Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

vulkan
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la vulkan » 17 feb 2013, 00:45

Takva je situacija? Jesi li ti jedan od onih koji vjeruju u Brendana? Ko je kriv što je ovakva situacija?

Vidiš da nema branitelja Brendana da napišu jer znaju da bi im krv popio ako pogriješe. Oni mene čekaju kao kec na desetku ali nikako ne mogu da me dočekaju. Ja imam petlje da kažem, prije utakmice sa WBA, ko nam je trener i x je dobar rezultat. Oni pocrkaše od muke pa se ili povlače sa foruma ili kao fol da sam na ignore listi ili prave nove accounte i odmah mene citiraju. Mene to njihovo ne boli, ne dira me i slabo koga citiram. Meni je Liverpool bitan i njegov uspjeh. Za uspjeh pohvalim, a na krivca uperim prstom. E sad je druga stvar što su kontra mene oni ljudi koji vjeruju da iza sedam gora i sedam mora živi neka princeza i kada dođeš do nje onda živiš sretno do kraja života.

Nema kod mene hoću neću, odmah sam im rekao da se vade na zimu i snijeg protiv Zenita jer je i malo dijete kod mene u mektebu znalo da ćemo izgubiti. Dječak od sedam godina meni govori efendija loši ste i izgubićete. I odmah kažem, ne pravite izgovore prije vremena. E to je poštenje, pravda i petlja a ne kukavičluk i skrivanje.

Kažu dođemo samo kada izgubimo, pa dođite vi kada pobjedimo. :lol:[/quote]

A nije uopste stvat u tome da li cemo dobiti sutra, tebi kao da je drago da izgubimo da bi mogao "piti krv nekom".. Upravu si za mnoge stvati, mozda BR nije tako dobar trener, ima svoje greske svakako, ali ne samo se ne mogu sloziti s tobom da ga treba otjerati, jednostavno nista dobrog nece donjeti, moze i on otici sada (ako je mogao KK, najveca legenda moze i BR) ali neka dodje neko i da mu se da sansa nekoliko sezona, jer svaka promjena menadjera donosi situaciju kada on iz ekipe izbaci sve one koje je prethodnik doveo, i tako u krug, to mislim nije rijesenje, zato sam prije svega za ostanak BR. Ispravno mnogo toga kazes, i slazem se, ne zelim da ti namecem svoje misljenje jer nemam pravo, samo iznosim svoje i nadam se da mozemo normalno razmjeniti misljenja, jer valjda smo svi na istoj strani i zelimo najbolje, na razlicite nacine. Nisam nikada bio za otkaz KK, jer je legenda kluba i koliko god lose vodio ekipu drazi mi je od BR, ali ovaj drugi je mladji, kao da ima neku viziju i nek pokusa nesto, tesko da mozemo na nize grane pasti, i bilo ko da je trener bio bih za njegov ostanak.
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 17 feb 2013, 01:01

a hoce biti lijepo uci na forum kada oderemo Swansea biti ce i lijepih postova za procitati a ne samo ove svadje i prepucavanja koja vise nikom nisu zanimljiva i zbog kojih mnogi napustaju forum jer im je dosadno i glupo za citati i ponavljati jednu te istu stvar svaku drugu stranicu
LIVERPOOL FC

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 17 feb 2013, 12:34

Coutinho starts for #LFC today. Via @Musker_LFC

slika
Nad nama nebo ima da gori!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 feb 2013, 12:40

Rolex312 je napisao/la:Coutinho starts for #LFC today. Via @Musker_LFC

slika
Realno naša trenutno najjača formacija, naučio je izgleda Brendan da se ne zajebava

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2013, 12:42

Jel odigrao Couti ijednu minutu za vas?
Keep walking.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 feb 2013, 13:16

Zatisje pred buru i raspravu Rodgers vs Kenny ili vam ga Jimmy vs Henderson/Carlo

Danas Sweanse,moram se ukupat prije tekme jer kad to ne uradim izgubimo (praznovjerje) :lol: :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Americano1
Kontakt:

Post Postao/la Americano1 » 17 feb 2013, 13:17

Danas stvarno ako ne dobijemo Swansea nema smisla ://
Na svom terenu , pa bar 1:0 kad bi dobili bilo bi extra .. imamo jos uvijek sansu za TOP 4 ukoliko sve do kraja odigramo kako treba .. ha ya Premiership je pun iznenađenja ;)

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 17 feb 2013, 13:17

Cautinho je napisao/la:Jel odigrao Couti ijednu minutu za vas?
jeste, zadnju ligašku protiv wba ušao u 78' :)
Walk on, with hope in your hearts.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 feb 2013, 13:29

koliko nama malo treba da se vrati nada oko top4 :D
dobro je,nema previše euforije pred ovu utakmicu,možda pobijedimo :)
Ja te volim, volim Željo..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 feb 2013, 13:37

Danas bi trebali pobjediti, iako me ništa ne može iznenaditi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 17 feb 2013, 13:49

Izgleda da imamo igrača na pogrešnoj poziciji :)

[youtube][/youtube]

Sturridge i Reina, kakav bi to napad bio :lol: :lol:

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 17 feb 2013, 13:51

raja, imal iko link od sportklub+. Hvala unaprijed :D

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 17 feb 2013, 13:53

HeKen je napisao/la:raja, imal iko link od sportklub+. Hvala unaprijed :D
biti ce pred pocetak utakmice a do tada se strpi malo :)
LIVERPOOL FC

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 feb 2013, 13:53

HeKen je napisao/la:raja, imal iko link od sportklub+. Hvala unaprijed :D
http://www.balkansport.info/forums/58-Schedule" onclick="window.open(this.href);return false;

Registruj se i imaćeš link.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 17 feb 2013, 14:33

Henderson je napisao/la:
Takva je situacija? Jesi li ti jedan od onih koji vjeruju u Brendana? Ko je kriv što je ovakva situacija?

