talijani i francuzi su daleko najveca gamad po meni. a na turke i grke nikad nisam ni ima muda stavljat lovuTitova-Juga je napisao/la:Meni su Turci uveliko već odavno na crnoj listi što se kladionice tiče, a uskoro će njihovim stopama i Grci

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
talijani i francuzi su daleko najveca gamad po meni. a na turke i grke nikad nisam ni ima muda stavljat lovuTitova-Juga je napisao/la:Meni su Turci uveliko već odavno na crnoj listi što se kladionice tiče, a uskoro će njihovim stopama i Grci
kod mene se jedino svidja što na kladari haman nikad ne stavljam turke i grke, mislim da sam najviše puta ovde procitao psovanje majki galati, feneru, besiktasu, aeku, paoku i slicnobevanda4 je napisao/la:talijani i francuzi su daleko najveca gamad po meni. a na turke i grke nikad nisam ni ima muda stavljat lovuTitova-Juga je napisao/la:Meni su Turci uveliko već odavno na crnoj listi što se kladionice tiče, a uskoro će njihovim stopama i Grci
2-2, u 2 min 2 gola feyenoord zabio, a igrač feyenoorda graziano pelle je zabio čak 3 gola na utakmici, prvi u svoju mrežuferroviere je napisao/la:jao fejenorda
tillman je napisao/la:2-2, u 2 min 2 gola feyenoord zabio, a igrač feyenoorda graziano pelle je zabio čak 3 gola na utakmici, prvi u svoju mrežuferroviere je napisao/la:jao fejenorda, a sljedeća 2 u mrežu zwollea, od čega je onaj prvi u mrežu zwollea zabio škaricama...
Neka, neka, nema ljepseg osjecaja neg proc tiket u 33/37 minutiferroviere je napisao/la:jao fejenorda
azTer je napisao/la:kiša golova u italiji
Insigne,i mene uzasno nervira...zanimljivo uvijek kad gledam neku utakmicu na koju se kladim uvijek ima ali uvijek onaj 1 igrac koji me uzasno nervira koji gubi sve i jednu loptu upropasti svaki napad,e danas je to ovaj,nek nisam jedini vidim bar tuedoox je napisao/la:Ko je ovaj bogalj u dresu Napolija sa brojem 24?!? **** li mu nanu nanulicu, pa čoek upropasti sve napade Napolija!
ajde EL MADATOR ispostuj raju!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.