Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Imal sta za veceras, al da je ono pravo sigurno ??
Admira-Neustadt 3 PLUS
Cercle Brugge-St. Liege 2
Westerlo-Vise PS 1
Piracicaba-Guarani PS 1
Osasuna-Zaragoza 1
Valjda ste klepili parice )))
Cercle Brugge-St. Liege 2
Westerlo-Vise PS 1
Piracicaba-Guarani PS 1
Osasuna-Zaragoza 1
Valjda ste klepili parice )))
15:30 Leverkusen - Augsburg 1 @1.5 2-1Elvis10 je napisao/la:15:30 Leverkusen - Augsburg 1 @1.5
15:30 Hamburger - Mönchengladbach 1 @1.9
17:00 Marseille - Valenciennes 1 @1.6
18:00 Malaga - Ath. Bilbao 1 @2.0
kvota : 9.1
15:30 Hamburger - Mönchengladbach 1 @1.9 1-0
17:00 Marseille - Valenciennes 1 @1.6 1-0
18:00 Malaga - Ath. Bilbao 1 @2.0 1-0

- EmirSioux89
- Kontakt:
Nije loseEmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Nalbandian - Bolelli(21,5) - Više (1.75)
Hamburg - M.gladbach - 1 (1.95)
Montpellier - Nancy - 1 (1.50)
Mainz - Schalke(d/n) - DA (1.65)
Granada - Barcelona - 2 (1.30)
Grasshoppers - Young Boys - 1 (2.40)
Jokerit - Kuopio - 1 (1.90)
Gil Vicente - Sporting L.(d/n) - DA (1.80)
G.Simon - J.Benneteau - 2 (1.85)
Bastia - Nice - X (3.00)
Werder - Freiburg - 1 (2.00)
Sabadell - Real Madrid ˝B˝(d/n) - DA (1.50)
Evo od mene nesto za danas pa proberite, nije sve na jednom tiketu nego na vise.Nadam se dobroj prolaznosti![]()
Sretno ko prati.

Manchester United!
Edit mod:
Opet ti po starom.
Ne valja to,mogao bi opet lagano da prosetas.
Opet ti po starom.

Ne valja to,mogao bi opet lagano da prosetas.
šteta, jbg, trump poveo 2-0, onda maguire preuzeo stvar, okrenuo na 5-2 i praktički riješio meč. Ali trump se nije predao, došao do 5-4.. Poveo 50-0 za 5-5 i onda odigrao totalno nemaran potez, naravno maguire je to iskoristio i ubio svaku nadu.bevanda4 je napisao/la: Polufinale:
trump - maguire 1 @1,50 REZ: 4-6
ding - bingham 2 @2,50 REZ: 5-6
Finale:
bingham - maguire 1 @2,10
[odlučujem se za binghama jer je kroz dosadašnji turnir više pokazao.. A i prošao je kroz puno teži ždrijeb negoli maguire (koji ne bi danas pobijedio trumpa, da je dotični od prve do zadnje minute igrao kako treba)]
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 17 feb 2013, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Bevanda druze nije mi bilo jasno igrao si protiv Trumpa proslo kolo a ovo sad igras na njega.Ako igras protiv igraj do kraja.Inace svaka cast na parovima,ispratio sam.Al zaboravi ti ovo napisati.Ispratit cu i ovaj zadnji.Sretno nam.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
proslo kolo sam igrao protiv Trumpa jer mu je protivnik bio Advani koji je izbacio 3 favorita u dotadašnjem tijeku turnira (redom: ebdon,murphy,dott - svi bivši svjetski prvaci) i na kvotu 3,60 jednostavno se moralo pokušati protiv Trumpa. Ali, Judd se probudio i Advani nije imao šanse, imao je priliku riješiti ga 5-0, ali ovaj se izvukao i uspio "ukrasti" 2 frame-a da meč ne bude totalna katastrofa. Povučen takvom igrom Judda Trumpa, odlučio sam ga danas ispratiti na kvotu 1,50 protiv Maguirea-a, koji je zadnji veći turnir osvojio 2008. i od tada redovno ispada u 1/4 i 1/2 finala... A i činjenica je da sam uz Trumpa stavio Binghama (koji je bio iznenađenje što se kladionice tiče) jer tko je mogao očekivati da će u polufinalu turnira ispasti OBA favorita!?AgresivnoDjubre je napisao/la:Bevanda druze nije mi bilo jasno igrao si protiv Trumpa proslo kolo a ovo sad igras na njega.Ako igras protiv igraj do kraja.Inace svaka cast na parovima,ispratio sam.Al zaboravi ti ovo napisati.Ispratit cu i ovaj zadnji.Sretno nam.
Ponavljam, parove postavljam jer rijetko tko prati taj sport i većina kladioničara ga uglavnom zaobilazi. A kad već ponešto znam, odlučio sam podijeliti to sa vama, nitko nije natjeran da čita i prati moje analize. Vjerujte mi, da se zaraditi! Nisam se proslavio ovim welsh openom (stvarno puno iznenađenja), al jbg, bit će još turnira

