AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Saurman
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2013, 21:46

vrebac86 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Gledam Pjanića pa on samo hoda po terenu nije dva put loptu dotakao. :?

Roma bezopasna u napadu osim situacije kad je Osvaldo zaobišao Buffona ali umjesto da zavrne iz mrtvog ugla on pokušava dodati loptu.
A tko je dao passsssssssssssssssssssss Osvaldu?
Jedan pas za cijelo poluvrijeme. :? Ova nova uloga Pjanića nikako mu ne odgovara.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 16 feb 2013, 21:47

Evil Genius II je napisao/la:vidis, meni je osvaldo jedan od boljih veceras. vraca se u odbranu, zatvara lijevu stranu, dribla, dodaje, dobija zracne duele, prima loptu, otvara se a i vidi se da mu je stalo da zabije taj gol. marquinho je uzas, totti nevidljiv i oni su po menii najslabije karike od ovih 11 na terenu, mada se ni ddr nije proslavio ali eto radi taj prljavi posao na sredini pa mu se mora odati priznanje za to.

pjanica nema jer igra defanzivniju ulogu. trener je morao razdvojiti tottija i pjanica koji su gusili jedan drugog proslu utakmicu tako da miralem ne ide previse naprijed ali kad god je to uradio dao je jako upotrebljive lopte.
To je to..s tim da sada DDR ga gusi kada krenu naprijed, jer loptu uzme DDR i hoce dugom da nadje nekoga...svaka cast njemu ali nek loptu ostavi Pjanketu, jer ako ste mogli primjetiti par puta kada organizuju napad DDR i Pjanke na tri metra jedan od drugog :S..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 feb 2013, 21:48

Saurman je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Gledam Pjanića pa on samo hoda po terenu nije dva put loptu dotakao. :?

Roma bezopasna u napadu osim situacije kad je Osvaldo zaobišao Buffona ali umjesto da zavrne iz mrtvog ugla on pokušava dodati loptu.
Jedan pas za cijelo poluvrijeme. :? Ova nova uloga Pjanića nikako mu ne odgovara.
a šta pjanic treba uzet loptu od golmana i kreirat napade, ili kad juventus kontroliše loptu po minut-dva da je sam presjece i organizuje igru :roll: pjanic je baš veceas jedan od boljih u dresu rome

joj crnke na tribinama ljubim je u obrascice :oops:
nema potpisa

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 feb 2013, 21:49

Saurman je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:

>Eh da onaj zna ? bila bi to vec asistencija u prvom i tako jedna u drugom i eto 2-0! :mrgreen: iz odbrane nemozes vise ni ocekivati!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 feb 2013, 22:04

Oh golaaa :o :o :o
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 feb 2013, 22:05

Tottislika 8-)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 16 feb 2013, 22:11

Kakav majstor
[youtube][/youtube]
:o
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

rock87
Kontakt:

Post Postao/la rock87 » 16 feb 2013, 22:38

" onclick="window.open(this.href);return false;

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 16 feb 2013, 22:41

Koliko poznavalaca nogometa na ovom forumu jbte. Pjanic najbolji pojedinac Rome, i to bez obzira na ulogu koja mu je veceras dodjeljena. Ne znam koji vanzemaljski kanal prate ovi sto kritiziraju Pjanica, ili na kojoj su drogi (mora biti neki jaci halucinogen), ali bilo bi lijepo da nas bar postede svojih nebuloza.
Postoji nesto sto se zove trenerska taktika, prilagodjavanje igre protivniku, sto izgleda ogromna veccina piskarala na forumu ili ne konta, ili ne zeli da skonta. Uostalom , sacekajmo ocjene , tek toliko da ove neznalice koje nedostatak poznavanja nogometne tektike nadoknadjuju brojem postova na forum.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 feb 2013, 22:44

rutinska pobjeda protiv indisponiranog protivnika :D

dovidjenja, prijatno

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 feb 2013, 22:46

ko najvece pi*ke su poderani u drugom poluvremenu, meda oni nisu mogli, sva sreca pa ih osvaldo i lamela poštediše bruke. al i ovako je nekako sladje, probušio ih totti samo tako, i mrežu i bufona i spustio gamad na zemlju. ja ne znam jesul kod njih igrali pojedini igraci, tipa matri, govinko, onaj što ga je pjanic unistio i slicni :lol: :lol:

e tugo moja kakva pobjeda, a vidi nas na tabeli :evil:
nema potpisa

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 feb 2013, 22:49

Admir_Sa je napisao/la:ko najvece pi*ke su poderani u drugom poluvremenu, meda oni nisu mogli, sva sreca pa ih osvaldo i lamela poštediše bruke. al i ovako je nekako sladje, probušio ih totti samo tako, i mrežu i bufona i spustio gamad na zemlju. ja ne znam jesul kod njih igrali pojedini igraci, tipa matri, govinko, onaj što ga je pjanic unistio i slicni :lol: :lol:

Sad imate sanse za titulu ovaj LE :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 16 feb 2013, 22:50

Cestitam na zasluzenoj pobjedi :)

Golcina majstora, fali nama Alex da vam presudi :)

Morali smo i od vas kad tad izgubit :)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 feb 2013, 22:51

Cestitke na pobjedi! Zasluzena apsolutno! Trebala biti i ubjedljivija. Eto vam praznika. Veselite se. Pobjedili ste Juve ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 16 feb 2013, 22:51

Čestitke na zasluženoj pobjedi. Taktički je Andreazzoli odlično to odradio, te uz veliku borbu i želju kod igrača, konačno prekinuo crni niz protiv Juventusa.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 16 feb 2013, 22:55

Šteta, šteta, šteta. Bili su zreli za petarde. Ali ovako je slađe...
[youtube][/youtube]
NAPRIJED NARODE!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 feb 2013, 23:02

Zeman je napisao/la:Šteta, šteta, šteta. Bili su zreli za petarde. Ali ovako je slađe...
Gledam kraj utakmice i sve ove neiskoriscene kontre i kontam u sebi kako bi ih Zeman sutra poslao na kazneni kondicioni trening zbog tih promasaja :mrgreen:

Hvala kladionicama na kvoti 3,4 na pobjedu Rome :P

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 feb 2013, 23:04

slika

:mrgreen:
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 feb 2013, 23:04

mijenjaj nick zemane, sta cekas :mrgreen:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 feb 2013, 23:07

Admir_Sa je napisao/la:ko najvece pi*ke su poderani u drugom poluvremenu, meda oni nisu mogli, sva sreca pa ih osvaldo i lamela poštediše bruke. al i ovako je nekako sladje, probušio ih totti samo tako, i mrežu i bufona i spustio gamad na zemlju. ja ne znam jesul kod njih igrali pojedini igraci, tipa matri, govinko, onaj što ga je pjanic unistio i slicni :lol: :lol:

Mali klub se uvek napali na VELIKI i daje 200% od svojih mogucnosti a protiv Atalantu primer sledeca nedelja sanse nemate ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.