To je to...fera je napisao/la:
kako to da je sve to sto se danas pise o rodgersu i oko cega se prasina dize bilo prihvatljivo kada se radilo o dalglishu ? meni u vezi toga pada na pamet samo jedna rijec... licemjerje.
fudbal je fudbal i ne postoji poimanje fudbala iz 90tih ili nesto slicno.... postoje sistemi koji prolaze i koji ne prolaze ? jel vi stvarno mislite da je tika taka nesto je nastalo u prethodnih par godina ?
ja ne kazem da je dalglish najbolje rjesenje za liverpool a poprilicno sam siguran da i carlo to misli. stvar je u tome sto nije dobio postovanje koji zasluzuje ni od vas na ovoj temi a ni od vlasnika. dobio je otkaz nakon sezone koja se u odnosu na ovu moze proglasiti uspjesnom.
nema smisla mijenajti trenere vise ali kada se uđe u neku raspravu ovdje ispada da nije kriv trener, da su igraci ok i da je uprava dobra.... meni onda nije jasno kako se mi svake sezone ne borimo za titulu kad je sve ok...
neko izvali da su krivi hicks i gillete.... jesu eto i bice krivi i narednih 20 godina i onih 20 prije sto nismo osvojili trofej...
ja da imam sta pametnije raditi trenutno i da mi noga nije sjebana da mogu izaci iz kuce nikad ne bi pisao na ovoj temi niti bi je citao...

Hvalagio10 je napisao/la:@reds_forever uredu je kritikovati trenera,nekad,pa i ja izgubim živce, na kraju krajeva sam čovjek, a ono što ova dvojica rade je sljedeće: Carlo očigledno živi na račun stare slave, i volio bi da nas vodi King Kenny ( veliki respect za čovjeka ) ali kao što neko napisa njegovo poimanje fudbala je još iz 90tih. Henderson, nije odavno napisao normalan post tj. da nije izhejtao brendana ali bukvalno. Ja razumijem kritikovanje trenera,kritikujem i ja što je uradio ovo ono, al tražiti promjenu u svakom postu,pljuvati po treneru, stvarno ne vidim razlog.
a tebi svaka čast na postu

Ja ne znam sta bi bilo da je pola ovih trenutnih forumasa bilo aktivno u Rafinoj eri