Roma rutinski.Tyler je napisao/la:Pozdrav kladioničari,evo od mene nekoliko parova koje planiram odigrati večeras:
G.Simon-Benneteau 2 (1,9)
Julien igra odlično od početka sezone,pokupio je par respektabilnih pobjeda,juče je pao i Roger.Servis dobro služi,pun je samopouzdanja i definitivno može preko Simona danas.Simon ne briljira,juče mu Kližan predao,prošle sedmice izgubio od Paire-a 2-0.Ako Julien prođe igram i sutra na njega kontra Delpa.
Sabadell-Real M (B) 3+ (1,57)
Mislim da su ovdje golovi dosta izgledni,prvi meč ove sezone je dobio Sabadell 3-2.Sabadell zadnje 4 tekme ide 3 i preko golova a Real poslednje 4 gostujuće daje makar 1 gol.
Isner-Hass (-10,5+) over (1,85)
Nema se ovdje šta puno reći,mislim da su šanse za brejk prilično niske.
Ove ću parove ubaciti na par tiketa,ukombinovaću nešto.Odigraću i Romu keca navijački na nekom narodnom a i nije Juve pao u Rimu pa skoro 10god,i ta serija će valjda jednom stati.![]()
Srećno!

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
- Titova-Juga
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:treba tu utakmicu probati na 7+ golova, kvota 16 je kod nas
Breda-Heracles 7+ 16.00
sretno
Ae dobro te je...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Free tip sa moje stranice (u potpisu)
Liverpool - Swansea
Pick: Swansea +1
Odd: 1,975 Bet365
Stake 4/10
ANALIZA:
Veliki upitnik je kolko se Liverpool oporavio od poraza u Rusiji. Nekima je bio očekivan, a neki su bili iznenađeni.
Za mene nije neko iznenađenje.
Liverpool nije kao sto je nekada. To dokazuju njegovi rezultati i pozicija na tabeli.
Za razliku od njih Swasea se pretvara u jedan pravi premier ligaški klub koji uvijek hrabro juriša na svakoga, bilo da je to zadnji na tabeli ili prvi. Oni postave svoju igru i drze se nje.
Na početku prvenstva imali su 3 kiksa, protiv Aston Vile, Evertona i Stoke-a, ali onda su sabrali svoje redove i niko ih vise nije pobijedio sa 2 gla razlike. Niko, pa čak ni Zahuktali City, Arsenala su razgulili 2:0 u gsima, Chelsea 1:1, i United 1:1, pa zasto onda da ih Liverpool dobije sa 2 gola razlike.
http://mgpicks.com/wp/?page_id=88" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.majorgate.com/forum/index.ph ... 211372#new" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool - Swansea
Pick: Swansea +1
Odd: 1,975 Bet365
Stake 4/10
ANALIZA:
Veliki upitnik je kolko se Liverpool oporavio od poraza u Rusiji. Nekima je bio očekivan, a neki su bili iznenađeni.
Za mene nije neko iznenađenje.
Liverpool nije kao sto je nekada. To dokazuju njegovi rezultati i pozicija na tabeli.
Za razliku od njih Swasea se pretvara u jedan pravi premier ligaški klub koji uvijek hrabro juriša na svakoga, bilo da je to zadnji na tabeli ili prvi. Oni postave svoju igru i drze se nje.
Na početku prvenstva imali su 3 kiksa, protiv Aston Vile, Evertona i Stoke-a, ali onda su sabrali svoje redove i niko ih vise nije pobijedio sa 2 gla razlike. Niko, pa čak ni Zahuktali City, Arsenala su razgulili 2:0 u gsima, Chelsea 1:1, i United 1:1, pa zasto onda da ih Liverpool dobije sa 2 gola razlike.
http://mgpicks.com/wp/?page_id=88" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.majorgate.com/forum/index.ph ... 211372#new" onclick="window.open(this.href);return false;
