FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

RealMoudrid
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la RealMoudrid » 16 feb 2013, 23:40

To je slika, odnosno ponovljena snimka Liberovisiona, a osim toga, i Oliver Andujar je rekao da nije bio ofsajd. Problem kod one slike bez linije je taj što je ovaj donji igrač bliži liniji gola, ali niko ne gleda paralelu, odnosno drugu liniju peterca.

Kod ovakvih situacija uvijek u obzir treba uzeti položaj kamere i pogledati ovaj tamni ili svijetli dio trave.

Liberovision demuestra que el 1-0 de Granada fue legal
-
La polémica, según Andújar Oliver
Ighalo marcó en posición legal
-
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 feb 2013, 23:41

M4kaveli je napisao/la:
A ne ozbiljno sad.
Mislim da nesto ne stima na slici posto je bio ocigledan offside a ovdje to nije.
Nije bio očigledan, u centimetrima se radilo.
A sve i da jest, šta ima veze? Trebali bi plakat' sad ovdje...meni je drago što je Granada povela, u suprotnom bi gledali dosadnu utakmicu, zaspo' bi.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 feb 2013, 23:44

Ma dobro.
Ja sam prvi rekao da me rezultat uopste ne zanima sve dok Barca ovako igra.
A sudije su katastrofa i to me nervira.

I da, sad sam skont'o. :D
Na slici se uopste ne vidi lopta.
Mozda je vec presla par centimetara a ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2013, 00:31

Kakva rerna,jeste vi dobro?Omaklo mi se,trebao sam napisati magičarima.Uostalom,gdje nam je on,ne vidjam ga nesto u zadnje vrijeme?
Keep walking.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 feb 2013, 00:56

lijepo je gledati nase kad su zeljni igre,onda vidimo i neke fenomenalne akcije, veceras mi je bilo zao sto nije palo vise golova, nismo vise optereceni pobjedama i bodovima u ligi toliko, da je veceras bio remi nikakva tragedija ne bi bilo, zao mi je sto neke prelijepe akcije nisu zavrsene golovima, neke je upropsatio pomocni sudija idiotskim mahanjima, bila je prelijepa ona akcija pred kraj prvog dijela kad je messiju golman odbranio itd

messi postigao nova dva gola i nastavlja nevjerovatan golgeterski niz, vec sad se cini kako ce u sezoni postici vise od 50 golova, drugi gol iz slobodnjaka je majstorija, kako je samo napredovao sa slobodnjacima i tako postao jos kompletniji igrac, pored svih tih golova vidjeli smo i kako nevjerovatan pas ima, monstrum jednom rijecju, 5 jubilarna zlatna lopta se smijesi i definitivno, i definitivno potvrdjuje i otklanja sumnje u to da je najbolji fudbaler svih vremena, neki vidim baljezgaju kako nabija prosjek u malim utakmicama protiv slabijih ekipa, a messi je najbolji strijelac lige prvaka vec tri-cetiri godine za redom sto je jos jedan fascinantan podatak, a u toj istoj ligi prvaka igraju sve najbolje ekipe iz cijele evrope, jednostavno daje svakome, nezaustavljiv u svakom pogledu, i kad odigra lose, kad odigra na 20 posto svoje snage, kad se uglavnom setka po terenu opet je sposoban dati nekoliko golova na utakmici i podijeliti asistencije, jednostavno igrac kakav nikada nije postojao

sad prestoji liga prvaka i mec s milanom, veliko ime, al definitivno slab protivnik, nekako mi je zao milana na sta su spali, navikao sam evo dvije decenije da je milan pojam za snagu, sad su oni oslabili radikalno, gledam nekad njihove utakimce i cini mi se da ovakav milan igra u spanskoj ligi da ne bi bio medju prvih 5 ekipa, jer nekako mi se cini da su slabiji od atletico madrida, valencie, malage, negdje u rangu sevilje su cini mi se trentuno, i stvarno mi ih je zao

