Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bob
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bob » 17 feb 2013, 13:29

evo jedne sigurice Zapad-Istok (-294,5+) 2 :D

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 17 feb 2013, 13:38

Medveščak Zagreb-Graz 99ers TIK 1 1.55

Što reći za Medu, dva lica zagrebačke momčadi, od sjajnog izdanja i pobjede u Beču 5-4 do odličnih 55 minuta kod Linza i onda crna rupa zadnjih 5 minuta i poraz 6-5, srozali su se od drugog do petog mjesta i moraju nekog pobjediti, Graza doma nisu dobili već tri utakmice i došao je red da Graz padne u Zagrebu.

Fehervar-Salzburg TIK 2 1.55

Fehervar u zadnje vrijeme igra slabo, izgubili su zadnje četiri utakmice i danas im stiže Salzburg koji mora pobjeđivati kako bi ostao u trci za play off, drugi su i tu bi trebali i ostati jer imaju kvalitetu za to a i za takvu momčad bi bila katastrofa da ne odu u play off, Fehervar ih je dobio zadnje četiri međusobne utakmice i danas bi Salzburg trebao prekinuti tu seriju i trenutna forma ide u prilog tomu.

Karlovy Vary-Chomutov TIK 1 1.55

Chomutov je posljednji bez ikakvih šansi da dohvate kvalifikacije za play off dok Karlovy Vary imaju kakve takve izglede za to a da bi se i dalje nadali trebali bi pobjediti danas a kako su zadnju domaću utakmicu pobjedili sa 8-3 Vitkovice trebali bi nastaviti sa dobrim igrama kod kuće, Chomutov je iznenađujuće slavio protiv Plzena na svome ledu i danas bi trebalo biti prizemljenje i povratak u realnost.

Plzen-Ceske Budejovice TIK 1 1.50

Plzen je vodeći a Budejovice su na osmom mjestu sa realnim šansama da dohvate šestu poziciju koja vodi u play off bez dodatnog razigravanja, no problem po goste je što i domaćin računa na te bodove jer ugroženo im je prvo mjesto, Slavia je na četiri boda zasotatka ali ima utakmicu manje tako da bi Plzen trebao slaviti.

Kosice-Trencin 5.5 više 1.75

Košice su treće a Trenčin je peti i ako ćemo tražiti pobjednika trebao bi domaćin dobiti ovaj susret no ja sam se odlučio za golove jer mislim da je vrijeme da odigraju efikasnu utakmicu, zadnja dva puta kad su Košice bile domaćin nisu išli preko ( 2-2, 3-2 ), a kako su i jedni i drugi zadnje dvije utakmice prilično efikasni te išli preko očekujem raspucane ekipe i golove.

Tonsberg-Stavanger 6.5 više 1.55

Tonsberg prima puno golova, zadnje četiri utakmice 7,7,9,9 a kako i oni ponešto zabiju trebalo bi ići preko, Stavanger zadnje dvije išao preko a od njihovih pet zadnjih međusobnih susreta četiri su išla preko tako da mislim da prolazi glat no vidjet ćemo.

vidjeti ćemo kakve smo danas sreće, sretno svima a pogotovo ako netko nešto prepiše ;)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 feb 2013, 13:43

Medvescak-Graz 1
Plzen-C.Budojevice 1
Chicago-Los Angeles 1

Hudersfeild-Wigan 2/1
:mrgreen:

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 17 feb 2013, 13:56

Napoli - Sampdoria(SP) 1 1.65
Nurnberg - Hannover (d/n) 1 1.65
Sochaux - PSG 2 1.50
Waalwijk - Ajax 2 1.55
Benfica - Academica 1 1.20

Kvota: 7.60
Uplata: 1.65
Dobitak: 12.55

Nadal - Nalbaldian(SP) 1 1.55
Dinamo - Rijeka 1 1.40
Hoffenheim - Stuttgart (d/n) 1 1.55
Fiorentina - Inter (d/n) 1 1.65
Real M. - Rayo V. (odg i 3+) 1 2.10
Monagas - Real Esppor 1 2.00

Kvota: 24.75
Uplata: 1.00
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 17 feb 2013, 13:57

gledam ovaj Ajax mislim da bi trebao uzeti nemaju problema sa povredama jucer PSV uzeo u proslom kolu su nesretno izgubili dva boda a danasnji protivnik im lezi hem ima tri poraza zaredom odnosno vec 6 utakmica ne zna za pobjedu a Ajax ih vec posljednjih 6 sezona redovno pobjedjuje ...

