
Pogodio 2 od 4 tiketa za sada, ulozene pare su u dzepu..jedan tiket mi srusio Napoli jer levati opet nisu dali gol a za 4. tiket cekam Real Madrid -1.5 ah no nisam znao da zbog kartona nema Modrica, Arleobe i Higuaina....Hajde pomozi Boze da dobiju dva razlike....ZvijezdaGranda je napisao/la:evo sta sam danas odigrao i u ovo sam ulozio i znanje i imanje, uplaceno je sve no volio bih cuti na cemu cu pasti:
Tiket br 1
Chelsea 1 - haman ce proc
Man City 1
Liverpool 1
kvota oko 2.00
Tiket 2
hok Tonsberg-Stavanger tip 2
odb Cuneo - Modena tip 1
Real M - R. Vallecano ah -1.5:0 tip 1
kvota oko 2.00
Tiket 3
Waalwijk - Ajax tip 2
Adanaspor daje gol 1 - proslo
Kvota oko .00
Tiket 4
Liverpool daje gol 1
Napoli daje gol 1
PSG daje gol 1
kos Alba - Bremerhaven kp 1
hok Alba - Sazlburg tip X2
Kvota oko 2.00
Sta mislite, kako cu proci? Sa dva pogodjena tiketa vracam svoje pare, sa jednim pogodjenim vracam pola para..Ako pogodim 3 imam pola od ulozenog a ako pogodim sve 4 bit ce Bajram i Nova godina...
- suicidesquad
- Kontakt:
Budućnost - Randers 24:22suicidesquad je napisao/la:Rukomet - zbroj golova:
Budućnost - Randers(50,5) 1 1,85

Bravo majstore.suicidesquad je napisao/la:Budućnost - Randers 24:22suicidesquad je napisao/la:Rukomet - zbroj golova:
Budućnost - Randers(50,5) 1 1,85![]()

šteta za plzen inače vodeća momčad lige zabija prvi gol u 59.minuti na svom ledu. na žalost dovoljno samo za produžetkezgmiky je napisao/la:Medveščak Zagreb-Graz 99ers TIK 1 1.55 3-2![]()
Što reći za Medu, dva lica zagrebačke momčadi, od sjajnog izdanja i pobjede u Beču 5-4 do odličnih 55 minuta kod Linza i onda crna rupa zadnjih 5 minuta i poraz 6-5, srozali su se od drugog do petog mjesta i moraju nekog pobjediti, Graza doma nisu dobili već tri utakmice i došao je red da Graz padne u Zagrebu.
Fehervar-Salzburg TIK 2 1.55 2-3![]()
Fehervar u zadnje vrijeme igra slabo, izgubili su zadnje četiri utakmice i danas im stiže Salzburg koji mora pobjeđivati kako bi ostao u trci za play off, drugi su i tu bi trebali i ostati jer imaju kvalitetu za to a i za takvu momčad bi bila katastrofa da ne odu u play off, Fehervar ih je dobio zadnje četiri međusobne utakmice i danas bi Salzburg trebao prekinuti tu seriju i trenutna forma ide u prilog tomu.
Karlovy Vary-Chomutov TIK 1 1.55 4-3![]()
Chomutov je posljednji bez ikakvih šansi da dohvate kvalifikacije za play off dok Karlovy Vary imaju kakve takve izglede za to a da bi se i dalje nadali trebali bi pobjediti danas a kako su zadnju domaću utakmicu pobjedili sa 8-3 Vitkovice trebali bi nastaviti sa dobrim igrama kod kuće, Chomutov je iznenađujuće slavio protiv Plzena na svome ledu i danas bi trebalo biti prizemljenje i povratak u realnost.
Plzen-Ceske Budejovice TIK 1 1.50 1-1![]()
Plzen je vodeći a Budejovice su na osmom mjestu sa realnim šansama da dohvate šestu poziciju koja vodi u play off bez dodatnog razigravanja, no problem po goste je što i domaćin računa na te bodove jer ugroženo im je prvo mjesto, Slavia je na četiri boda zasotatka ali ima utakmicu manje tako da bi Plzen trebao slaviti.
Kosice-Trencin 5.5 više 1.75 3-3![]()
Košice su treće a Trenčin je peti i ako ćemo tražiti pobjednika trebao bi domaćin dobiti ovaj susret no ja sam se odlučio za golove jer mislim da je vrijeme da odigraju efikasnu utakmicu, zadnja dva puta kad su Košice bile domaćin nisu išli preko ( 2-2, 3-2 ), a kako su i jedni i drugi zadnje dvije utakmice prilično efikasni te išli preko očekujem raspucane ekipe i golove.
Tonsberg-Stavanger 6.5 više 1.55 0-10![]()
Tonsberg prima puno golova, zadnje četiri utakmice 7,7,9,9 a kako i oni ponešto zabiju trebalo bi ići preko, Stavanger zadnje dvije išao preko a od njihovih pet zadnjih međusobnih susreta četiri su išla preko tako da mislim da prolazi glat no vidjet ćemo.
vidjeti ćemo kakve smo danas sreće, sretno svima a pogotovo ako netko nešto prepiše

