RodjeniiBrato je napisao/la:Dobio 6.3 ocjenu.teferič je napisao/la:Nako vala. Premalo za neke ocjene.vlada87 je napisao/la:kako je igrao za ovih 11 minuta

Da hoće odigrati jednu od prve minute, pa da vidimo koliko stvarno može.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
RodjeniiBrato je napisao/la:Dobio 6.3 ocjenu.teferič je napisao/la:Nako vala. Premalo za neke ocjene.vlada87 je napisao/la:kako je igrao za ovih 11 minuta
Tako je... Ipak je on jos uvijek anonimus u ekipi, mozda jos uvijek malo fasciniran novim klubom, saigracima, ligom... Ali vidi se na njemu da je dobar momak, da je radnik i da je zeljan igre, dokazivanja a takvi se cijene u svakom klubu..el-fighter je napisao/la:Logicno je da on jos nece dobivati priliku od pocetka utakmice. Nije on dosao u Sevillu sa nekim velikim rejtingom i za velike pare, pa da sada mora igrati od pocetka. On ce polako dobivati priliku i na njemu je da odigra sto bolje. Karijera je pred njim i sigurno je da ce se izboriti za svoje mjesto u ekipi.
Neće Navas iz Seville . Jedino u Betis on može otić , il završit karijeruteferič je napisao/la:Eh, evo potencijalno fine vijesti za Stevu http://sportsport.ba/ino_fudbal/gradjan ... vasa/98947" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma pusti ti to, za mnoge se tako pričalo.viKK je napisao/la:Neće Navas iz Seville . Jedino u Betis on može otić , il završit karijeruteferič je napisao/la:Eh, evo potencijalno fine vijesti za Stevu http://sportsport.ba/ino_fudbal/gradjan ... vasa/98947" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne , al ozbiljno , neće on iz Seville . On ima onaj kao sindrom na engleskom "chroncial homesickness" , odnosno toliko je privezan za svoj rodni grad (Sevillu) da jednostavno nije psihički stabilan kada je negdje drugo ... Tako da , neće on napuštati Sevilluteferič je napisao/la:Ma pusti ti to, za mnoge se tako pričalo.viKK je napisao/la:Neće Navas iz Seville . Jedino u Betis on može otić , il završit karijeruteferič je napisao/la:Eh, evo potencijalno fine vijesti za Stevu http://sportsport.ba/ino_fudbal/gradjan ... vasa/98947" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam ni ja vele optimista, al eto, nada postoji. Sevilla je baš u minusu.
Vidi fakat, nisam to znao, 2006. propao transfer u Chelsea zbog togaviKK je napisao/la:Ne , al ozbiljno , neće on iz Seville . On ima onaj kao sindrom na engleskom "chroncial homesickness" , odnosno toliko je privezan za svoj rodni grad (Sevillu) da jednostavno nije psihički stabilan kada je negdje drugo ... Tako da , neće on napuštati Sevilluteferič je napisao/la:Ma pusti ti to, za mnoge se tako pričalo.viKK je napisao/la: Neće Navas iz Seville . Jedino u Betis on može otić , il završit karijeru
Nisam ni ja vele optimista, al eto, nada postoji. Sevilla je baš u minusu.![]()
Iako ova priča koja se sve više pojavljuje da Džeko ide u Dortmund mi se zaista sviđa...
BIHfan je napisao/la:Kad šeik izvadi šuške nece on imat nikakav sindrom.
A, ja teška frajeraviKK je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Kad šeik izvadi šuške nece on imat nikakav sindrom.![]()
![]()
Ali da budemo ozbiljni - lik je jedno ljeto čak odbio da ide na pripreme u SAD sa Sevillom , ali na kraju je sam pristao kako bi se izborio protiv svoje bolesti..
Bio je najavljen danas,gde si to sada nasao ?Goalgetter je napisao/la:Stevanovica veceras nema ni na klupi protiv Barce
Upravo gledam na Marci, nema ga ni na klupi. Ne razumijem zasto ga nemaDevil je napisao/la:Bio je najavljen danas,gde si to sada nasao ?Goalgetter je napisao/la:Stevanovica veceras nema ni na klupi protiv Barce
Ne znam spanski,morao sam na google translateDevil je napisao/la:Bio je najavljen danas,gde si to sada nasao ?Goalgetter je napisao/la:Stevanovica veceras nema ni na klupi protiv Barce
Spaha pauzira zbog kartoncica. Jeli Stevo na klupi makar, neki su ga u najavama cak stavljali u pocetni sastav za ovu utakmicu.gringobih je napisao/la:Ni Spahe ni Stevana u timu
NeJma ga ni na klupi :roll:Spaha se ocistio na vrijeme,Messi ljutcalcio je napisao/la:Spaha pauzira zbog kartoncica. Jeli Stevo na klupi makar, neki su ga u najavama cak stavljali u pocetni sastav za ovu utakmicu.gringobih je napisao/la:Ni Spahe ni Stevana u timu
Trenutno korisnika/ca: HariTz, MostarNeretva, PeppermintSA, Proximic i 18 gostiju.