Ma bogami mozes to sam zamislit,jer Mace ima samo dobar vazdusni duel sve ostalo mu je za cistu 0.Maniaacs je napisao/la:U ponedjeljak Marsel nek zabije Velezu 2-3 komada i dobro je![]()
Sezona '95/'96
16.03.1996
Lukavac - Velež 12:1

Ma bogami mozes to sam zamislit,jer Mace ima samo dobar vazdusni duel sve ostalo mu je za cistu 0.Maniaacs je napisao/la:U ponedjeljak Marsel nek zabije Velezu 2-3 komada i dobro je![]()
Sezona '95/'96
16.03.1996
Lukavac - Velež 12:1
istjerajte ovoga sa stranice, vidite za koga navlačiZoom088 je napisao/la:Takav nam i treba. Za "zemljane duele" imamo itekako dobre igrače.
Mada, ja lično bih volio da bude nekih 3-3, golova, golova...a bez pobjednika
Aa vidis ti to..Pravo neprofesionalnoZoom088 je napisao/la:Takav nam i treba. Za "zemljane duele" imamo itekako dobre igrače.
Mada, ja lično bih volio da bude nekih 3-3, golova, golova...a bez pobjednika
Dobre su utakmice..A svidja mi se ova sa Pristinom nestoZoom088 je napisao/la:Update iz Ulcinja:
Ponedjeljak: FK Velež Mostar - FK Radnički
Utorak: FK Otrant Ulcinj - FK Radnički
Srijeda: FK Radnički - FK Priština
lijepo lijepo, pogotov ove utakmice sa komsinicamaZoom088 je napisao/la:Evo ja sam ti to izvukao
Radnički – Bratstvo: 1500
Radnički – Podgrmeč: 400
Radnički – Troglav: 500
Radnički – Rudar: 600
Radnički – Jedinstvo: 500
Radnički – Sloboda: 2500
Radnički – Krajina: 300
Radnički – Budućnost: 400
Odlično.Zoom088 je napisao/la:Rekao sam mu. Na Viberu smo stalno i izvještava me šta se dešava.
Za petak je dogovorena još jedna utakmica, ali sam zaboravio ime kluba. Iz Podgorice je uglavnom.
HvalaZoom088 je napisao/la:Evo ja sam ti to izvukao
Radnički – Bratstvo: 1500
Radnički – Podgrmeč: 400
Radnički – Troglav: 500
Radnički – Rudar: 600
Radnički – Jedinstvo: 500
Radnički – Sloboda: 2500
Radnički – Krajina: 300
Radnički – Budućnost: 400
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.