Milan, Liga prvaka. Granada, Liga.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Koliko samo argumenata u par riječi, nevjerovatno.JohnLennon je napisao/la:Penali svirani za Real svi su postojali.
JohnLennon je napisao/la:Penali svirani za Real svi su postojali.
Sto ga naruzi hhahahhahahM4kaveli je napisao/la:JohnLennon je napisao/la:Penali svirani za Real svi su postojali.
Poklopi se.
Nakon ovih gluposti si zasluzio da ides na ignore listu, ali posto si mi simpatican i volim te unistavati argumentima ( pogotovo u zadnje vrijeme ) ostavit cu te.
M4kaveli je napisao/la:.
Jesi ovo ti fotoshop uradio ?RealMoudrid je napisao/la:
Ma može odmah što se mene tiče.JohnLennon je napisao/la:Znam lave.
Jos koliko pa da meces taj avatar?
rerna upecan si.Cautinho je napisao/la:Ispada da Messi mora zabijati samo velikima.
Glupost je s vama diskutovati.
Trebamo uzivati u Barcinoj igri,Messiju i ostalim madzionicarima.N redu je Milan,jedva cekam.
Sveti je napisao/la:rerna upecan si.Cautinho je napisao/la:Ispada da Messi mora zabijati samo velikima.
Trebamo uzivati u Barcinoj igri,Messiju i ostalim madzionicarima.N redu je Milan,jedva cekam.
Sveti je napisao/la:rerna upecan si.Cautinho je napisao/la:Ispada da Messi mora zabijati samo velikima.
Ne razumijem sta pricas. Dao ti 1x na domacem terenu, izgubio okladu, fino je ispostovao i sad yedes da prostis go'vnamandraX je napisao/la:Ma može odmah što se mene tiče.![]()
Nisam ja p***, kao neki, pa se izgube ili izvlače na razno-razne načine kad popuše opkladu.![]()
![]()
Ne brini, ne radi se o tebi, u pitanju je @D10S![]()
Znaš ti o čemu pričam.JohnLennon je napisao/la:Ne razumijem sta pricas. Dao ti 1x na domacem terenu, izgubio okladu, fino je ispostovao i sad yedes da prostis go'vnamandraX je napisao/la:Ma može odmah što se mene tiče.![]()
Nisam ja p***, kao neki, pa se izgube ili izvlače na razno-razne načine kad popuše opkladu.![]()
![]()
Ne brini, ne radi se o tebi, u pitanju je @D10S![]()
Saljem ti u PP avatar dakako. Samo da nadjem nesta brutalno.
Dah, potrošio sam deset svog minuta da tebi pokušam utjerati laž.M4kaveli je napisao/la:Jesi ovo ti fotoshop uradio ?RealMoudrid je napisao/la:
Bio je ovdje offside 99%.
A ne ozbiljno sad.RealMoudrid je napisao/la:Dah, potrošio sam deset svog minuta da tebi pokušam utjerati laž.M4kaveli je napisao/la:Jesi ovo ti fotoshop uradio ?RealMoudrid je napisao/la:
Bio je ovdje offside 99%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.