vidjecemo hoce li nasi nastaviti onaj svoj trend da na gostovanjima u knock out fazi igraju onako koliko treba i da neizvjesnost cuvaju za revansa na kamp nou, ili ce sad ova titina barca ici na to da dokrajci protivnika jos u prvoj utakmici, ovakav milan bi se morao pobijediti u milanu, odbrana im je izuzetno slaba, vezni red nikakav, napada takodje nista posebno, sharavei mali se onako istice jedino, sve ostalo je skroz tanko

nasi opet idu u dobroj formi i potpunom sastavu, prakticno idealna situacija u timu, svi bitni igraci su zdravi, nadam se da ce u milanu odigrati jednu lijepu utakmicu, da nece biti kao nekad meljanja i taktiziranja ako povedemo 1 0, nego da ce ici naprijed konstatno, praviti lijepe akcije, pokusati dati sto vise golova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 feb 2013, 01:40

Romariooo je napisao/la:lijepo je gledati nase kad su zeljni igre,onda vidimo i neke fenomenalne akcije, veceras mi je bilo zao sto nije palo vise golova, nismo vise optereceni pobjedama i bodovima u ligi toliko, da je veceras bio remi nikakva tragedija ne bi bilo, zao mi je sto neke prelijepe akcije nisu zavrsene golovima, neke je upropsatio pomocni sudija idiotskim mahanjima, bila je prelijepa ona akcija pred kraj prvog dijela kad je messiju golman odbranio itd

messi postigao nova dva gola i nastavlja nevjerovatan golgeterski niz, vec sad se cini kako ce u sezoni postici vise od 50 golova, drugi gol iz slobodnjaka je majstorija, kako je samo napredovao sa slobodnjacima i tako postao jos kompletniji igrac, pored svih tih golova vidjeli smo i kako nevjerovatan pas ima, monstrum jednom rijecju, 5 jubilarna zlatna lopta se smijesi i definitivno, i definitivno potvrdjuje i otklanja sumnje u to da je najbolji fudbaler svih vremena, neki vidim baljezgaju kako nabija prosjek u malim utakmicama protiv slabijih ekipa, a messi je najbolji strijelac lige prvaka vec tri-cetiri godine za redom sto je jos jedan fascinantan podatak, a u toj istoj ligi prvaka igraju sve najbolje ekipe iz cijele evrope, jednostavno daje svakome, nezaustavljiv u svakom pogledu, i kad odigra lose, kad odigra na 20 posto svoje snage, kad se uglavnom setka po terenu opet je sposoban dati nekoliko golova na utakmici i podijeliti asistencije, jednostavno igrac kakav nikada nije postojao

sad prestoji liga prvaka i mec s milanom, veliko ime, al definitivno slab protivnik, nekako mi je zao milana na sta su spali, navikao sam evo dvije decenije da je milan pojam za snagu, sad su oni oslabili radikalno, gledam nekad njihove utakimce i cini mi se da ovakav milan igra u spanskoj ligi da ne bi bio medju prvih 5 ekipa, jer nekako mi se cini da su slabiji od atletico madrida, valencie, malage, negdje u rangu sevilje su cini mi se trentuno, i stvarno mi ih je zao

vidjecemo hoce li nasi nastaviti onaj svoj trend da na gostovanjima u knock out fazi igraju onako koliko treba i da neizvjesnost cuvaju za revansa na kamp nou, ili ce sad ova titina barca ici na to da dokrajci protivnika jos u prvoj utakmici, ovakav milan bi se morao pobijediti u milanu, odbrana im je izuzetno slaba, vezni red nikakav, napada takodje nista posebno, sharavei mali se onako istice jedino, sve ostalo je skroz tanko

nasi opet idu u dobroj formi i potpunom sastavu, prakticno idealna situacija u timu, svi bitni igraci su zdravi, nadam se da ce u milanu odigrati jednu lijepu utakmicu, da nece biti kao nekad meljanja i taktiziranja ako povedemo 1 0, nego da ce ici naprijed konstatno, praviti lijepe akcije, pokusati dati sto vise golova
To je to.
Najvise mi zao kad odrade savrsenu akciju a sudija svira nepostojeci ofside.

A evo i malog genijalca.

