ABA Liga 2012/2013

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko osvaja ABA ligu?

Anketa je završila: 26 jun 2013, 19:13.

Partizan
19
17%
Cedevita
13
12%
Crvena Zvezda
18
16%
Olimpija
3
3%
Buducnost
1
1%
Radnicki
0
Nema glasova.
Cibona
1
1%
Siroki
5
4%
Igokea
47
42%
MZT Skopje
6
5%

Ukupno glasova: 113

ennis
Kontakt:

Re: ABA Liga 2012/2013

Post Postao/la ennis » 17 feb 2013, 21:09

ima li link za zvezda partizan??
SLOBODA NAVIJAČIMA

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 feb 2013, 21:10

BorcevaMasina je napisao/la:
filip13 je napisao/la: možda neki ne znaju pa da ih podsjetim
&, ? " % "! & не % $ " о " - $ " своје ? $ не $ твоју сврху на " о & ??

tvoj problem

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 17 feb 2013, 21:11

@ filip13

Jesi ti pri sebi covjece? Gdje sam ja to negirao da Igokea nije iz BiH :roll: Ali je entitetski iz Srpske i Srbi iz BiH su ponosni na Igokeu (osim navijaca Borca :mrgreen: ), kao sto su Hrvati ponosni na svoj Siroki na primjer. Ti ako imas problem sto je tako, zali se KK Igokea sto je Dodik napravio od njih top-klub na eks-ju prostorima, a ljude koji vole kosarku i navijaju za svoje klubove molim te ostavi na miru. Ako ti smeta sto je Igokea lider ABA-lige i sto je iz Republike Srpske, a ne iz Federacije, onda stvarno ne znam sta da ti kazem. Meni licno ne bi smetalo ni da su Siroki ili Bosna u poziciji Igokee, ali ako to zasluzuju, neka se sportskim rezultatima izbore za takvu poziciju i svaka im cast.
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 feb 2013, 21:17

Kiselikrastavci je napisao/la:@ filip13

Jesi ti pri sebi covjece? Gdje sam ja to negirao da Igokea nije iz BiH :roll: Ali je entitetski iz Srpske i Srbi iz BiH su ponosni na Igokeu (osim navijaca Borca :mrgreen: ), kao sto su Hrvati ponosni na svoj Siroki na primjer. Ti ako imas problem sto je tako, zali se KK Igokea sto je Dodik napravio od njih top-klub na eks-ju prostorima, a ljude koji vole kosarku i navijaju za svoje klubove molim te ostavi na miru. Ako ti smeta sto je Igokea lider ABA-lige i sto je iz Republike Srpske, a ne iz Federacije, onda stvarno ne znam sta da ti kazem. Meni licno ne bi smetalo ni da su Siroki ili Bosna u poziciji Igokee, ali ako to zasluzuju, neka se sportskim rezultatima izbore za takvu poziciju i svaka im cast.

pri sebi sam,hvala na pitanju,igokea je iz države BiH,kontaš?,ona predstavlja državu,valjda to nije teško shvatiti,ne smeta mi uspjeh igokee,ona je bh klub,ponosan sam na igre igosa ove sezone

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 17 feb 2013, 21:18

lumani je napisao/la:Jarane,ja ne bih o politici :lol: Za koga ce igrati Adamovic :?: za bih ili tu rs :?: koji i kakav pasos imas :?: Jedno je srbin,a drugo pravoslavac :!:
Naravno da su Srbin i pravoslavac razliciti pojmovi, ja sam Srbin po narodnosti, pravoslavac po vjeri, ali molim te ne smaraj tim hejterskim postovima i ne kvari kosarkasku temu. Za tvoju informaciju nemam BiH-pasos, a Adamovic ce igrati za BiH ako se odluci da za nju igra, posto jos nije ubiljezio zvanican nastup, i naravno ako zasluzi svojim igrama i kvalitetom poziv. Ali pojam drzave i entiteta ocigledno ne mozes da skontas, u stvari mozes, nego si ovde samo da provociras. Batali mrznju i provokacije, uzivaj u kosarci, a ljudima nikada ne mozes zabraniti za koga ce da navijaju jer je to nenormalno. Ja necu da navijam za KK Bosna (nisam nikad ni navijao...), nego cu navijati za Igokeu, ali postujem svakog navijaca KK Bosna i nikada mi ne bi palo na pamet da ga vrijedjam i govorim sto navijas za taj klub i sl.
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 17 feb 2013, 21:21

