FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moje skromno mišljenje o ovom momku je "dobili ste sigurno pojačanje".Momakje malo pao u formi,a koliko ja znam on je bio jedan od nosilaca igre Zrinjskog,lagan,izuzetan tehničar i kad dođe u novu sredinu sigurno će dati puno više nego dole.NJima nije valjao ni Sesar,on je zanjih seljački igrač.
Ja ne znam odakle izvlače ove igrače, il' bolje reći, nazoviigrače. Ademović, Nuhanović, Zadro... Ko je sljedeći? Ovaj Jović il' ima tako veliko srce pa dovodi igrače koji su mu prirasli istom i kojima želi osigurati opstanak, naći mu koju paru ili je neki posve drugi razlog u pitanju. I, molim vas, nemojte baljezgati da je on neko pojačanje. Muka mi je od takvih. Kako je krenulo, na kraju ću zavoljeti Čomora. Samo ne dovodite igrače tipa ovih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
hahahahaha oplakah za postplavobijeli je napisao/la:Moje skromno mišljenje o ovom momku je "dobili ste sigurno pojačanje".Momakje malo pao u formi,a koliko ja znam on je bio jedan od nosilaca igre Zrinjskog,lagan,izuzetan tehničar i kad dođe u novu sredinu sigurno će dati puno više nego dole.NJima nije valjao ni Sesar,on je zanjih seljački igrač.

Zadro bi možda za Troglav i bio pojačanje, ali za ozbiljan klub poput Sarajeva Zadro će biti samo još jedan igrač koji će proći kroz klub... trom, spor, preplašen i ono što najviše smeta NEZAINTERESIRANOST na terenu je razlog zašto je i otjeran iz kluba... onakvo nezalaganje nema nijedan igrač na ovim prostorima...
btw. Sesar nikad nije igrao u Zrinji... tako da mišljenje ti je i više nego skromno...
#SuningOUT
-
- Kontakt:
Mozda je bolje da pricekamo i vidimo momka na djelu...High je napisao/la:Ja ne znam odakle izvlače ove igrače, il' bolje reći, nazoviigrače. Ademović, Nuhanović, Zadro... Ko je sljedeći? Ovaj Jović il' ima tako veliko srce pa dovodi igrače koji su mu prirasli istom i kojima želi osigurati opstanak, naći mu koju paru ili je neki posve drugi razlog u pitanju. I, molim vas, nemojte baljezgati da je on neko pojačanje. Muka mi je od takvih. Kako je krenulo, na kraju ću zavoljeti Čomora. Samo ne dovodite igrače tipa ovih.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koliko igramo sa Goricom?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ovo su svakako stvari na kojima se moze raditi. Bitno je da zna lopte. Ipak je doveden za klupe, tako da mora da se dokaze da bi izborio mjesto. A to podrazumijeva zalaganje. Vrijeme ce pokazati da li je dostojan ovog dresa.Jericho je napisao/la: hahahahaha oplakah za post![]()
![]()
![]()
Zadro bi možda za Troglav i bio pojačanje, ali za ozbiljan klub poput Sarajeva Zadro će biti samo još jedan igrač koji će proći kroz klub... trom, spor, preplašen i ono što najviše smeta NEZAINTERESIRANOST na terenu je razlog zašto je i otjeran iz kluba... onakvo nezalaganje nema nijedan igrač na ovim prostorima...
btw. Sesar nikad nije igrao u Zrinji... tako da mišljenje ti je i više nego skromno...
Protiv nas je, uz Zizovica, gotovo uvijek bio najbolji igrac Zrinjskog. U Evropi se takodjer najvise isticao, pogotovo protiv Slovana. Ne znam zasto ga gotovo pa prezirete u Mostaru, vjerujem da tu postoji i druga pozadina. Jer, ipak, bio je standardan godinama.
Nadam se da nece biti kao prethodni Jovicevi puleni Matko, Nuhanovic... Ili kao Ademovic, Gujic, Krpic, Diatta, Karamatic i mnogi drugi koji su vecinom polusezonu izdrzali u Sarajevu, a bili su ili su sada standardni u drugim ekipama.
Ja sam iskreno zaodovoljan,smatram da je vezni red sad odlicno popunjen,i da ce biti opasna konkurencija sada,vjerovatno ce na pocetu Zadro biti taj koji ce sa klupe traziti sansu cisto jel nije pripreme prosao kao ostali,a onda ko zna,i Hadzija je bio medju najboljim iako je dosao a nije odradio sa ekipom pripreme
Tako da sam prvo sa tog nekog aspekta zadovoljan,igraca se sjecam malo kroz maglu,smatram da nije los,na njemu je sad da se pokaze,nema apsolutno potrebe sada ni da se hvali ni kritikuje,pred njim je vrijeme pa bujrum
Ako bi se ufatio na foru jos kakav desni bek,to bi bio san snova,ako ne nikom nista,ja sam licno zadovoljan sa ovim sto imamo
Tako da sam prvo sa tog nekog aspekta zadovoljan,igraca se sjecam malo kroz maglu,smatram da nije los,na njemu je sad da se pokaze,nema apsolutno potrebe sada ni da se hvali ni kritikuje,pred njim je vrijeme pa bujrum
Ako bi se ufatio na foru jos kakav desni bek,to bi bio san snova,ako ne nikom nista,ja sam licno zadovoljan sa ovim sto imamo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E kakva se nama suplja baca,fl najavljuju nekog stranca,a koga dovedose,pa bolje da ovu nasu djecu iz omladinskog pogona forsiramo nego da neke proprale igrace dovodimo,samo nam je trosak.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Tako su mnogi govorili i za Sesara i za Hadzica...a vala i Husejinovica..sto ce nam polovni igraci sa klupe drugih timova, jos Said ima 30 KG viska.emir18 je napisao/la:E kakva se nama suplja baca,fl najavljuju nekog stranca,a koga dovedose,pa bolje da ovu nasu djecu iz omladinskog pogona forsiramo nego da neke proprale igrace dovodimo,samo nam je trosak.
To koliko su nam bitna ova tri igraca bila, ne trebam ni govoriti.
Hajde da pricekamo i vidimo na djelu Zadru, pa cemo onda ocijeniti sta i kako.
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 16 feb 2013, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Emire, života ti, kakav je to avatar? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
0:0 sa Goricom, pomalo me zabrinjava ovo, nismo bas efikasni. Igrao je i Zadro.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Samo da se tuspasim i da kažem vozdra mili moji pratim ja sve mada sam dva-tri dana bio odsutan dobro je ovo dobro zasad. 

