Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
hajmoooooooo ljudiiiiiiii...jos samo maloooooo.......ja sam uvjeren dalazimo spremaj se juzna afriko da docekas najvecu nacija na svijetu "bosance i hercegovce".....imamo repku strasnu strasnu....nas samo sudija moze zeznut i nista drugo..al cito sam da je etkinskon izjavio "sudit cu fer i korektno a bolji nek pobjedi" ako je ovo istina etkinson svaka cast .....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Portugal-Bosna 2:5. Majke mi,to sam sinoć sanjao.
0-1 Dzeko (3 min)
0-2 Salihović (18 min)
1-2 Nani (29 min)
1-3 Dzeko (54 min)
2-3 Simao (67 min)
2-4 Pjanic (84 min)
2-5 Pjanic (87 min)
0-1 Dzeko (3 min)
0-2 Salihović (18 min)
1-2 Nani (29 min)
1-3 Dzeko (54 min)
2-3 Simao (67 min)
2-4 Pjanic (84 min)
2-5 Pjanic (87 min)
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Pastuh je napisao/la:Portugal-Bosna 2:5. Majke mi,to sam sinoć sanjao.
0-1 Dzeko (3 min)
0-2 Salihović (18 min)
1-2 Nani (29 min)
1-3 Dzeko (54 min)
2-3 Simao (67 min)
2-4 Pjanic (84 min)
2-5 Pjanic (87 min)
čak si i minute zapamtio

Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
moj san prije izvlacenja za barz je bio da cemo izvuci portugal i pobjeda u lisabonu za bih 0 - 2
- miralem444
- Kontakt:
aBd. iz tvojih usta u bozije usi..Pastuh je napisao/la:Portugal-Bosna 2:5. Majke mi,to sam sinoć sanjao.
0-1 Dzeko (3 min)
0-2 Salihović (18 min)
1-2 Nani (29 min)
1-3 Dzeko (54 min)
2-3 Simao (67 min)
2-4 Pjanic (84 min)
2-5 Pjanic (87 min)
samo da odemo na svjecko prvenstvo...
fino je sanjat,a vjeruj mi kad je igro hofenheim u kupu sad zadnju tekmu....ja sam sanjo da su dobili 4:0 i da su vedo i sejo dali po gol allaha mi ...i cim sam usto reko da vidim kad ja an netu 4:0..prvo nisam vjerovo 3 puta provjeravo bgm...tako da snovi se cesto ostvare....al ja se boji sanjat ovu tekmu...
Evo i ja sam nocas sanjao utakmicu i ovako je bilo.
Portugal dugo vremena vodio sa 3-2 ali na kraju su dali jos dva gola tako da je bilo 5-2 za njih.
Ciro je onda se tako naljutio na sudije da je usao na teren sa strucnim stabom i rezevnim igracima i sjeo ispred gola i onda je utakmica prekinuta.
Sledeci dan ja sam izasao u kupovinu i vidim jednog Portugalca u onoj fudbalskoj trenerci portugalskoj i pocnem ga pitati na engleski za utakmicu ali ispada da on radi u ovoj prodavnici.
Kasnije izadjem na parking i vidim neke Bosance jedan ima oko 50 godina a ona 3-4 ostala su nasih godina.
I pitam onog starijeg odakle su i oni kazu is neka dva mjesta kod Sanskog Mosta i ja im kazem svaka cast da su dosli na utakmicu. (ja inace zivim u dijaspori ali nije Portugal tako nemam pojma zasto sam ovo reko ''svaka cast da su dosli na tekmu'')
Malo posle vidim svog starog dolazi i ja upravo hocu da kazem ''odkud ti ovdje babo?'' Kad moj stari jesi to ti Mirso?''
Mirso je inace onaj sto ima 50 godina iz Sanskog Mosta, i ispada da moj stari i Mirso se znaju vec od prije rata.
Eto to je moj san nocas.
Mozda neko moze ovo analizirati ako neko studira pishologiju?
Portugal dugo vremena vodio sa 3-2 ali na kraju su dali jos dva gola tako da je bilo 5-2 za njih.
Ciro je onda se tako naljutio na sudije da je usao na teren sa strucnim stabom i rezevnim igracima i sjeo ispred gola i onda je utakmica prekinuta.
Sledeci dan ja sam izasao u kupovinu i vidim jednog Portugalca u onoj fudbalskoj trenerci portugalskoj i pocnem ga pitati na engleski za utakmicu ali ispada da on radi u ovoj prodavnici.
Kasnije izadjem na parking i vidim neke Bosance jedan ima oko 50 godina a ona 3-4 ostala su nasih godina.
I pitam onog starijeg odakle su i oni kazu is neka dva mjesta kod Sanskog Mosta i ja im kazem svaka cast da su dosli na utakmicu. (ja inace zivim u dijaspori ali nije Portugal tako nemam pojma zasto sam ovo reko ''svaka cast da su dosli na tekmu'')
Malo posle vidim svog starog dolazi i ja upravo hocu da kazem ''odkud ti ovdje babo?'' Kad moj stari jesi to ti Mirso?''
Mirso je inace onaj sto ima 50 godina iz Sanskog Mosta, i ispada da moj stari i Mirso se znaju vec od prije rata.
Eto to je moj san nocas.
Mozda neko moze ovo analizirati ako neko studira pishologiju?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- miralem444
- Kontakt:
„Bosanskohercegovačka reprezentacija je jako moćna s puno jakih individualaca, a najveća opasnost po meni je Džeko. On je jedan od najboljih svjetskih igrača na toj poziciji. Moramo biti veoma oprezni i kada je lopta u njegovim nogama naši igrači moraju biti vrlo blizu jer u svakom momentu je spreman da zakuca loptu u mrežu
evo rikardo costa ..suigrac dzeke i misketa iz wolsburga... edine majstore....covjek ga poznaje i vidite sta kaze ako se malo odmaknu od njga to i bi.....eto ...dzeko ti si po meni trenutno najbolji centarfor na planeti....
evo rikardo costa ..suigrac dzeke i misketa iz wolsburga... edine majstore....covjek ga poznaje i vidite sta kaze ako se malo odmaknu od njga to i bi.....eto ...dzeko ti si po meni trenutno najbolji centarfor na planeti....
A evo i komentara jednog portugalca na njihovom forumu: "Bosna mora da se poštuje, protivnik je veoma jak, puno jači nego bilo ko zatečen u našoj skupini kvalifikacija!"
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
- miralem444
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
miske ovo ocekujem u subotu...ovooooooooooooo..virtuoze nas.....legendo, ponose nacije....
miske ovo ocekujem u subotu...ovooooooooooooo..virtuoze nas.....legendo, ponose nacije....
Sta milite sa Zlatanom M. i Dzekom u napadu??
obojica preko 190 cm i preko 90 kila.. Razbijaci..takvi bi nam dobro dosli ja mislim!
Sta velite?
obojica preko 190 cm i preko 90 kila.. Razbijaci..takvi bi nam dobro dosli ja mislim!
Sta velite?
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!
- edo_malesak
sad bi najradije otisao na spavanje i probudio se u subotu..ne mogu docekat...imam nalet adrenalina svaki put kad neko spomene tekmu
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- miralem444
- Kontakt:
nebi vjeruj mi..vedo i dzeko u napadu se puno bolje slazu...vedo ja manji i bolji je tehnicar od dzeke vjerujte mi..imaju misketa iza sebe tako da muslimovicu sigurno klupa pa ce uc i on umjesto vede...a muslimovic tek se oporavio od povrede...napad 100% dzeko i ibisevic...a jos nesto u svijetu i vedo i dzeko su veci autoritet od muslimovica..moslimovic je majstor nas ..al ibisevic je ibisevic u evropi i svijetu...a za dzeku da ne pricam sve sam reko...Amidza je napisao/la:Sta milite sa Zlatanom M. i Dzekom u napadu??
Sta velite?
treba ovo sve preživjeti
mislim, tj. bojim se da će u ovih 10-ak dana medicinsko osoblje širom BiH imati puno, puno posla (infarkti, moždani udari, nervni slomovi...) 

Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
- miralem444
- Kontakt:
to si upravu.....jo u subotu...predlazem osobama s slabim srce da negledaju tekme...nece moci izdrzat....1000%...gibi72 je napisao/la:treba ovo sve preživjetimislim, tj. bojim se da će u ovih 10-ak dana medicinsko osoblje širom BiH imati puno, puno posla (infarkti, moždani udari, nervni slomovi...)
a apoteke već sad bilježe porast prodaje "umirujućih" sredstava, tj. apaurina, lexaurina
šegam se malo, al od muke
fakat treba ovo sve preživjeti uhhhh

Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
znam da 80% raje odavde forsira dzeku ali za mene je bolji ibisevic ,brzina,sut, dribling, to sve ima ibisevic dzeko je extra igrac i za mene njih dva moraju igrati zajednoAmidza je napisao/la:Sta milite sa Zlatanom M. i Dzekom u napadu??
Sta velite?

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Principatus
- Kontakt:
Ibisevic ce Dzeki olaksati posao, a moze biti da se oni vise fokusiraju na Dzeku, sto bih za njih bilo kobno. Ibisevica nekad nevidis cjelo vrijeme i odjedanput stoji tu i ubacuje loptu u mrezu. Covjek izgara na terenu, toliko je upravo nenormalno nabrusen, nekad mislim da bih najradije uzeo tu loptu u stilu rugbija i probio se kroz protivnicku odbranu.
Portugalci ce jedno sigurno pokusatI: Iskljuciti Misimovica. I njihovi navijaci to stalno podvlace. Zato mislim da bih Pjanic trebao da igra pored Misketa, pa da Portugalci razmisljaju kako zele pokriti Misimovica, Pjanica, Dzeku i Ibisevica. U Portugalu napadati, a kod kuce mozemo igrati defenzivno, ne naopacke.
Portugalci ce jedno sigurno pokusatI: Iskljuciti Misimovica. I njihovi navijaci to stalno podvlace. Zato mislim da bih Pjanic trebao da igra pored Misketa, pa da Portugalci razmisljaju kako zele pokriti Misimovica, Pjanica, Dzeku i Ibisevica. U Portugalu napadati, a kod kuce mozemo igrati defenzivno, ne naopacke.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Ovo je interesantno, Ronaldo za MARCA:

Cristiano Ronaldo Portugalu:"Ja ne mogu igrati."
Portugalci na drugu stranu prijete da ce tuziti Real. Real se boji poslati Ronalda uopste, pa makar kao moralnu podrsku, jer jer portugalski stab tu izgleda veoma licemjeran i poslali bih ga da igra. Ronaldo mora oficijelno da sam kaze, da ne zeli igrati, dakle mora da kaze svojoj zemlji: Ne!
Teska pozicija. Portugalci ga u srijedu ocekuju.

Cristiano Ronaldo Portugalu:"Ja ne mogu igrati."
Portugalci na drugu stranu prijete da ce tuziti Real. Real se boji poslati Ronalda uopste, pa makar kao moralnu podrsku, jer jer portugalski stab tu izgleda veoma licemjeran i poslali bih ga da igra. Ronaldo mora oficijelno da sam kaze, da ne zeli igrati, dakle mora da kaze svojoj zemlji: Ne!
Teska pozicija. Portugalci ga u srijedu ocekuju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
perfektoSantiago_Bernabeuo je napisao/la:Evo Ronaldo javno porucio Portugalcima:"NO ESTOY PARA JUGAR"![]()
yesssssssssssssss

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Principatus
- Kontakt:
Bio si brzi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.