filip13 je napisao/la:

pri sebi sam,hvala na pitanju,igokea je iz države BiH,kontaš?,ona predstavlja državu,valjda to nije teško shvatiti,ne smeta mi uspjeh igokee,ona je bh klub,ponosan sam na igre igosa ove sezone
Pa da ti ne smeta, ne bi ostavljao komentare provocirajuci navijace Igokee ;) Tvoje pravo, ali i nase pravo da navijamo za Igokeu, a da se upustam u raspravu s tobom, ne pada mi na pamet, posto koliko vidim, kosarka te najmanje intersuje. Opusti se covjece i uzivaj u derbiju, tema je ABA-liga, znaci, Zvezda, Partizan, Cibona, MZT, Olimpija, Igokea...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 feb 2013, 21:23

Kiselikrastavci je napisao/la:
lumani je napisao/la:Jarane,ja ne bih o politici :lol: Za koga ce igrati Adamovic :?: za bih ili tu rs :?: koji i kakav pasos imas :?: Jedno je srbin,a drugo pravoslavac :!:
Naravno da su Srbin i pravoslavac razliciti pojmovi, ja sam Srbin po narodnosti, pravoslavac po vjeri, ali molim te ne smaraj tim hejterskim postovima i ne kvari kosarkasku temu. Za tvoju informaciju nemam BiH-pasos, a Adamovic ce igrati za BiH ako se odluci da za nju igra, posto jos nije ubiljezio zvanican nastup, i naravno ako zasluzi svojim igrama i kvalitetom poziv. Ali pojam drzave i entiteta ocigledno ne mozes da skontas, u stvari mozes, nego si ovde samo da provociras. Batali mrznju i provokacije, uzivaj u kosarci, a ljudima nikada ne mozes zabraniti za koga ce da navijaju jer je to nenormalno. Ja necu da navijam za KK Bosna (nisam nikad ni navijao...), nego cu navijati za Igokeu, ali postujem svakog navijaca KK Bosna i nikada mi ne bi palo na pamet da ga vrijedjam i govorim sto navijas za taj klub i sl.

2 dana si na forumu i govoris da ja provociram :?: :oops: :lol: Ja volim kada pobjedi i Siroki i Igokea....Ali mozda je razlika u tome gdje je ko rodjen ;) Ja sam odrastao sa Katolicima,Pravoslavcima koji vole Bosnu :!: :!: Pozz za tebe ,ne moras odgovarat.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 17 feb 2013, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 feb 2013, 21:24

filip13 je napisao/la:

Pa da ti ne smeta, ne bi ostavljao komentare provocirajuci navijace Igokee ;) Tvoje pravo, ali i nase pravo da navijamo za Igokeu, a da se upustam u raspravu s tobom, ne pada mi na pamet, posto koliko vidim, kosarka te najmanje intersuje. Opusti se covjece i uzivaj u derbiju, tema je ABA-liga, znaci, Zvezda, Partizan, Cibona, MZT, Olimpija, Igokea...

ja provocirao navijače igokee???,kad,gdje,čime sam to provocirao,time što sam napisao da igokea predstavlja državu BiH?,ako sam time bilo koga provocirao,moje izvinjenje

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 17 feb 2013, 21:26

@ filip13

Covjece, stvarno smaras :roll: Rekao sam ti, ako ti smeta, telefon u sake, zovi Igoeku i Dodika i zali im se, ja ti ne mogu pomoci. Ja da te nagovaram da navijas za Igokeu, ne pada mi na pamet...

BorcevaMasina
Kontakt:

Post Postao/la BorcevaMasina » 17 feb 2013, 21:28

? ? $ " $ " ". " - ово & 100 :D
" ' твоја $ $!