Sarajevo ljubavi moja!
Zadovoljan rezultatom zadnjim protiv Opatije.. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
brate nemoj tako kad bušimo onda je OK neka treba malo da se spuste na zemlju da ne bi na oblacima otišli put Zenice ja ne znam kako sam mislio da če biti dobro je još ispalo pa vidjet ćemo!DevilS je napisao/la:Zadovoljan rezultatom zadnjim protiv Opatije..

Sarajevo ljubavi moja!
U Zenici zelim pobjedu vala kad su kone 3-0 savladale danas pa stvarno onda....
Nego kako si mi ti..?

Nego kako si mi ti..?

dobar brate bio malo na terenu dobar ima prehlade ali bit će OK samo da naši krenu kako trebaDevilS je napisao/la:U Zenici zelim pobjedu vala kad su kone 3-0 savladale danas pa stvarno onda....![]()
![]()
Nego kako si mi ti..?
Sarajevo ljubavi moja!
Kad smo ispali od crnogoraca rekao sam u sebi, igračima to mogu oprostiti samo ako pobjedimo kone i širokobriježane, i oprostio sam, a ako pobjede u niciZe i kup im halalim

Evo i ja prehladjen, grlo fazoni nadam se brzom oporavku..
Nadam se da ce nasi krenuti dobro u prvom kolu.... HZ'87!!

pošlo nas još hilmo i hugh i sarajlijica da se prehlade i maskenbal poptpun ali dobro i to če proći samo da krene sve kako trebaDevilS je napisao/la:Evo i ja prehladjen, grlo fazoni nadam se brzom oporavku..![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
sekac je napisao/la:pošlo nas još hilmo i hugh i sarajlijica da se prehlade i maskenbal poptpun ali dobro i to če proći samo da krene sve kako trebaDevilS je napisao/la:Evo i ja prehladjen, grlo fazoni nadam se brzom oporavku..![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], TheTruth34 i 13 gostiju.