Turska liga
Galata-Efes 2 1,80
Efes igra briljantno zadnjih mjesec dana sto me malo iznenadjuje,s druge strane Galata ne briljira,Hawkins je suspendiran zbog doping afere a za danasnju utakmice nema ni prvog playa J.Gordona koji je kaznjen sa dvije utakmice neigranja zbog incidenta u Kupu,msilim da bolja forma daje malu prednost Efesu i Izostanak dva najbolja igraca kod domacih........
Talijanska liga
Roma-A.J.Milano 2 1,90
Romi je upitan prvi strijelac DaTome zbog ozljede koljena koju vuce od polufinala Kupa,on im je pola ekipe,ostatak cine ne bas tako poznati igraci(Lawal,Goss,Jones),Roma je ove godine napravile velike rezove u momcadiu zbog novcane krize i usprkos tome djeluju dobro,zauzimaju 5 mjesto.....gosti se polako dižu,povezali su mislim 4 utakmice bez poraza,po imenima imaju ekipu za 8 najboljih u EL,ostaje im samo talijansko prvenstvo tako da sigurno danas imaju šansu da pobijede.......
Za hrabrije:
VTB liga
Zalgiris-Enisey +20,5 2
Domacini danas bez Jankunasa i najvjerovatnije Dardena,koji je upitan ali mislim da ga nece forsirati jer ipak im ova utakmice nije toliko vazna jer vode u svojoj grupi sa dvije pobjede vise od CSKA,(dakle dva igraca iz petorke) zbog ozljeda koje su zadobili u Bambergu,Zalgiris je tamo imao tesku utakmicu tako da vjerujem da ce jos neki igraci manje igrati,valjda gosti u tom scenariju mogu proci ispod 20razlike.......
Galata-Efes 2 1,80
Efes igra briljantno zadnjih mjesec dana sto me malo iznenadjuje,s druge strane Galata ne briljira,Hawkins je suspendiran zbog doping afere a za danasnju utakmice nema ni prvog playa J.Gordona koji je kaznjen sa dvije utakmice neigranja zbog incidenta u Kupu,msilim da bolja forma daje malu prednost Efesu i Izostanak dva najbolja igraca kod domacih........
Talijanska liga
Roma-A.J.Milano 2 1,90
Romi je upitan prvi strijelac DaTome zbog ozljede koljena koju vuce od polufinala Kupa,on im je pola ekipe,ostatak cine ne bas tako poznati igraci(Lawal,Goss,Jones),Roma je ove godine napravile velike rezove u momcadiu zbog novcane krize i usprkos tome djeluju dobro,zauzimaju 5 mjesto.....gosti se polako dižu,povezali su mislim 4 utakmice bez poraza,po imenima imaju ekipu za 8 najboljih u EL,ostaje im samo talijansko prvenstvo tako da sigurno danas imaju šansu da pobijede.......
Za hrabrije:
VTB liga
Zalgiris-Enisey +20,5 2
Domacini danas bez Jankunasa i najvjerovatnije Dardena,koji je upitan ali mislim da ga nece forsirati jer ipak im ova utakmice nije toliko vazna jer vode u svojoj grupi sa dvije pobjede vise od CSKA,(dakle dva igraca iz petorke) zbog ozljeda koje su zadobili u Bambergu,Zalgiris je tamo imao tesku utakmicu tako da vjerujem da ce jos neki igraci manje igrati,valjda gosti u tom scenariju mogu proci ispod 20razlike.......
Portugal 2 - 12:15
TROFENSE SPORTING 2 -
prvo poluvreme x
2.00
Ko pogleda statistiku sve ce mu se samo reci. Prosto nevjerovatno.
TROFENSE SPORTING 2 -
prvo poluvreme x
2.00
Ko pogleda statistiku sve ce mu se samo reci. Prosto nevjerovatno.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Oostende-Heist 2 zanimljiva utakmica za kladjenje,prvi vs zadnji na tabeli,zna to otici kontra pa da probamo na minimalan ulog (IBF) 