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 feb 2013, 21:28

Covjece, stvarno smaras :roll: Rekao sam ti, ako ti smeta, telefon u sake, zovi Igoeku i Dodika i zali im se, ja ti ne mogu pomoci. Ja da te nagovaram da navijas za Igokeu, ne pada mi na pamet...

jbg,izgleda da nekima ovdje treba ponavljati,a zna se kome se mora ponavljati,ne smeta mi ljudi božji uspjeh igokee,u aba ligi navijam za naše klubove,za igokeu i široki,za koga bi drugog navijao

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 17 feb 2013, 21:30

lumani je napisao/la:

2 dana si na forumu i govoris da ja provociram :?: :oops: :lol: Ja volim kada pobjedi i Siroki i Igokea....Ali mozda je razlika u tome gdje je ko rodjen ;) Ja sam odrastao sa Katolicima,Pravoslavcima koji vole Bosnu :!: :!: Pozz za tebe ,ne moras odgovarat.
A gdje sam ja napisao da navijam protiv Sirokog ili Bosne i sta ako ako sam dva dana na forumu :roll: Volim kosarku, zanima me kosarka, navijam za klubove iz Srbije i srpskog entitea drzave Bosne i Hercegovine, ne mrzim nikoga, a tebi ako to smeta, ne znam sta da ti kazem... U stvari za Partizan sada ne navijam :mrgreen: nego za Zvezdu, hajmo Zvezdo do pobede :)

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 17 feb 2013, 21:32

filip13 je napisao/la:

jbg,izgleda da nekima ovdje treba ponavljati,a zna se kome se mora ponavljati,ne smeta mi ljudi božji uspjeh igokee,u aba ligi navijam za naše klubove,za igokeu i široki,za koga bi drugog navijao
Pa koji **** onda pocinjes sa nekosarkaskim temama?... O Igokei kao clanu ABA-lige se ovde valjda moze pricati ili ovo nije topic o ABA-ligi :roll:

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 feb 2013, 21:33

filip13 je napisao/la:

Pa koji **** onda pocinjes sa nekosarkaskim temama?... O Igokei kao clanu ABA-lige se ovde valjda moze pricati ili ovo nije topic o ABA-ligi :roll:

može,ali mi sneta izraz srpski klubovi,to su bh klubovi,predstavljaju državu BiH

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 17 feb 2013, 21:58

@ filip13

Tacno! Predstavljaju BiH na drzavnom i RS na entitetskom nivou, a ti ako imas problema sto postoje drzava BiH ili entitet RS, onda sijeci vene, cupaj kosu, ugrizi se za dupe, radi sta hoces, ali ovde je tema KOSARKA, IGOKEA je relevantna i o tome se i prica, a niko ovde nije tvrdio i pisao da Igokea nije iz BiH ili iz entiteta RS. Ja sam misljenja da tebi smeta sto je Igokea tamo gdje jeste, da ti smeta ijedna pohvala upucena na racun KK Igokea i njenog rukovodstva, konkretno gospodina Dodika, ali sam ti vec rekao, tema je kosarka, pa se okrecem iskljucivo pravoj temi, a to je ABA-liga!

Na poluvremenu Partizan bolji, Zmago Sagadin je neki dan bio sto posto u pravu kada je rekao da je kljuc ishoda utakmice Partizanova odbrana na Rakocevicu. Po statistickim brojkama i utisku posle prvih 20 minuta, to se i obistinjuje.

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 feb 2013, 22:01

Tacno! Predstavljaju BiH na drzavnom i RS na entitetskom nivou, a ti ako imas problema sto postoje drzava BiH ili entitet RS, onda sijeci vene, cupaj kosu, ugrizi se za dupe, radi sta hoces, ali ovde je tema KOSARKA, IGOKEA je relevantna i o tome se i prica, a niko ovde nije tvrdio i pisao da Igokea nije iz BiH ili iz entiteta RS. Ja sam misljenja da tebi smeta sto je Igokea tamo gdje jeste, da ti smeta ijedna pohvala upucena na racun KK Igokea i njenog rukovodstva, konkretno gospodina Dodika, ali sam ti vec rekao, tema je kosarka, pa se okrecem iskljucivo pravoj temi, a to je ABA-liga!

