Ostalo: puno para

Zar i ovo?Zoom088 je napisao/la:Što se infrastrukture tiče: 300-500 stolica s naslonjačima, natkriti zapadnu tribinu, proširiti svlačionice i napraviti anti-doping sobu.
Ostalo: puno para
Da li je Tušanj bio natkriven dok su na njemu igrane utakmice PL (ne uzimajući u obzir novu tribinu)?Zoom088 je napisao/la:Evo ovdje, od strane 25 pa nadalje
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... %20BiH.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Sekcija I.29 C kaže: NATKRIVENA SJEDIŠTA
Stadion mora imati najmanje 1000 natkrivenih individualnih sjedišta.
Da li je na Koševu natkrivena tribina? Ni dan danas, pa igraju..VolimRadnicki je napisao/la:Da li je Tušanj bio natkriven dok su na njemu igrane utakmice PL (ne uzimajući u obzir novu tribinu)?Zoom088 je napisao/la:Evo ovdje, od strane 25 pa nadalje
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... %20BiH.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Sekcija I.29 C kaže: NATKRIVENA SJEDIŠTA
Stadion mora imati najmanje 1000 natkrivenih individualnih sjedišta.
Onda će biti Bilino Polje, Grbavica, Koševo, Pecara, Bijeli brijeg, Banja Luka, i što se tiče Premier lige to je to što ima relektore na stadionima, mislim da ima još samo u Prvoj ligi RS Foča reflektore na stadionu, i Sloboda u našoj ligi, to nekad će biti u narednom periodu možda mi nećemo ni doživjeti..........Zoom088 je napisao/la:Ja samo prenio šta piše u propozicijama, ne pucajte u poštara.
Zna se da brojni stadioni ne zadovoljavaju kriterije za licenciranje, ali kad se jednog dana sve ovo bude moralo ispoštovati (i još kad se u sve to ubace i obavezni reflektori), biće napravljena neka "prirodna selekcija" premijerligaških timova.
nemoj da te to stari smeta ,pogotovo ako od njihovih roditelja imate ikakve koristi.to se desava u svim klubovima.te veze ne vode nigdje ali takva nam je situacija i svaki klub u premijer ligi ima te igrace koje babo guraLukavac24 je napisao/la:Gledam ove slike od sinoc pa se da primjetiti da opet ima guranja sinova od strane nekih ljudi. Ovdje ne mislim na predsjednikovog malog, treba momku pruziti sansu, vec mi bode oci sin lukavackog politicara koji je prije par mjeseci igrao za klub iz najnizeg ranga, a eto sada kalibar za radnickog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.