pa karte su pustene.samricak je napisao/la:pa sutra je srijeda...treba li bi sutra karte pustiti u prodaju za zenicu....sedam dana prije....sha vi kazete.....
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
- rob do bagro
- Kontakt:
pouzdana informacija...igra Ronaldo 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Upravu si, nisam nikog htjeo uvrijedit, ali digli smo se pravo, kao da smo najbolji na svjetu!Wolverine je napisao/la:@Principatus- ocito nisi svjestan Portugalove jacine u napadu. Sve nesto oni potcjenjuju nas. a mi njih potcjenjujemo na svakom koraku. Nije Portugal Estonija, Armenija ili Belgija. jaci su i od Turske. pa imaju jaci tim od one spanije koja je bila u zenici. ne mozemo se nadigravat sa njima gore. oni zele rijesiti prolaz gore i krenut ce svim silama u napad. a sa trojicom "odbrambenih" igraca da cuvamo njihov napad, tesko.
Nas zadatak je sacuvat gol, sto ce biti tesko, a ciro je i sam rekao da i mi moramo zabiti gol!
Mislim da ce berberovic igrati desnog beka, a pomagat ce mu ibricic koji ce ici malo i naprijed!
U sredini rahimic, muratovic(bajramovic), a naprijed je jedina nedoumica, 1 ili 2 napadaca, a miske naravno iza njih!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
pa sta ako igra ?rob do bagro je napisao/la:pouzdana informacija...igra Ronaldo
Nek igra i bolje...Kad ih oderemo bar nece se vadit kako nije bilo Ronalda...Wolverine je napisao/la:pa sta ako igra ?rob do bagro je napisao/la:pouzdana informacija...igra Ronaldo
- rob do bagro
- Kontakt:
hahaahmic je napisao/la:Nek igra i bolje...Kad ih oderemo bar nece se vadit kako nije bilo Ronalda...Wolverine je napisao/la:pa sta ako igra ?rob do bagro je napisao/la:pouzdana informacija...igra Ronaldo

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
pa karte su pustene.[/quotWolverine je napisao/la:samricak je napisao/la:pa sutra je srijeda...treba li bi sutra karte pustiti u prodaju za zenicu....sedam dana prije....sha vi kazete.....
hvala ja fakat mislila sutra ce ih pustiti a znaci to je vec sve raspuklo....sha cu sad.....
frajer je otputovao na ljekarski da se tamo doktori uvjere jeli real folira oko njegove povrede nema nista od njegovog igranjarob do bagro je napisao/la:pouzdana informacija...igra Ronaldo

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
ja imam prijedlog za formaciju, braniti se sa 11 igraca, a napadati sa 10..
Volim te Bosno!!

Volim te Bosno!!
Volim te Bosno!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
ma znam drug malo zayebancije...jeste i pretrnuli priznajteCRNI_SA je napisao/la:frajer je otputovao na ljekarski da se tamo doktori uvjere jeli real folira oko njegove povrede nema nista od njegovog igranjarob do bagro je napisao/la:pouzdana informacija...igra Ronaldo

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Izvor te ,,pouzdane,,informacije????rob do bagro je napisao/la:pouzdana informacija...igra Ronaldo
Je Muljajsport.ba

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
rob do bagro je napisao/la:ma znam drug malo zayebancije...jeste i pretrnuli priznajteCRNI_SA je napisao/la:frajer je otputovao na ljekarski da se tamo doktori uvjere jeli real folira oko njegove povrede nema nista od njegovog igranjarob do bagro je napisao/la:pouzdana informacija...igra Ronaldo

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
uplatis 60 markica i kupis.samricak je napisao/la:pa karte su pustene.[/quotWolverine je napisao/la:samricak je napisao/la:pa sutra je srijeda...treba li bi sutra karte pustiti u prodaju za zenicu....sedam dana prije....sha vi kazete.....
hvala ja fakat mislila sutra ce ih pustiti a znaci to je vec sve raspuklo....sha cu sad.....
moze li neko staviti onu stranicu na kojoj su satelitski programi koji ce prenositi utakmicu.Mozda je neko i postavio ali nisam bio par dana netu pa sam mozda i pro pu stio .molio bih ako nije problem da se popstavi ponovo.unaprijed hvala.
- rob do bagro
- Kontakt:
Prijenos utakmice Portugal - BiH mozete naci na sljedecim programimasemir m. je napisao/la:moze li neko staviti onu stranicu na kojoj su satelitski programi koji ce prenositi utakmicu.Mozda je neko i postavio ali nisam bio par dana netu pa sam mozda i pro pu stio .molio bih ako nije problem da se popstavi ponovo.unaprijed hvala.
BHT 1- ESPN Dos- ESPN Latin America- HRT 2- MaXimo 2- MEGA Channel- RTP International (slobodan na Astri i Hotbirdu)- RTP Madeira- SuperSport 2 (DigitAlb)- SuperSport 3 (ZA)- SuperSport 3A- SuperSport 3N- TVi Portugal- TVR 1
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
sad ako ćiro nestavi Pajnića neznam onda koji **** čeka....
čovjek igra u prvih 11 jedne od najjačih ekipa u evropi....e onda definitivno može igrat u prvih 11 BiH...pa čovjek igra u formi života...

