AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Claus
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Claus » 17 feb 2013, 12:51

Kakvo 1. i 2. mjesto, ne budite smiješni. Džaba što sam Milanist, al' ja u to ne vjerujem ni sekunde. S druge strane, uz nastavak niza nepobjedivosti i bolje igre, 3. mjesto je realnost. Eh, kako je izgledao start sezone, ja sam se čak i za EL plašio.

Eskobar
Kontakt:

Post Postao/la Eskobar » 17 feb 2013, 13:24

ma kakva nam je ekipa i ovo je vrh vrhova bar sto se mene tice.daj boze samo da sacuvamo ovu poziciju.igra po meni nula cak smo imali dosta srece u ovim zadnjim kolima.
nema odmora dok traje obnova

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 feb 2013, 15:47

ljudi sta se desava sa El Sharawyijem, citam da mozda zbog povrede propusta Barsu?? Jel ima istine u ovom??
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 feb 2013, 16:58

vjerujem da ce faraon biti fit za barcu...stigao ga umor, dijete je to jos ne moze iznjeti sezonu cijelu treba polako sa njim, sto Ferguson kaze, sa mladima treba imati strpljenja ;)

nego **** trece mjesto idemo mi napasti napolija na drugom mjestu i diretkno u LP, evo izgubili su 2 boda kuci od sampe, a imaju za dva kola sa juventusom, nek juve dobije ili X nek bude i eto nas blizu 2 mjesta

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 feb 2013, 17:23

Ma dajte ljudi malo realnosti, kakvo drugo mjesto ? Takva nam je igra da nam je opasno klimavo i to trece mjesto, a kamo li drugo. Bit ce to teska borba do kraja sa Interom, vrlo moguci scenarij je da ce nas opasno lupiti po glavi ovaj optimizam i letenje u visinu, ali eto kao navijac nadam se najboljem, sve je moguce.

A faraon ima upalu neke tetive, nista previse ozbiljno ali sama povreda zahtjeva uglavnom mirovanje i fizioterapeutske tretmane, tek ce se u utorak znati da li ce biti spreman za mec.
Ne znam, mozda je ovo samo jedan medijski trik pred barselonu, ali svejedno ja ne bi previse rizikovao s njim, sanse da prodjemo dalje su miniminiminimalne :mrgreen: , a on nam je puno potrebniji za tu trku za 3. mjesto.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 feb 2013, 18:19

ama cvrtso vjerujem da cemo se bez problema ukljuciti u borbi za drugo mjesto, naplo kao i svake god pada pod pritiskom...oni idu udinama iduce kolo pa docekuju juve...eto prilike da im se jos priblizimo, a i ne zaboravi da napolitanci nama dolaze ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 feb 2013, 19:00

ronaldo99 je napisao/la:ama cvrtso vjerujem da cemo se bez problema ukljuciti u borbi za drugo mjesto, naplo kao i svake god pada pod pritiskom...oni idu udinama iduce kolo pa docekuju juve...eto prilike da im se jos priblizimo, a i ne zaboravi da napolitanci nama dolaze ;)

ma jeste to. al i mi imamo tezak raspored.. sad cemo crknut protiv barce. pa onda Inter pa lazio. ajd budi pametan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 feb 2013, 19:04

milanist je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:ama cvrtso vjerujem da cemo se bez problema ukljuciti u borbi za drugo mjesto, naplo kao i svake god pada pod pritiskom...oni idu udinama iduce kolo pa docekuju juve...eto prilike da im se jos priblizimo, a i ne zaboravi da napolitanci nama dolaze ;)

ma jeste to. al i mi imamo tezak raspored.. sad cemo crknut protiv barce. pa onda Inter pa lazio. ajd budi pametan
bolje cemo mi igrati te utakmice nego ove sa slabijim ekipama u to sam siguran ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 feb 2013, 20:21

Nasao sam jedan podatak pa reko da podijelim sa vama.

AC Milan devet godina bez pobjede nad Barçom ! :P
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 feb 2013, 21:41

M4kaveli je napisao/la:Nasao sam jedan podatak pa reko da podijelim sa vama.

