Planuce Inonu,planuce Inonu.

300 eura.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jes da nije 90-ta,neka ko ih hebe,imali su igraca vise sve u svojim rukama,ovako gube ligu sa ovim x-om,jos ja hladno citam tamo,ide korner za Besiktas,pa jos jedan korner,i vratim reko super,cujem tamo pisti reko evo garant 2-0,kad prcbob je napisao/la:ma ne brini moraju oni ispoštovati 3+ tj. oba daju i 3+miky_hz je napisao/la:Eto ti i Besiktas 1-1,nek smo mi poletili pred rudu, bice 21
pa vode 1-0Heller je napisao/la:Haj Twente
zavisi gdje se kladis.darker10 je napisao/la:Ae posto sam novi u kladjenju,neka mi neko kaze kako se vodi mec Simona i Klizana,Klizan je predao pri rezultatu 6-7 6-3 3-0 za Simona
bez obzira na rezultat kad neko preda mec kvota je 1 makar predo i na mec loptu..darker10 je napisao/la:Ae posto sam novi u kladjenju,neka mi neko kaze kako se vodi mec Simona i Klizana,Klizan je predao pri rezultatu 6-7 6-3 3-0 za Simona
Znam za to,nego,poslao sam sms za provjeru listica i pise da je promasen.hordass89 je napisao/la:bez obzira na rezultat kad neko preda mec kvota je 1 makar predo i na mec loptu..darker10 je napisao/la:Ae posto sam novi u kladjenju,neka mi neko kaze kako se vodi mec Simona i Klizana,Klizan je predao pri rezultatu 6-7 6-3 3-0 za Simona
pa zavisi sta si igro..darker10 je napisao/la:Znam za to,nego,poslao sam sms za provjeru listica i pise da je promasen.hordass89 je napisao/la:bez obzira na rezultat kad neko preda mec kvota je 1 makar predo i na mec loptu..darker10 je napisao/la:Ae posto sam novi u kladjenju,neka mi neko kaze kako se vodi mec Simona i Klizana,Klizan je predao pri rezultatu 6-7 6-3 3-0 za Simona
ma kvota 1 u premieru, bet-liveu, petici...u ostale kladionice ne zalazim. Na bet-at-home se računa ko normalna pobjeda Simona recimo, sumnjam da si njima slao smsdarker10 je napisao/la:Pa na Simona,a onaj je predao,inace sve ostale sam pogodio
Thx.dijabola je napisao/la:ma kvota 1 u premieru, bet-liveu, petici...u ostale kladionice ne zalazim. Na bet-at-home se računa ko normalna pobjeda Simona recimo, sumnjam da si njima slao smsdarker10 je napisao/la:Pa na Simona,a onaj je predao,inace sve ostale sam pogodiohaj ti po pare lagano
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.