Hoffenheim - Stuttgart 1 2,25
Pozdrav, dugo vas vec pratim i odlucih se i ja ukljuciti u rasprave.
Ovo ce biti moj danasnji listić:
Lokeren/odg-Club Brugge 1 1,55
Izravni konkurenti za europu, na prošloj utakmici palo 5 golova. mislim da ce tako biti i ovaj puta. Obje momcadi puno zabijaju i doma i u gostima. U prosijeku malo manje od 2 gola po utamici, pa mi je ovaj tip najlogicniji za ovu utakmicu.
Napoli-Sampdoria 1 1,45
Nakon debakla u europskoj ligi i porazu od Viktorije Plzen 3:0, moraju vratiti samopouzdanje i vratiti se borbi za naslov prvaka. Ako žele dostići Juventus ovakve utakmice moraju pobjeđivati.
Real Sociedad-Levante 1 1,60
U konkurenciji su za europsku ligu i ligu prvaka. Sociedad ove sezone izvrsno igra kod kuće, porazili su i Barcu, pa mislim da mogu i Levante. U prosijeku zabijaju dva gola u domacim utakmicama, a Levante u gostima daje manje od jednog gola. Biti ce to tvrda utakmica ali ocekujem pobjedu domacina.
Koef 3,59
Izravni konkurenti za europu, na prošloj utakmici palo 5 golova. mislim da ce tako biti i ovaj puta. Obje momcadi puno zabijaju i doma i u gostima. U prosijeku malo manje od 2 gola po utamici, pa mi je ovaj tip najlogicniji za ovu utakmicu.
Napoli-Sampdoria 1 1,45
Nakon debakla u europskoj ligi i porazu od Viktorije Plzen 3:0, moraju vratiti samopouzdanje i vratiti se borbi za naslov prvaka. Ako žele dostići Juventus ovakve utakmice moraju pobjeđivati.
Real Sociedad-Levante 1 1,60
U konkurenciji su za europsku ligu i ligu prvaka. Sociedad ove sezone izvrsno igra kod kuće, porazili su i Barcu, pa mislim da mogu i Levante. U prosijeku zabijaju dva gola u domacim utakmicama, a Levante u gostima daje manje od jednog gola. Biti ce to tvrda utakmica ali ocekujem pobjedu domacina.
Koef 3,59
Chelsea - Brentford 17.2. 13:00 1 1,20
Catania - Bologna 17.2. 15:00 1X 1,25
ADO Den Haag - Heerenveen 17.2. 14:30 1X 1,34
Nurnberg - Hannover 17.2. 15:30 1X 1,27
ulog: 3e
kvota: 2.55
mogući dobitak: 7.65e
Catania - Bologna 17.2. 15:00 1X 1,25
ADO Den Haag - Heerenveen 17.2. 14:30 1X 1,34
Nurnberg - Hannover 17.2. 15:30 1X 1,27
ulog: 3e
kvota: 2.55
mogući dobitak: 7.65e
pozdrav prijatelju! Ja bih se pazio ovog para. Probat ću sa: odg3+ NE @1,80puhmar je napisao/la:Pozdrav, dugo vas vec pratim i odlucih se i ja ukljuciti u rasprave.
1-1 će nas zadovoljit obojicu

mozda uzmem od @amarosima kontra hend. zalgirisa.
a što mislite o paru: torres ne daje gol @2,30?
Napoli - Sampdoria(s.t.) 17.2. 15:00 1 1,60
C.Zvezda - Partizan(s.t.)/koš 17.2. 21:00 1 1,50
Del Potro - J.Benneteau(21,5) 17.2. 14:35 Više 1,85
Nadal - Nalbandian(+3,5) 17.2. 16:00 2 1,80
Avellino - Cremona 17.2. 18:15 1 1,60
Galatasaray - Efes 17.2. 15:30 2 1,85
kvota: 23.66
Del Potro - J.Benneteau(21,5) 17.2. 14:35 Više 1,85
Nadal - Nalbandian(+3,5) 17.2. 16:00 2 1,80
Avellino - Cremona 17.2. 18:15 1 1,60
Galatasaray - Efes 17.2. 15:30 2 1,85
kvota: 23.66
Roma - Milano 17.2. 20:00 2 2,00
Zalgiris - Enisey(+19,5) 17.2. 15:00 2 1,85
Valencia - Mallorca(s.t.) 17.2. 17:00 1 1,55
Cajasol - Zaragoza 17.2. 12:00 1 1,85
Rapid Beč/gol - Austria 17.2. 16:00 DA 1,25
Man.City - Leeds 17.2. 15:00 1 1,20
Hoffenheim - Stuttgart(a.h) 17.2. 17:30 1 1,58
kvota: 37.72
Zalgiris - Enisey(+19,5) 17.2. 15:00 2 1,85
Valencia - Mallorca(s.t.) 17.2. 17:00 1 1,55
Cajasol - Zaragoza 17.2. 12:00 1 1,85
Rapid Beč/gol - Austria 17.2. 16:00 DA 1,25
Man.City - Leeds 17.2. 15:00 1 1,20
Hoffenheim - Stuttgart(a.h) 17.2. 17:30 1 1,58
kvota: 37.72
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.