Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
uplatih na White ko ga *ebe
vidjecemo sta ce biti

vidjecemo sta ce biti

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Sretnomforce je napisao/la:uplatih na White ko ga *ebe![]()
vidjecemo sta ce biti

Manchester United!
hvala
htjedoh i Curryja zveknuti, ali kad vidjeh sta radi ovaj Novak predomislio sam se
mada dobro neko napisa na ovom jednom forumu, gurnes 5km na Curryja i 5km na Novaka i u plusu si kako god ... jer su dobici 15 i oko 20km, znaci u plusu si ili 5 ili 10 OSIM ako ne pobjedi neko treci haha
mada tesko da ce pored njih dvojice jer su likovi nenormalni 

mada dobro neko napisa na ovom jednom forumu, gurnes 5km na Curryja i 5km na Novaka i u plusu si kako god ... jer su dobici 15 i oko 20km, znaci u plusu si ili 5 ili 10 OSIM ako ne pobjedi neko treci haha

umanji mi pospisil (popišam ga) današnju zaradu al 'ebiga kad sam pohlepan. inače je ovaj tenis zakon samo treba probrat one koji moraju dobit a ne one koji bi trebali, kolko god to glupo zvučalo.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
morao je danas i Twente i Arsenal i nzm ni ja ko jos dobiti, pa nisudijabola je napisao/la:umanji mi pospisil (popišam ga) današnju zaradu al 'ebiga kad sam pohlepan. inače je ovaj tenis zakon samo treba probrat one koji moraju dobit a ne one koji bi trebali, kolko god to glupo zvučalo.

Man.City - Leeds/gol DA
Fiorentina - Inter/gol DA
Genoa - Udinese/gol DA
Hoffenheim - Stuttgart/gol DA
Nurnberg - Hannover/gol DA
Benfica - A.Coimbra(zg) 3+
Valladolid - Atl.Madrid/gol DA
Real M. - Rayo Vallecano/gol DA
Chelsea - Brentford/gol DA
Liverpool - Swansea/gol DA
Kvota: 45,13
Fiorentina - Inter/gol DA
Genoa - Udinese/gol DA
Hoffenheim - Stuttgart/gol DA
Nurnberg - Hannover/gol DA
Benfica - A.Coimbra(zg) 3+
Valladolid - Atl.Madrid/gol DA
Real M. - Rayo Vallecano/gol DA
Chelsea - Brentford/gol DA
Liverpool - Swansea/gol DA
Kvota: 45,13
YNWA
- EmirSioux89
- Kontakt:
Opet me obori ebeni uslov 1.08 kvota oj tugo moja
Ajde u 90+ ga zavali
Ajde u 90+ ga zavali

Manchester United!
eto ti JuniorEmirSioux89 je napisao/la:Opet me obori ebeni uslov 1.08 kvota oj tugo moja
Ajde u 90+ ga zavali

- EmirSioux89
- Kontakt:
AHAHAHHAHAHA Al ovo volim AHAHHAHAHAHAHA 2-2 94 minEmirSioux89 je napisao/la:Opet me obori ebeni uslov 1.08 kvota oj tugo moja
Ajde u 90+ ga zavali
AHAHAHAH e nek i ja nesto pogodim u 90+

Manchester United!
evo ga Velez pravi prelaz 100% ... cuj crveni Independiente i gol u 45 haha ma daj ...
ma dobro i ovo što ja pričam je naknadna pamet al etmforce je napisao/la:morao je danas i Twente i Arsenal i nzm ni ja ko jos dobiti, pa nisudijabola je napisao/la:umanji mi pospisil (popišam ga) današnju zaradu al 'ebiga kad sam pohlepan. inače je ovaj tenis zakon samo treba probrat one koji moraju dobit a ne one koji bi trebali, kolko god to glupo zvučalo.vjerujem da je manje vise ista stvar i sa tenisom

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
da da, to si u pravu i tu se slazem sa tobom, ja mislim da onaj ko se bas razumije u tenis i prati ga, ima bas bas velike sanse da prodje ... tipa igraju tamo neki deseti igraci, ovaj jedan ima neku povredu i eto ti odmah hendikepa, igras kontra i uzmes, a ima i onaj fazon kao kad doguraju do finala ili uzmu, sledeci turnir se ne forsiraju itd itd, ima tu puno tih zackoljica jbg, zato ko zna taj i uzima pare 

Evo link pa ko je zainteresovan za neku bleju ( All-Star )
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 17140.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 17140.html" onclick="window.open(this.href);return false;
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
Sad na Premier računu listam današnje (izgubljene) tikete i duša me boli. Te na jednom Roma oba daju, na drugom Arsenal, na trećem Roda falio jedan gol... I sad čekao neku tekmu iz kolumbijske lige, oba daju i bilo 1:0 (inače skinem bruku toga na tom tiketu), pa čekam Jose Galvez u Paragvaju (2:2)... Jedan prošao, ali i taj što je prošao, lova se već uložila 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- L' Imperator
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Takodje i u mene samo Besiktas ...
. Vode, jos protivnik ima crveni, i prime ga u 89' ..
Turci

Turci

Stvarno ne morate vise da spominjete Besiktas.
Jedva sam uspeo da prebolim taj pad veceras.Ulete neki drugi tiket ali sica u odnosu na taj gde je bio Besiktas.

Jedva sam uspeo da prebolim taj pad veceras.Ulete neki drugi tiket ali sica u odnosu na taj gde je bio Besiktas.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
prijatelju, daj molim te reci mi kad će dunk,3point i skills contest? Trenutno igraju neki majmuni (d league nba) ne znam nikoga, niti me zanima koji su. Zadnji all star sam gledao 2000. kad je barba vince razvalio s dunkovima, otad mi se cini da je sve postalo malo previše kićasto, a sve manje akcije... Uglavnom, pogleda bi ovaj, pa ako me mozes ti ili netko odavde uputit - bio bih zahvalan!Fidel je napisao/la:Evo link pa ko je zainteresovan za neku bleju ( All-Star )![]()
![]()
U desetom selu živi Antuntun!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Meni su Turci uveliko već odavno na crnoj listi što se kladionice tiče, a uskoro će njihovim stopama i Grci 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.