pozz
-
- Kontakt:
Dobro je, prosla 3 od 4 tiketa, pola uloga u dzepu, tacnije pola plate, a Napoliju i PSGu se majke naebem...dabogda uskoro bili u drugoj ligi ponovo gdje im je i mjesto...a i na realu sam se iznervirao posteno ali nemoguce koliko sudije sude protiv njih..
eto tri sam i očekivao da ti prolaze a šteta za taj četvrtiZvijezdaGranda je napisao/la:Dobro je, prosla 3 od 4 tiketa, pola uloga u dzepu, tacnije pola plate, a Napoliju i PSGu se majke naebem...dabogda uskoro bili u drugoj ligi ponovo gdje im je i mjesto...a i na realu sam se iznervirao posteno ali nemoguce koliko sudije sude protiv njih..
-
- Kontakt:
Napoli ije dao gol, oni mi oborili taj 4. tiket pa da dobijem mjesecnu platu danas....Ebo im ja mater, umjesto da dodju na 2 poena iza Juvnetusa dobit ce kitu moju...
Dallas-Calgary Flames TIK 1 1.80
NYRanger-Washington Capit. TIK 1 1.60
NYRanger-Washington Capit. TIK 1 1.60
da ima sta da se prati za veceras :
Dep.Cali - Dep. Pasto ....... DOMACIN DAJE GOL @ 1.15
Atlante - Queretaro ......... DOMACIN DAJE GOL @ 1.15
Raonic - Haas ................ 1 @ 1.60
uk. koef : 2.12
opet sam gledao statistiku, ova 2 tima u zadnjih 10, 15 meceva stalno davali golove kuci, i u medjusobnim susretima protiv Dep. Pasto i Queretaro ... a Raonica igram cisto onako bezveze, da dignem kvotu
ajmoooo
GL
Dep.Cali - Dep. Pasto ....... DOMACIN DAJE GOL @ 1.15
Atlante - Queretaro ......... DOMACIN DAJE GOL @ 1.15
Raonic - Haas ................ 1 @ 1.60
uk. koef : 2.12
opet sam gledao statistiku, ova 2 tima u zadnjih 10, 15 meceva stalno davali golove kuci, i u medjusobnim susretima protiv Dep. Pasto i Queretaro ... a Raonica igram cisto onako bezveze, da dignem kvotu

ajmoooo

GL

bevanda4 je napisao/la:jedan uz kavicu:
liverpool - swansea x2 @2,10 - naravno da će proigrat kad ja stavim kontru na tiket
žalgiris(-20,5) - enisey 2 @1,85 - prepisano od nekoga, činilo se lijep par, al zalgiris ipak tukao 25![]()
lokeren - club brugge odg3+ NE @1,80
r. sociedad - levante odg @1,80
bingham - maguire 1 @1,90 - odlično finale, spektakl takoreć.. Zasluženo maguire, bila je prava bitka, pobjedio je snalažljiviji, nakon ovakvog meča, nije mi ni markice žao! REZ: 8-9
Ukupna kvota: 23,9161
U desetom selu živi Antuntun!
Kralj sibevanda4 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:jedan uz kavicu:
liverpool - swansea x2 @2,10 - naravno da će proigrat kad ja stavim kontru na tiket
žalgiris(-20,5) - enisey 2 @1,85 - prepisano od nekoga, činilo se lijep par, al zalgiris ipak tukao 25![]()
lokeren - club brugge odg3+ NE @1,80
r. sociedad - levante odg @1,80
bingham - maguire 1 @1,90 - odlično finale, spektakl takoreć.. Zasluženo maguire, bila je prava bitka, pobjedio je snalažljiviji, nakon ovakvog meča, nije mi ni markice žao! REZ: 8-9
Ukupna kvota: 23,9161

ok donaDona je napisao/la: Kralj si

U desetom selu živi Antuntun!
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
šta igrati na ovu all star tekmu ? 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
negdje bas citam jedan lik pisao na forumu kao da se u ovoj utakmici zapravo nikad ne zna ko ce pobjediti i da imaju podjednake sanse zbog veoma dobrih igraca sa obje strane i tu se slazem sa njim ... ja sam preskocio taj par, ali da igram, igrao bih kao i on na Istok, do sada 3 pobjede Zapada, dosta je vise bilo jbmu misaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:šta igrati na ovu all star tekmu ?

Ja cekam River Plate keca i zapad pobjedu. Jacu ekipu ima istok i vjerujem u pobjedu a ovamo garnett u prvoj igra centra, rondo povrijedjen, ne znam sta je sa anthonya.. James im prosjek popravlja 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
aha a to za poene bi moglo da ide napokon u OVER
nego znal neko sta znaci ovo P1 i P2

nego znal neko sta znaci ovo P1 i P2

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.