Inače ne želim Balea moja želja je Isco,ali makaš stvarno voli lupat gluposti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Podržavam te u tome.anonymousHD je napisao/la:Odo se obrisat sa foruma.
kanto opameti se , jel mi mislimo na istog di mariu i istog bejla ?M4kaveli je napisao/la:Zapeli ta tog Balea k'o da je novi Ronaldo.
Di Maria u formi je bolji igrac od njega.
Ovaj nit ima neku tehniku, nit dribling.
Ima dobar sut i brz je.
Sta nije tacno u tom postu sine ?geoxx je napisao/la:kanto opameti se , jel mi mislimo na istog di mariu i istog bejla ?M4kaveli je napisao/la:Zapeli ta tog Balea k'o da je novi Ronaldo.
Ima dobar sut i brz je.
di maria je odlican kad je u formi kao prosle sezone prije ozljede , al' cak ni tad nije bolji od balea , bale prije svega igra konstatno na visokom nivou , dok je di maria nakon ozljede blijeda slika igraca od prosle sezone i tesko ce dostici proslogodisnju formuM4kaveli je napisao/la:Sta nije tacno u tom postu sine ?geoxx je napisao/la:kanto opameti se , jel mi mislimo na istog di mariu i istog bejla ?M4kaveli je napisao/la:Zapeli ta tog Balea k'o da je novi Ronaldo.
Ima dobar sut i brz je.
Fakat.Rooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
Nije daleko od togaRooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
bolji albiol, jel tako?LBJ MVP je napisao/la:Nije daleko od togaRooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
Što si glup?Kakve veze ima Albiolova pozicija s Angelovom.LenBias je napisao/la:bolji albiol, jel tako?LBJ MVP je napisao/la:Nije daleko od togaRooney88 je napisao/la:Pa dobro kako neki reaguju kao da je Di Maria prosjecan igrac koji je slucajno i preko stele upao u prvi tim jednog Real Madrida.
Puyol i Godin su bolji.mandraX je napisao/la:Albiol je najbolji stoper u Primeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.