eto ti znas messi se nece nikad povrijediti , jes' ti to vidovit ? a sta mislis da se sad u ovom trenutku povrijedi , dzaba neymar bale na ljeto , messi daje 50% golova barce ,30 % asistira i da se kojim slucajem povrijedi ko bi preuzeo njegovu ulogu? alexis , pedro sigurno ne biCautinho je napisao/la:Eto,samo Messi i Villa golove zabijaju za Barcu.geoxx je napisao/la:fino je vilanova umrtvio villu , sad da se kojim slucajem messi povrijedi ko bi golove davao , jednostavno previse ovisite o jednom covjeku, al' previse
Kao prvo: Messi se nikada nece povrijediti.
Kao drugo:Villa ce brzo ozdraviti
Kao trece: Neymar ili Bale na ljeto i eto ti golova ko u prici.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Covjece jel te nije stid nesto tako napisat majke ti? Hajte vi trenirajte da pobjedite Oldham iduci put.JohnLennon je napisao/la:Midzet se raspucava u maloj utakmici pred utakmicu protiv velikog tima posto je jasno da Milanu moze samo iz penala zabiti. Nista neobicno.

Oj sramote majko stara...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
aj baci i meni koji par na kladari da se "oparim" kad ovako sve pogadjasCautinho je napisao/la:Eto,samo Messi i Villa golove zabijaju za Barcu.geoxx je napisao/la:fino je vilanova umrtvio villu , sad da se kojim slucajem messi povrijedi ko bi golove davao , jednostavno previse ovisite o jednom covjeku, al' previse

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
villa je zuljao klupu i dok je bio ziv i zdrav dok su balvani pedro i alexis stadion cijeli promasivaliGorki je napisao/la:Nije ga Villanova umrtvio nego povrede.geoxx je napisao/la:fino je vilanova umrtvio villu , sad da se kojim slucajem messi povrijedi ko bi golove davao , jednostavno previse ovisite o jednom covjeku, al' previse
U međuvremenu, Roura je iskoristio posljednju zamjenu: Iniesta je ušao u igru, a izašao je Pedro.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 16 feb 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Cautinho
- Kontakt:
Nisam vidovit,ali sam prilicno siguran.Nemoze se on povrijediti na velike staze,moze na koji dan ili tjedan.geoxx je napisao/la:eto ti znas messi se nece nikad povrijediti , jes' ti to vidovit ? a sta mislis da se sad u ovom trenutku povrijedi , dzaba neymar bale na ljeto , messi daje 50% golova barce ,30 % asistira i da se kojim slucajem povrijedi ko bi preuzeo njegovu ulogu? alexis , pedro sigurno ne biCautinho je napisao/la:Eto,samo Messi i Villa golove zabijaju za Barcu.geoxx je napisao/la:fino je vilanova umrtvio villu , sad da se kojim slucajem messi povrijedi ko bi golove davao , jednostavno previse ovisite o jednom covjeku, al' previse
Ta ti statistika nije tocna,jer Messi daje oko 20-25 posto golova i asistira isto toliko.Ostalih 70 posto daju Pedro,Iniesta,Xavi i ostali decki.
I neznam odakle ti to da Barca nece nastaviti zabijati zbog jednog ili dva igraca.Barca je tim,ne zavisi od 2 igraca,kao vi.
Keep walking.
- JohnLennon
- Kontakt:
Nesta si pomijeso jaro. Ako nosim u avataru Gerrarda i ako imam nick po covjeku koji se rodio u Liverpoolu ne znaci da navijam za Liverpool.sajo10 je napisao/la: Covjece jel te nije stid nesto tako napisat majke ti? Hajte vi trenirajte da pobjedite Oldham iduci put.
Oj sramote majko stara...![]()
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
ne lupetaj gluposti svak' ziv zna da vam nema messija , inieste, xavija bili bi nesto iznad prosjeka
Zasto onda nije Ronaldo dao gol ?JohnLennon je napisao/la:Midzet se raspucava u maloj utakmici pred utakmicu protiv velikog tima posto je jasno da Milanu moze samo iz penala zabiti. Nista neobicno.
Ustvari jeste,izvinjavam se.

Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 16 feb 2013, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Jasta isto ko sti bi Real bez Casillasa, Ramosa, Ronalda bili velesila... Logika ti nije jaca strana. Al kakvo vam ide u ligi i Castilli u Segundi i necu di me vaki postovigeoxx je napisao/la:ne lupetaj gluposti svak' ziv zna da vam nema messija , inieste, xavija bili bi nesto iznad prosjeka

Vi bez Penalda niste ni prosjek.geoxx je napisao/la:ne lupetaj gluposti svak' ziv zna da vam nema messija , inieste, xavija bili bi nesto iznad prosjeka
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Cautinho
- Kontakt:
NEMOJ....sajo10 je napisao/la:Covjece jel te nije stid nesto tako napisat majke ti? Hajte vi trenirajte da pobjedite Oldham iduci put.JohnLennon je napisao/la:Midzet se raspucava u maloj utakmici pred utakmicu protiv velikog tima posto je jasno da Milanu moze samo iz penala zabiti. Nista neobicno.
ODGOVARATI.....
TROLLOVIMA....
Keep walking.
Da je tebi pamet neb' ovakve gluposti pisao, možda.geoxx je napisao/la:ne lupetaj gluposti svak' ziv zna da vam nema messija , inieste, xavija bili bi nesto iznad prosjeka
o kakvoj ti logici pricas ? jesam ja negdje spomenuo da bi real bez ronalda ramosa iker bio isti tim tj. jedan od najboljih ? samo sam demantirao cautinha koji tvrdi da barcelona ne ovisi o pojedincima sto je lazsajo10 je napisao/la:Jasta isto ko sti bi Real bez Casillasa, Ramosa, Ronalda bili velesila... Logika ti nije jaca strana. Al kakvo vam ide u ligi i Castilli u Segundi i necu di me vaki postovigeoxx je napisao/la:ne lupetaj gluposti svak' ziv zna da vam nema messija , inieste, xavija bili bi nesto iznad prosjeka![]()
Ma ja sam jos gluplji haha. U pravu.Cautinho je napisao/la:NEMOJ....sajo10 je napisao/la:Covjece jel te nije stid nesto tako napisat majke ti? Hajte vi trenirajte da pobjedite Oldham iduci put.JohnLennon je napisao/la:Midzet se raspucava u maloj utakmici pred utakmicu protiv velikog tima posto je jasno da Milanu moze samo iz penala zabiti. Nista neobicno.
ODGOVARATI.....
TROLLOVIMA....
NEXT: MILANO!
- PatrickBateman
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:Zasto onda nije Ronaldo dao gol ?JohnLennon je napisao/la:Midzet se raspucava u maloj utakmici pred utakmicu protiv velikog tima posto je jasno da Milanu moze samo iz penala zabiti. Nista neobicno.

Napij se vode.geoxx je napisao/la: idi balavac u neku stvar , jesam ja ovdje nekoga uvrijedio ? cemu onda vrijedjanje s tvoje strane? debilu jedan!

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- JohnLennon
- Kontakt:
Naravno da im je dao gol. Ove sezone dva. Sveukupno protiv Granade ima 4 gola u 4 utakmice.DesimaL je napisao/la: Zasto onda nije Ronaldo dao gol ?
Svejedno to nece promijeniti cinjenicu da je Granada mali klub u odnosu na Milan.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Nema Messija nema golova.Da se Barcelona oslonila na Sancheza i Pedra sad bi gledali u leđa Realu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.