FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da pozdravim tri legende ove teme @sekac, @devils i @hilmo. Evo i ja nesto prehladjen, al samo da nasi dobiju u Zenici bit ce sve ok. Sta vam je sutra za rucak ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- ferroviere
- Kontakt:
poz raja samo da se tuspasim,,,,, bio ja u muriji nesto me provalise.... evo veceras jedem poli salamu, samo da pozdravim hilmo, devils, sarajlicaexbabilon je napisao/la:Samo da pozdravim tri legende ove teme @sekac, @devils i @hilmo. Evo i ja nesto prehladjen, al samo da nasi dobiju u Zenici bit ce sve ok. Sta vam je sutra za rucak ?

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
exbabilon je napisao/la:Samo da pozdravim tri legende ove teme @sekac, @devils i @hilmo. Evo i ja nesto prehladjen, al samo da nasi dobiju u Zenici bit ce sve ok. Sta vam je sutra za rucak ?

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Sesara i Husejnovica smo po infu prozivali mjesecima prije nego sto su dosli, ovaj Zadro dok je bio i najboljoj formi u Zrinjskom nije bio bas nesta igrac, volio bih da me demantuje....Vamos je napisao/la: Tako su mnogi govorili i za Sesara i za Hadzica...a vala i Husejinovica..sto ce nam polovni igraci sa klupe drugih timova, jos Said ima 30 KG viska.
To koliko su nam bitna ova tri igraca bila, ne trebam ni govoriti.
Hajde da pricekamo i vidimo na djelu Zadru, pa cemo onda ocijeniti sta i kako.
Zadnja izmjena: MrWhite, dana/u 17 feb 2013, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/invest ... koseva/906" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Taze. I ja to sad pročitah. Lijepo zvuči...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Suplja.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
dobar dobar hahahahahadejavu je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Samo da pozdravim tri legende ove teme @sekac, @devils i @hilmo. Evo i ja nesto prehladjen, al samo da nasi dobiju u Zenici bit ce sve ok. Sta vam je sutra za rucak ?![]()

Sarajevo ljubavi moja!
Cim sam vidio da se tu izmedju ostalog nalazi i onaj parazit demir hotic od toga nema nista
Totalna glupost je sto sa svim ovim oni izlaze izlaze u javnost,bez obzira uspjelo ili ne,do okoncanja bilo kakvog posla netreba da se prica,pogotovo ne o ozbiljnim stvarima kakva je ova
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A neka ga nek zamišlja, ali dok ne počne jesti kako treba i razmišljati o timu nema njemu repke...Head je napisao/la:Jao Suljica.![]()
Zelim Susicev poziv.![]()
Što se tiče ovih švaba. Ma super, bajno, previše dobro da bi se kod nas ostvarilo.
Gledajući sa druge strane, ako neki stranac hoće da zaradi u bh fudbalu jedini način je ulaganje u fudbalske akademije.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 17 feb 2013, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Ultras1921
- Kontakt:
exbabilon je napisao/la:Samo da pozdravim tri legende ove teme @sekac, @devils i @hilmo. Evo i ja nesto prehladjen, al samo da nasi dobiju u Zenici bit ce sve ok. Sta vam je sutra za rucak ?

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Kifle i Zdenka sigurno nisuUltras1921 je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Samo da pozdravim tri legende ove teme @sekac, @devils i @hilmo. Evo i ja nesto prehladjen, al samo da nasi dobiju u Zenici bit ce sve ok. Sta vam je sutra za rucak ?![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ubi prehlada a šta ču jesti ili šta ćemo jesti je li važno baš toliko i ovo za prehladu je usput ali ako hočete zajebanciju onda OKharishp je napisao/la:Kifle i Zdenka sigurno nisuUltras1921 je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Samo da pozdravim tri legende ove teme @sekac, @devils i @hilmo. Evo i ja nesto prehladjen, al samo da nasi dobiju u Zenici bit ce sve ok. Sta vam je sutra za rucak ?![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Ne moras navijati za nekoga da nebi zayebavao onog drugog.Pogotovo sto ti drugi uvijek bacaju kosti,a ovamo svojih kostiju imaju da mogu prehraniti sve pse lutalice u BIH.A bogami i Zdenki kao i kiflibagrcavi je napisao/la:Ti Hare reče da nisi navijač Sarajeva![]()
Pozdrav za Hilmu, sekca, i devilsa !

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam baš ko se u zadnje vrijeme bori sa kostima, a nekad kad budu dobri dobiju i hrenovke 
Al odosmo previše u off.

Al odosmo previše u off.
DRUG NEBI TI PUNCA
A zdenka se u dzepovima drzi pa se sva razmaze.bagrcavi je napisao/la:Ne znam baš ko se u zadnje vrijeme bori sa kostima, a nekad kad budu dobri dobiju i hrenovke
Al odosmo previše u off.

Hajde da ne idemo u.......
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2013, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Imamo i novinara u ekipi 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]