Vidiš da nema branitelja Brendana da napišu jer znaju da bi im krv popio ako pogriješe. Oni mene čekaju kao kec na desetku ali nikako ne mogu da me dočekaju. Ja imam petlje da kažem, prije utakmice sa WBA, ko nam je trener i x je dobar rezultat. Oni pocrkaše od muke pa se ili povlače sa foruma ili kao fol da sam na ignore listi ili prave nove accounte i odmah mene citiraju. Mene to njihovo ne boli, ne dira me i slabo koga citiram. Meni je Liverpool bitan i njegov uspjeh. Za uspjeh pohvalim, a na krivca uperim prstom. E sad je druga stvar što su kontra mene oni ljudi koji vjeruju da iza sedam gora i sedam mora živi neka princeza i kada dođeš do nje onda živiš sretno do kraja života.

Nema kod mene hoću neću, odmah sam im rekao da se vade na zimu i snijeg protiv Zenita jer je i malo dijete kod mene u mektebu znalo da ćemo izgubiti. Dječak od sedam godina meni govori efendija loši ste i izgubićete. I odmah kažem, ne pravite izgovore prije vremena. E to je poštenje, pravda i petlja a ne kukavičluk i skrivanje.

Kažu dođemo samo kada izgubimo, pa dođite vi kada pobjedimo. :lol:
nisam ja nikakav branitelj brendana, ja sam NAVIJAC LIVERPOOLA, samo smatram da se brendanu treba pruziti podrska. njega ne smatram vrhunskim trenerom poput jose mourinha, ali je daleko od loseg trenera(meni puno bolji od roya sa kojim ga neki porede). stalne promjene trenera en mogu donijeti nista dobro, samo vecu nestabilnost u klubu. mislim da mu treba pruziti barem jos jednu sezonu, ako ne bude napredka onda dovoditi neko novo lice, ali nakon jedne sezone NE DONOSITI PRERANE ZAKLJUCKE
Zadnja izmjena: keno94, dana/u 17 feb 2013, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 feb 2013, 14:37

Nema razloga da više raspravljamo o trenerima, previše smo raspravljati i mislim da nema potrebe više.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 17 feb 2013, 14:40

Meni je malo krivo sto se BR krivi za sve, tj sto pojedini krive trenera za sve, pogle bre ekipu, sve klinci... Pa mi smo poceli da igramo i da pravimo seriju pocetkom januara kada je i dosao Staridz i kada smo dobili konkretnost u napadu i sirinu, odmah se videlo da Sterling i Downing nemaju to. Zna se da su glavni krivci Commoli i Keni, ko god da je vodio pregovore i ko god da je hteo igrace koje smo na kraju skupo platili i nijedan se do sada nije isplatio, eventualno Enrike na pocetku, mada se i on kasnije utopio u sivilo.

Ali Brendana kriviti za sve, preterano. Imao je kikseve, lose izmene pre svega, debelo precenjivanje Allena na leto i guranje klasicnog "poachera" ili finisera na krilo, pricam o Boriniju naravno. Ovaj januar je sjajno odradjen i uvideli smo neke nove stvari u transfer politici a to je da se nece svaki igrac preterano dovoditi po svaku cenu, kao Ince za koga su trazili nekih 8m, ma vazi, 4m, uzmi ili ostavi i tako i treba da bude.

Sto se tice Mertensa, taj momak je sjajan igrac, ali realno cu reci, u svakom ozbiljnijem klubu koji se bori za mnogo vece ciljeve, on bi bi klupa ili rotacija. Mi nismo takav klub, tako da bi za nas bio odlican, dosao bi za mali novac, 10m, ali pitanje je koliko se BR i ostatak interesuje za njega, ne treba navoditi neke svoje zelje, jer oni sigurno ne citaju ovaj forum i slusaju nase zahteve. Jedno su zelje, a sasvim drugo realne stvari.

Ova trojka napred protiv Swansea izgleda vrlo ohrabrujuce, i gledam mec samo zbog toga da vidim kako ce funkcionisati na terenu, rezultat me ni najmanje ne interesuje toliko, dobro barem da ne izgubimo. ;)

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 feb 2013, 14:42

Dajte ljudi,stvarno vise smarate sa tom diskusijom. Dosadili ste i Bogu i narodu.
Mislim da je krajnje vrijeme da se prestane sa tim,jer tema nikad nije bila u kaoticnijem stanju :)
ZZ

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 17 feb 2013, 15:00

valjda cemo dobiti danas, jedva cekam da vidim taj trio u napadu, ako vec igraju sule-dani- kutinjo, mislim da oni mogu dati vise golova nego sto reina moze primiti... ako nas krene ubiti cemo ih, samo da ne bude onoliko promasenih sansi, ali kada igra staridz ne brinem se za golove..pozz
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 feb 2013, 15:03

Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Coutinho, Downing, Sturridge, Suarez.

Subs: Gulacsi, Skrtel, Henderson, Shelvey, Sterling, Allen, Borini.

Zvanična postava :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 9 gostiju.