Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
normalno, bournemouth ima 7-8 pobjeda zaredom, a danas prestonu gola ne mogu dati 

Ostala mi Barca 2 još, prošao HSV i Bayer. Dobitak 38 KM. Ima li potrebe da se brani Barca?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
vrlo je moguce da kiksnu, prevelika je razlika, moguce da ce se cuvati za Milan ( mada se tu realno nemaju sta cuvatiinsider je napisao/la:Ostala mi Barca 2 još, prošao HSV i Bayer. Dobitak 38 KM. Ima li potrebe da se brani Barca?

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** svu familiju ekipi cheltenhama, ceko bih jos Hajduk za 40 km.
Valjda dobiju Velez,Monpelje i PSV 16 km nije lose isto.

Valjda dobiju Velez,Monpelje i PSV 16 km nije lose isto.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Uplatio 1,50 KM dobio 1,40 ahahhaaa

Wimbledon daje gol u 95 minuti i uzima mi barem 2 KM hahahaahhaa
hahahahahahaahahahahaha
ahahaha
placem !

Wimbledon daje gol u 95 minuti i uzima mi barem 2 KM hahahaahhaa
hahahahahahaahahahahaha
ahahaha
placem !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Chievo vec gubi od Palerma koji nezna za pobjedu 3 mjeseca, ali zasto nebi mene sjebali kad mi trebaju pare 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Evo i Hajduk vodi, joj pa sto sam nesretan ovako, jos najmanja kvota na listicu mene obori

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Hajde Marseejjj
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Frajer s 2 metra maši čist gol.Sheyi je napisao/la:Hajde Marseejjj

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- EmirSioux89
- Kontakt:
Fanni 1-0Monolog je napisao/la:Frajer s 2 metra maši čist gol.Sheyi je napisao/la:Hajde Marseejjj

Manchester United!
Tako je Marsej,cekam dg na jednom listicu gdje sam igrao samo golove ,reko gle levata kad puf uvalise ga nekako,jos mi crko stream i taman palim drugi nakon svog nerviranja kad tamo slave ,uf nafake
Kako je krenulo cekat cu Juve veceras na svim listicima sto zx2,sto gg1 sto pm3,za sada sve ovo sto sam igrao ide ko po hljebu namazano bogu hvala
Kako je krenulo cekat cu Juve veceras na svim listicima sto zx2,sto gg1 sto pm3,za sada sve ovo sto sam igrao ide ko po hljebu namazano bogu hvala
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nek i ja nekad skinem u 90+ 

I mene spasise,imam jos na tom tiketu Besiktas I Malagu,obe vode sa 1:0 na poluvremenu.miky_hz je napisao/la:Tako je Marsej,cekam dg na jednom listicu gdje sam igrao samo golove ,reko gle levata kad puf uvalise ga nekako,jos mi crko stream i taman palim drugi nakon svog nerviranja kad tamo slave ,uf nafake
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I to cekam izmedju ostalog,tj Malagu sam prosao dg,a Besiktasa na drugom imam keca,njima je pobjeda pod moranjem pa ocekujem da nebi trebali da ispuste ovo vodstvoDevil je napisao/la:I mene spasise,imam jos na tom tiketu Besiktas I Malagu,obe vode sa 1:0 na poluvremenu.miky_hz je napisao/la:Tako je Marsej,cekam dg na jednom listicu gdje sam igrao samo golove ,reko gle levata kad puf uvalise ga nekako,jos mi crko stream i taman palim drugi nakon svog nerviranja kad tamo slave ,uf nafake
Bit ce para aBd

P.S. u ovoj Spanskoj je 1 sigurniji postao nego kod nas u Bosni,prava domacinska liga postala
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bilo bi i vise da ga je mrtvi Port Vale dao Morecambeu za oba daju.Jbt 'ladno Morecambe nije primio gol na mecu.
p.s. Evo Gaziantep crveni.

p.s. Evo Gaziantep crveni.
Sta Joaqin promasi.

Eto ti i Besiktas 1-1,nek smo mi poletili pred rudu 

ma ne brini moraju oni ispoštovati 3+ tj. oba daju i 3+miky_hz je napisao/la:Eto ti i Besiktas 1-1,nek smo mi poletili pred rudu

Haha Besiktasa
A u pm

A u pm

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.