FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jes ovaj Alexis taraba treba mu 20 sansi 1 na 1 da zabije. Vijecno ce ga cekati da proradi
Sta misli te kolko bi mogli dobit za 9:u ?? Juve, PSG, Milan bilo koji tim.. Sto je dosta, dosta je. Koji ku**c stavlja Tella na klupu..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Cautinho
- Kontakt:
Alexisu,yebem ti sve po redu sto ti ulazi pod kucnu gredu.
Sumnjiv mi je ovaj gol.
Sumnjiv mi je ovaj gol.
Keep walking.
Kad je bila zadnja utakmica u kojoj nismo primili gol...
espanyol kuci 4-0 pocetkom januaraYaSSaL je napisao/la:Kad je bila zadnja utakmica u kojoj nismo primili gol...
Hajmo malo i Messija pljuvat', ja budale šta fuli sad.
Ja se svaki put pitam kada vidim Alexisa na terenu sta je Villa Bogu zgrijesio.
Jednostavno isti se ne uklapa u sistem Barce i to svi vide osim onog ko bi trebao. Kada je Alexis na terenu moze se reci da Barca igra sa igracem manje.

Jednostavno isti se ne uklapa u sistem Barce i to svi vide osim onog ko bi trebao. Kada je Alexis na terenu moze se reci da Barca igra sa igracem manje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Tako je Alexis je katastorfa,a Pedro fantastican.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Kad sam mislio da će se Barca čuvat za Milan,nisam mislio da će toliko očajno igrati.
U nastavku očekujem ako ništa 1:1
U nastavku očekujem ako ništa 1:1

Pobjeda je bolja od orgazma!
Odlicna utakmica.
Nije mi uopste bitno da li ce Bacelona izgubiti kada vidim kako igraju i kakve akcije prave.
Jbga, realizacija opet nije na nivou, ali sam siguran da takve utakmice moraju postojati.
Alexis opet ispada flop pri samoj zavrsnici.
Messi im namjestio 4-5 sansi i zasada igra veoma dobro kao i Alcantara koji je imao samo jednu gresku, ali je mogla biti kobna po Valdesa.
Alves se izgleda skroz vratio u formu i to mi je posebno drago.
Granada dala gol iz offside a mislim da maloprije ( kada je sviran offside Alexisu ) nije bio.

Nije mi uopste bitno da li ce Bacelona izgubiti kada vidim kako igraju i kakve akcije prave.
Jbga, realizacija opet nije na nivou, ali sam siguran da takve utakmice moraju postojati.
Alexis opet ispada flop pri samoj zavrsnici.
Messi im namjestio 4-5 sansi i zasada igra veoma dobro kao i Alcantara koji je imao samo jednu gresku, ali je mogla biti kobna po Valdesa.
Alves se izgleda skroz vratio u formu i to mi je posebno drago.
Granada dala gol iz offside a mislim da maloprije ( kada je sviran offside Alexisu ) nije bio.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Bio je ofsajd kada je Alexis odigrao prema Messiu,kao i sto je bio ofsajd kod gola Granade.Ali bez obzira na to previse prilika su propustiil 2 puta Alexis,2 puta Messi to su samo ziceri.
Ko ce drugi nego najbolji 300 pogodak
...

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ove linijske sudije su ka.rina teska
Gdje li je ovaj pomocni sudija odlutao
Cuj ono ofsajd

Cuj ono ofsajd

- Cautinho
- Kontakt:
Alexisa na otpad.
Bravo Roura,Tele ulazi za ovog flopa.
Bravo Roura,Tele ulazi za ovog flopa.
Zadnja izmjena: Cautinho, dana/u 16 feb 2013, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Keep walking.
Nadam se da mu je roura sapnuo: ''Sto si igrao, igrao si. Dok tito ne dodje nema ti vise igre''. Zezam se. Treba vidjeti s ovim veznjacima da mu salju vise loptu u prostor, a od njega traziti da je ne prima uopste jer sve je dobro dok je ne primi. Puno je brzi od protivnika i tu pravi prednost ali cim napravi prvi kontakt s loptom nastaju ozbiljni problemi. Zao mi ga je ali me i poceo nervirati. Ko li je samo njega skautirao treba mu odbiti ne od plate vec od bubrega.
Pedro
E svasta ccc
Pedro

Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 16 feb 2013, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Mi nikada odustati necemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.