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2013, 01:50

U kakvoj samo lijepoj atmosferi i duhu dolazi Milan,to je neopisivo.Jedva cekam,nadam se igri na razini,da ne padnu mentalno.
Keep walking.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 feb 2013, 01:56

Evo da malo obradujem @Johnnya. :D

Agent potvrdio interes Barcelone za Marca Verrattija !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2013, 01:57

Uh,jbt,pa gdje cemo sa njim?
Keep walking.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 feb 2013, 02:02

Ma nigdje. :mrgreen:
Ali odlican je igrac.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2013, 02:05

Nemogu svi odlicni igraci u Barci igrati.Nama treba samo netko kao Bale ili Neymar,da negledam ovog mrtvog Alexisa i golman,izgleda Ter Stengen,koji je potpisao predugovor.
Keep walking.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 feb 2013, 02:08

Stoper?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 feb 2013, 02:10

Kakav Bale i Barcelona.
Reus ili Neymar.

Ter bi bio slag na tortu.
Uz jednog provjerenog stopera.

Al kako je Valdes veceras branio.
Opcenito je u zadnjim utakmicama odlican bio.
Jel tako @mandraX ? :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2013, 02:12

Pa i stoper,ali nije hitno.Puyol,Pique,Masc,onda Bartra i Song,a i Biskvit moze odigrati po potrebi.
Keep walking.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 feb 2013, 02:35

Cautinho je napisao/la:Pa i stoper,ali nije hitno.Puyol,Pique,Masc,onda Bartra i Song,a i Biskvit moze odigrati po potrebi.
sta ce nam stoper , Puyol je u cvijetu mladosti, Masche ne zna koji je njegov a koji protivnicki gol, Bartra koji je odigrao jedva 90 min kada se sve tekme saberu a ova fix rjesenja na stoperskoj poziciji ne bi da kom.
helem ispade da imamo samo 1 stoper,o da i koji ce nam qrac stoper , sta je to uopste :roll:
@M4kaveli rekao sam ti ja za Reusa do kad ima ugovor i koja mu je cijena, i kakve su sanse da isti dodje ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 feb 2013, 10:24

Alves: "19 bodova prednosti u odnosu na Real Madrid? Ne mislimo o onima koji se nalaze na 3. mjestu, već ekipi koja je najbliža nama."

Jordi Roura: "Moramo pokušati smanjiti broj pogodaka koje primamo i odigravati više susreta bez primljenog gola. Jasno je da na tome moramo raditi."

"Alexisove promašene šanse? Moramo ga nastaviti podržavati, to je naša obaveza. Njegov stav je jako dobar."

"Adriana smo zamijenili iz mjere opreza, osjetio je bol u bedrenom mišiću. Ne bi trebalo biti ništa opasno."

slika

Messijev 301 pogodak u dresu Barcelone: 243 lijevom, 44 desnom nogom, 12 glavom, 1 rukom i 1 prsima .

Isključujući Barcelonu, Real Madrid (58) i Atletico Madrid (44) su jedine dvije ekipe koje su u ovoj ligaškoj sezoni postigle više pogodaka od Messija (37).

U posljednje dvije sezone La Lige, Messi se nalazi na drugom mjestu liste igrača koji su postigli najviše pogodaka iz slobodnih udaraca (ima 5). Više ima samo Benat (6).

Messi je zabio samo jedan gol manje(37) od realovog napadackog tria ronaldo benzema higuain (24,8,6)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 feb 2013, 10:36

Sergio 8-)
[youtube][/youtube]

A zna ga ovaj Alexis usrati i to drsticno.Sve uradi odlicno i zavrsnica mu je malo reci grozna
[youtube][/youtube]

Ronaldinho :lol:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 feb 2013, 11:32

Ma znam @miki to za Reusa, ali potajno se nadam. :mrgreen:
Nenormalno mi se taj momak svidja.

@rio gdje su ocjene ?
Jel Busquets igrac utakmice ? :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 feb 2013, 11:45

Evo ocjena ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 feb 2013, 12:56

Fin gest Pique
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.