Na poluvremenu Partizan bolji, Zmago Sagadin je neki dan bio sto posto u pravu kada je rekao da je kljuc ishoda utakmice Partizanova odbrana na Rakocevicu. Po statistickim brojkama i utisku posle prvih 20 minuta, to se i obistinjuje.

neću ti ponavljati,već sam ti odgovorio,pa se ti vrati par postova iznad pa pročitaj

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 17 feb 2013, 22:07

@ filip13
Ma nemas ti meni sta ponavljati, niti ja imam potrebu ista citati. Majstore rekao sam ti tema je Igokea, Zvezda, Partizan, Radnicki, Siroki, MZT, Buducnost, Olimpija, Cibona, Cedevita, Zadar, Split, Krka i Solnok = ABA liga, i tome ovde mozes sa mnom diskutovati, a ostalo sto nema veze sa kosarkom, ja sam pogresna osoba za raspravu, a i tvoji licni stavovi me ne zanimaju, kao sto ni tebe ne bi trebali zanimati moji licni stavovi... Basket, basket, basket, derbi, derbi, derbi, to je aktuelna tema, pa izvoli ako zelis konstruktivno da razgovaramo.
Sportski pozdrav

Idemo Zvezdo, mozda napravimo preokret, mada Partizan veceras izgleda bolje od nas.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 feb 2013, 22:51

strašna utakmica, zvezda dosta bolje vodjena od partizana, pogotovo što se odbrane tice. mislim da partizan u istoriji nije imao gori centarski par od ova dva kloca :roll:

ko ono pjeva od brene sanjam na tribinama i kako ide tacno tekts, nema šanse da ja onde išta razumijem :D
nema potpisa

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 17 feb 2013, 23:07

Kraj price 3 od 3 8-) a imam osjecaj da ce i u narednih nekoliko meceva zvezda zadrzati 100% ucinak protiv Partizana, ali grobari se ipak nikada ne smiju otpisivati, Partizan je veliki klub i ja se nadam da ce izaci iz krize.
Rezime:
Zvezda: Igor u nastavku proradio i kao sto sam ranije vec citirao Zmagoslava to je bio kljuc nove Zvezdine pobjede. Rasko i Boris to ipratili, Savovic odlican procenat suta, Subotic isto dobar. Vukoicic nastavlja da radi svoj posao. Siguran sam da ce Zvezda do kraja preoteti Igosima prvo mjesto. Nema nista protiv da bude konacan poredak 1. Zvezda, 2. Igokea, 3. Partizan, 4. Radnicki... Zvezda i Igosi direktno u EL (Zvezda osvaja i fajnal-for), Partizan kao 3. u kvale, tamo na reputaciju i rezultate poslednjih godina dobija organizaciju zavrsnog turnira, kadrovski se konsolidje, prolazi u kvalama i dogodine navijacka prepucavanja delija i grobara i u EL, plus Dodikovi Igosi takodje u EL 8-)
Partizan: Bertans odlican procenat za 3, Bogdanovic koji je po meni navikan igrac nesto i igrao, a onda opet nestao, Gagi Milosavljevic ne moze da pogodi bacanja u bitnim penal-zavrsnicama (kao ni u Bambergu). Musli i Gagic najgori centarski par u istoriji kluba, odavno poznata cinjenica, Muslijeva ledjna tehnika ne zasluzuje ni komentarisanje. Nadam se da ce Dule konacno shvatiti (a i mali Lucic koji ima potenacijal da postane veliki igrac) da je Zvezda trenutno bolja, da izgubljeni kup nije slucajnost, da ostavi istoriju, knjige, Djilasa, Rakoca i Covica na miru i da se konacno posveti ekipi i gleda kako da je ponovo vrati na staze uspjeha. Za klub renomea Partizana bi bilo sramota da propusti F4, stoga posao u sake pa da se pobijede evroligaski partneri Olimpija i Cedevita i tako i teoretski otpisu iz trke za fajnal-for i da se klub prestane igrati sa svojim ugledom. Svi Zvezdasi ocekuju finale sa Partizanom, jer samo duel beogradskih giganata garantuje pravi spektakl.
Jos jednom bravo Zvezdo 8-)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 feb 2013, 23:19

BorcevaMasina je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:
BorcevaMasina je napisao/la: " $ је " " - " ? него ". ? то ?? Наравно $ ".
Pa i protiv Borca bi bilo više navijača gostujuće ekipe. :)
$ су ? та ' ;)
Potrebno je malo više od prebijanja klinaca i skidanja dukseva i majica po gradu da bi ta vremena prošla. ;)

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.