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 17 feb 2013, 14:00

i ja sam uzo Ajaxa, vidim nema ih ni u P.P., prošlu su kiksali a još nisam vidio da u 2 kola ne pobjede nijednom. Uz to dodo Stakhovskog i R.Vasselina, na 25 uplate 62 dobitak.

Jedan singl za oprobat Zapad-Istok 2 @ 2.20, ne kužim kvotu, red je da ih Istok dobije, ako ima u ponudi neđe James MVP.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 17 feb 2013, 14:06

isto tako gledam ovaj Hoffenheim-Stuttgart pm3 u derby kvota 1,95 , oba tima losa i imaju dosta poraza i sigurno ce ici na pobjedu , Hoffenheim kod kuce samo jednom nije uspjeo dati go a VfB Stuttgart u gostima dva puta iz 10 utakmica mislim da bi ovdje mogli vidjeti oba daju i 3+ neki rez. 21 12 jer su odbrane poprilicno lose kod oba tima ...

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 17 feb 2013, 14:10

bevanda4 je napisao/la:
a što mislite o paru: torres ne daje gol @2,30?
nisam stigao uplatit, a ni javit vam da je sat vremena prije utakmice kvota EKSTREMNO pala na 1,70.. Baš me zanima što će bit sa ovim do kraja..
bevanda4 je napisao/la: jedan uz kavicu:

liverpool - swansea x2 @2,10
žalgiris(-20,5) - enisey 2 @1,85
lokeren - club brugge odg3+ NE @1,80
r. sociedad - levante odg @1,80
bingham - maguire 1 @1,90

Ukupna kvota: 23,9161
lagano u 29. Idemo dalje!
U desetom selu živi Antuntun!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 17 feb 2013, 14:14

bevanda4 je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:
a što mislite o paru: torres ne daje gol @2,30?
nisam stigao uplatit, a ni javit vam da je sat vremena prije utakmice kvota EKSTREMNO pala na 1,70.. Baš me zanima što će bit sa ovim do kraja..
bevanda4 je napisao/la: jedan uz kavicu:

liverpool - swansea x2 @2,10
žalgiris(-20,5) - enisey 2 @1,85
lokeren - club brugge odg3+ NE @1,80
r. sociedad - levante odg @1,80
bingham - maguire 1 @1,90

Ukupna kvota: 23,9161
lagano u 29. Idemo dalje!
ne znam sto al meni taj Lokren bas baca oba daju go i 3+ al sretno ...

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 17 feb 2013, 14:16

Lausanne-Basel 2 1,70
Napoli-Sampdoria 1 1,65
S.Williams-Azarenka 1 1,50
Xanthi-Olympiakos 2 1,65
Reims-St.Etienne 2 2,00
Valladolid-Atl.Madrid 2 2,00
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

ZvijezdaGranda
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGranda » 17 feb 2013, 14:32

evo sta sam danas odigrao i u ovo sam ulozio i znanje i imanje, uplaceno je sve no volio bih cuti na cemu cu pasti:

Tiket br 1
Chelsea 1 - haman ce proc
Man City 1
Liverpool 1

kvota oko 2.00

Tiket 2
hok Tonsberg-Stavanger tip 2
odb Cuneo - Modena tip 1
Real M - R. Vallecano ah -1.5:0 tip 1

kvota oko 2.00

Tiket 3
Waalwijk - Ajax tip 2
Adanaspor daje gol 1 - proslo

Kvota oko .00

Tiket 4
Liverpool daje gol 1
Napoli daje gol 1
PSG daje gol 1
kos Alba - Bremerhaven kp 1
hok Alba - Sazlburg tip X2

Kvota oko 2.00

Sta mislite, kako cu proci? Sa dva pogodjena tiketa vracam svoje pare, sa jednim pogodjenim vracam pola para..Ako pogodim 3 imam pola od ulozenog a ako pogodim sve 4 bit ce Bajram i Nova godina...