Begović-U odličnoj formi.Od kako je doso u Ipsvić...3 remija jedan poraz...
Jahić-Boljeg lijevog beka nemamo...nije on klasični lijevi bek, al nije vala bio ni SALIHOVIČ..Igra u prvih 11 u AEK-u
Ibričić-Da nema Misketa bio bi prvi play ekipe...al ipak za nekoliko klasa ispod Misketa..trenutno među 3 najbolj igrača HNL...s obzirom na njegove kvalitete može solidno zatvrit Desni stranu na kojoj igra Simao, ko je gledo tekmu Real- Atletico vidio je šta je Arbeloa radio Simao...Simao se je morao u sredu prebacit...
Nadarević&Spahić-Riječi su suvišne..
Rahimić-Nije baš standardan u CSKA, tako da bi tu moga i Bajram zaigrat...al ja bi više volio Elvira jer nam treba neko da zaustavlja kontre Portugala ako mi budemo igrali ofanzivno...
Pjanić-o njemu sam već rekao...
Salihović-Vrijeme je da za našu repku odigra na prirodnoj poziciji to bi bio veliki plus za nas s obzirom kakva je igračina + ima snage da se vraća da pomaže jahiću u odbrani...
Miske&Džeko&Ibišević-riječi su suvišne...
čovjek igra u prvih 11 jedne od najjačih ekipa u evropi....e onda definitivno može igrat u prvih 11 BiH...pa čovjek igra u formi života...

Jahić-Boljeg lijevog beka nemamo...nije on klasični lijevi bek, al nije vala bio ni SALIHOVIČ..Igra u prvih 11 u AEK-u
Ibričić-Da nema Misketa bio bi prvi play ekipe...al ipak za nekoliko klasa ispod Misketa..trenutno među 3 najbolj igrača HNL...s obzirom na njegove kvalitete može solidno zatvrit Desni stranu na kojoj igra Simao, ko je gledo tekmu Real- Atletico vidio je šta je Arbeloa radio Simao...Simao se je morao u sredu prebacit...
Rahimić-Nije baš standardan u CSKA, tako da bi tu moga i Bajram zaigrat...al ja bi više volio Elvira jer nam treba neko da zaustavlja kontre Portugala ako mi budemo igrali ofanzivno...
Salihović-Vrijeme je da za našu repku odigra na prirodnoj poziciji to bi bio veliki plus za nas s obzirom kakva je igračina + ima snage da se vraća da pomaže jahiću u odbrani...
svaka ti dala za ovovOluMme je napisao/la:sad ako ćiro nestavi Pajnića neznam onda koji **** čeka....

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Principatus
- Kontakt:
Ma nema sanse, samo moje misljenje.Ada je napisao/la: Sva nasa misljenja su dobronamjerna, tako ja gledam tvoje, a tako i ti gledaj namoje!Kad bi mi dobili u barazu, ja bi grlio i tebe , a i ti bi mene, iako se neznamo, ali imamo samo jedno zajednicko, to je ljubav prema jedinoj nam BIH!
Mislim da je previse rizicno igrati tako otvoreno, barem od pocetka, moramo imati dva gatuza(jedan je rahimic), da im presjecaju napade!Bokovi su u njih najjaca karika, al ciro vec zna sta i kako...

Salim se, nekad u internetu stvari drugacije predju nego sto ih je autor mislio. Dakle: no offense. Naravno da bih i tebe i druge grlio kada bi pobijedili, jer mi smo braca i svi zelimo isto. Ovo je samo prepucavanje i neka niko to ne shvata suvise ozbiljno. Ciro ce ih ionako postaviti kako hoce, mi ovdje samo mozemo da se iz zezancije nagadjamo. Do sada sam uvjek branio Muratovica, jer su mnogi ovdje lupali o njemu, ali upravo sam misljenja da bih nam Miralem u ovoj formi mogao vise pomoci. Isto tako Rahimic umjesto Bajramovica.
Stvarno ne zelim da mislis da ih potcjenjujem, to stvarno nije tako.Wolverine je napisao/la:@Principatus- ocito nisi svjestan Portugalove jacine u napadu. Sve nesto oni potcjenjuju nas. a mi njih potcjenjujemo na svakom koraku. Nije Portugal Estonija, Armenija ili Belgija. jaci su i od Turske. pa imaju jaci tim od one spanije koja je bila u zenici.
Njihov snazan i efikasan napad? Tu snagu su pokazali mozda protiv Malte. Portugal jeste jaci od Belgije, nije jaci od Turske, a od Spanije su udaljeni polijepo. Znam svi ih porede sa Spanijom, i to se ovdje cesce ponavlja, sa jednom ekipom koja je 10 od 10 utakmica pored nas, Belgije i Turske pobjedila. Dok Portugal je sa mukom i srecom prosao u svojoj grupi. Onih prvih 10-15 minuta u kojim smo napali Spaniju, Portugal bih pao. Portugal nema Cassillas. I ipak kazem, ne potcjenjujem ih, znam da su snazni.
Nije da ja zelim da im trcimo u noz, ali moje misljenje je, da smo protiv Turske igrali vise defanzivno, sada bi gledali kako Turska igra protiv Portugala. Turci neznaju uvaliti goal, povuci se, daj im prilika i vremena, pa ce zabiti. Zato ja mislim da ce nam napad i inicijativa biti najbolja odbrana.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 10 nov 2009, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
nekako mi je previse ofanzivno da nam portugalci ne uvale 5 komada 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- rob do bagro
- Kontakt:
Napad je najbolja odbrana,oni kad vide da napadamo,oni ce se zbunit,nece to oni ocekivat i tu bi mogla biti nasa sansa
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.