AC Milan devet godina bez pobjede nad Barçom ! :P

mislis da se pofalis..

evo viole tuku inter 2:0 na poluvremenu. al sto je jos bolje ubise ih igrom. super bi bilo da dobiju a ako ovako nastave bice i ubjedljivo... jos sutra kad bi lazio kiksao extra kolo. ne bi moglo bolje.... Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 feb 2013, 21:45

M4kaveli je napisao/la: AC Milan devet godina bez pobjede nad Barçom ! :P
Inace Milan i Barcelona igraju svakih 2-3 mjeseca :geek:

da mi bi samo informaciju kolko je svirano penala za Barcelonu u svim tim utakmicama PROTIV MILANA zadnjih 9 godina ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 17 feb 2013, 22:23

Ovaj se došao naslađivati sa tim podatkom . To je isto kao da neko od nas kaže da Maldini ima više naslova od Barcelone .

Nego po meni je važnija utakmica protiv Intera , nego protiv Barce . Ovako loš Inter moramo dobiti , nema tu puno kalkulacije .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 feb 2013, 22:43

francobaresi je napisao/la:Ovaj se došao naslađivati sa tim podatkom . To je isto kao da neko od nas kaže da Maldini ima više naslova od Barcelone .

Nego po meni je važnija utakmica protiv Intera , nego protiv Barce . Ovako loš Inter moramo dobiti , nema tu puno kalkulacije .

upravo tako care, bas sam sad gledao ih protiv viola, ma nemaju nikakvu igru. cassano dade gol iz fakticki jedinog udarca, moramo ih dobiti a vala trenutno smo i bolji. klasa smo za njih :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 feb 2013, 22:49

Bice gusto kad Balotelli se razbaca 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 feb 2013, 22:51

Samo da je u utorak izac na kraj sa Barsom, da se dobro zavrsi, da ne bude povreda i da moral ostane na dobrom nivou pred Inter. Ako tako bude, mislim da cemo rasturit komsije.. lagano samo, jos je dosta utakmica do kraja prvenstva, moze se svasta desit ;) Forza Milan
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 feb 2013, 22:54

muha milanez je napisao/la:Samo da je u utorak izac na kraj sa Barsom, da se dobro zavrsi, da ne bude povreda i da moral ostane na dobrom nivou pred Inter. Ako tako bude, mislim da cemo rasturit komsije.. lagano samo, jos je dosta utakmica do kraja prvenstva, moze se svasta desit ;) Forza Milan
nemoj brate traziti tu utakmicu u utorak neces je naci nasikiraces se, radije potrazi u srijedu navece :D :D

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 feb 2013, 22:57

:lol: :lol: ma umor nekakav, ne zamjerite jbga desava se.. a i nestrpljiv sam da vidim kako ce se nasi puleni obracunat sa uefalonom :lol:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 feb 2013, 22:57

ronaldo99 je napisao/la:
muha milanez je napisao/la:Samo da je u utorak izac na kraj sa Barsom, da se dobro zavrsi, da ne bude povreda i da moral ostane na dobrom nivou pred Inter. Ako tako bude, mislim da cemo rasturit komsije.. lagano samo, jos je dosta utakmica do kraja prvenstva, moze se svasta desit ;) Forza Milan
nemoj brate traziti tu utakmicu u utorak neces je naci nasikiraces se, radije potrazi u srijedu navece :D :D

hahahah reci covjeku fino da je utakmica u srijedu :D:D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 feb 2013, 22:59

Cudno kako se na ovom forumu stvari tumace.
Ja napisao taj podatak i odma provociram ? :roll:

A da znate koliko postujem Milan i da ih najvise simpatisem u Italiji, ne bi tako pricali jelde ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 feb 2013, 23:03

M4kaveli je napisao/la:Cudno kako se na ovom forumu stvari tumace.
Ja napisao taj podatak i odma provociram ? :roll:

A da znate koliko postujem Milan i da ih najvise simpatisem u Italiji, ne bi tako pricali jelde ?
ne mozes doci sa takvim stavom na nas podforum...mi odam idemo u kost, sve nam diraj ali svetinju ne :)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.