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 17 feb 2013, 14:39

još jedan umjetnički s kave:

hoffenheim - stuttgart PiK1 @1,75
mrdeza - konta 1 @1,75
cz beograd (-6,5) - partizan 2 @1,85
del potro (-4,5) - bennetau 2 @1,80
linz - vienna TiK1 @1,90
brasov - shaktar domaćin daje @1,70
buffalo - pittsburgh TiK1 @2,00
valladolid - atl. madrid PiK2 @1,60
zwolle - feyenord odg @1,60
medvescak - graz TiK2 @2,40
west - east (nba) 2 @2,15
raonic - haas 1 @1,65
catania - bologna PiK1 @1,65
roma - milano 2 @2,10
espanyol - betis PiK X @1,65

Sistem 13/15
U desetom selu živi Antuntun!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 17 feb 2013, 14:42

ZvijezdaGranda je napisao/la:evo sta sam danas odigrao i u ovo sam ulozio i znanje i imanje, uplaceno je sve no volio bih cuti na cemu cu pasti:

Tiket br 1
Chelsea 1 - haman ce proc
Man City 1
Liverpool 1

kvota oko 2.00

Tiket 2
hok Tonsberg-Stavanger tip 2
odb Cuneo - Modena tip 1
Real M - R. Vallecano ah -1.5:0 tip 1

kvota oko 2.00

Tiket 3
Waalwijk - Ajax tip 2
Adanaspor daje gol 1 - proslo

Kvota oko .00

Tiket 4
Liverpool daje gol 1
Napoli daje gol 1
PSG daje gol 1
kos Alba - Bremerhaven kp 1
hok Alba - Sazlburg tip X2

Kvota oko 2.00

Sta mislite, kako cu proci? Sa dva pogodjena tiketa vracam svoje pare, sa jednim pogodjenim vracam pola para..Ako pogodim 3 imam pola od ulozenog a ako pogodim sve 4 bit ce Bajram i Nova godina...
prolaze ti tri a možda i sva četiri, kako bilo sretno

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 feb 2013, 14:48

Zapad - Istok X :mrgreen:

Iako primamljivije zvuči over koševa (293.5), pa možda čak i pobjeda Istoka (2.20), ja sam se odlučio odigrati X-a. :mrgreen: Nemam nekih logičkih uporišta osim činjenice da dugo nisu igrali produžetke, pa kontam možda večeras to bude. Ipak je to jedan veliki show i pobjeda uopće nije bitna, već da se zabave igrači i publika. Eh, pa nek se zabavljaju što duže. :mrgreen: Kombinovao sam ovo sa još 2 para (sitne kvotice), al' se nisam razbacivao sa uplatom. Eto, ko posluša - nek' mu je sa srećom. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

internazionale09
Kontakt:

Post Postao/la internazionale09 » 17 feb 2013, 14:51

LIVERPOOL - SWANSEA GG
WAALWIJK - AJAX 2
DINAMO Z - RIJEKA 1
FIORENTINA - INTER X2
SOCHAUX - PSG 2
ESPANYOL - BETIS X2

KVOTA 16.5

glecher
Kontakt:

Post Postao/la glecher » 17 feb 2013, 15:03

glecher je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:Nakon sto jesinoc Psv dobio Utrehta danas je Ajax moze se slobodno reci zicer a kvota nije nimalo losa @1.50 s tim da cu dodati i Feyenorda u dvoznaku ama bas nikako ne mogu da zamislim da im Zwole ista moze po meni isto cista dvica al eto posto ide na tiket onda cu staviti x2 i jos cu dodati na ovaj tiket Veceras Benfiku i imam kotu od 2.16 znaci tu cu laganini 8-) dauduplam moje pare ,sretno ko isprati :mrgreen:
Logično. Ali u klađenju često nema logike. Pogotovo kod liga u kojima se igra ply off i traju sto milijuna godina. pripazi i ne stavljaj kuću na te parove
A eto, ipak Zwolle vodi 2:0
Velim ti, čuvaj se liga u kojima se igra play off, pa lige traju milijun godina

glecher
Kontakt:

Post Postao/la glecher » 17 feb 2013, 15:06

zgmiky je napisao/la:Medveščak Zagreb-Graz 99ers TIK 1 1.55

Što reći za Medu, dva lica zagrebačke momčadi, od sjajnog izdanja i pobjede u Beču 5-4 do odličnih 55 minuta kod Linza i onda crna rupa zadnjih 5 minuta i poraz 6-5, srozali su se od drugog do petog mjesta i moraju nekog pobjediti, Graza doma nisu dobili već tri utakmice i došao je red da Graz padne u Zagrebu.

Fehervar u zadnje vrijeme igra slabo, izgubili su zadnje četiri utakmice i danas im stiže Salzburg koji mora pobjeđivati kako bi ostao u trci za play off, drugi su i tu bi trebali i ostati jer imaju kvalitetu za to a i za takvu momčad bi bila katastrofa da ne odu u play off, Fehervar ih je dobio zadnje četiri međusobne utakmice i danas bi Salzburg trebao prekinuti tu seriju i trenutna forma ide u prilog tomu.

Chomutov je posljednji bez ikakvih šansi da dohvate kvalifikacije za play off dok Karlovy Vary imaju kakve takve izglede za to a da bi se i dalje nadali trebali bi pobjediti danas a kako su zadnju domaću utakmicu pobjedili sa 8-3 Vitkovice trebali bi nastaviti sa dobrim igrama kod kuće, Chomutov je iznenađujuće slavio protiv Plzena na svome ledu i danas bi trebalo biti prizemljenje i povratak u realnost.

Plzen je vodeći a Budejovice su na osmom mjestu sa realnim šansama da dohvate šestu poziciju koja vodi u play off bez dodatnog razigravanja, no problem po goste je što i domaćin računa na te bodove jer ugroženo im je prvo mjesto, Slavia je na četiri boda zasotatka ali ima utakmicu manje tako da bi Plzen trebao slaviti.

Košice su treće a Trenčin je peti i ako ćemo tražiti pobjednika trebao bi domaćin dobiti ovaj susret no ja sam se odlučio za golove jer mislim da je vrijeme da odigraju efikasnu utakmicu, zadnja dva puta kad su Košice bile domaćin nisu išli preko ( 2-2, 3-2 ), a kako su i jedni i drugi zadnje dvije utakmice prilično efikasni te išli preko očekujem raspucane ekipe i golove.

Tonsberg prima puno golova, zadnje četiri utakmice 7,7,9,9 a kako i oni ponešto zabiju trebalo bi ići preko, Stavanger zadnje dvije išao preko a od njihovih pet zadnjih međusobnih susreta četiri su išla preko tako da mislim da prolazi glat no vidjet ćemo.

vidjeti ćemo kakve smo danas sreće, sretno svima a pogotovo ako netko nešto prepiše ;)
U "međuligi" austrijske lige, nema logike i vrednovanja tko je kako prošao u zadnjim kolima. Ta liga postoji radi sebe same. Savjetujem čekati play off, jer onda klađenje donakle ima smisla.
Ili se u međuvremenu u toj ligi kladiti na nerezonske rezultate

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 17 feb 2013, 15:08

evo i nogomet

Liverpool-Swansea 1 1.60
RKC Waalwijk-Ajax 2 1.55
Valencia-Mallorca 1 1.40
3.47

Las Palmas UD-Girona 1 1.90
Feirense-Penafiel 1 1.90
3.61

Maritimo-Estoril x2 1.60
Hoffenheim-Stuttgart x2 1.55
Olhanense-Setubal x2 1.75
4.34

single
Maritimo-Estoril 2 3.25

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 feb 2013, 15:10

zgmiky je napisao/la:Medveščak Zagreb-Graz 99ers TIK 1 1.55

Imam osjećaj da ćemo izginut al hajd ispratio sam :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 feb 2013, 15:27

Monolog je napisao/la:Zapad - Istok X :mrgreen:

Iako primamljivije zvuči over koševa (293.5), pa možda čak i pobjeda Istoka (2.20), ja sam se odlučio odigrati X-a. :mrgreen: Nemam nekih logičkih uporišta osim činjenice da dugo nisu igrali produžetke, pa kontam možda večeras to bude. Ipak je to jedan veliki show i pobjeda uopće nije bitna, već da se zabave igrači i publika. Eh, pa nek se zabavljaju što duže. :mrgreen: Kombinovao sam ovo sa još 2 para (sitne kvotice), al' se nisam razbacivao sa uplatom. Eto, ko posluša - nek' mu je sa srećom. :lol:
tvoj najsigurniji par u zadnje vrijeme :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.