FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
3:0 klinci ispusili u Viareggiu od Lazia,ali mali Simic slomio nogu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Veljko ili onaj drugi?
Miroslav,mislim da Veljko nije otisao tamo.braoolyo je napisao/la:Veljko ili onaj drugi?
-
1:2
Prvi poraz na pripremama.U ono sto sam procitao i video jednoj uzbudljivoj utakmici narocito u prvom poluvremenu pobedu je odneo danski Esbjerg.Jedini gol za nas delo je Mudrinskog nakon kornera vec na otvaranju utakmice.No daleko od toga da nismo imali sansi,imali smo ih i to poprilicno.Krenuli smo u sastavu:Bajkovic,Pantic,Spajic,Petkovic,Mladenovic,Milijas,Milivojevic,Savicevic,Lazovic,Kasalica,Mudrinski
Izvrsena je smao jedna izmena,umesto Savicevica usao je Milunovic.
Kratki klip sa golovima i prilikama...
[youtube][/youtube]
-2:0 (prekid na poluvremenu zbog velikog nevremena)
Utakmica protiv B ekipe slavnog ukrajinskog tima prekinuta je na poluvremenu zbog nevremena tako da se kao "konacni rezultat" moze uzeti 2:0 za nas tim.Golove su postigli Kadu i ponovo taj Mihajlovic.
Za razliku od juce i meca protiv Esbjerga danas na terenu izmenjen tim tako da su igrali:Vesic,,Vesovic,Reljic,Mikic,Krneta,Mijailovic,Garrido,Dimitrijevic,Milunovic,Kadu,Mihajlovic.
Koliko mogu da procitam za ovo poluvreme igrali smo dosta dobro,Mihajlovic ponovo odlican,Garrido dosta slobodniji nego pre i to su dve najvaznije stvari koje i mene mnogo raduju.
?' & ? на $ " !!!
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
4:0 poraz od Juve Stabie u Viareggiu.Jbg ocekivao sam ovako nesta iskreno da bez datog gola zavrsimo takmicenje ali sam se ipak nadao da mozemo nesta vise. 
- 
3:2
Pobeda protiv rumunskog Petrolula od 3:2 uz ponovo dva crvena.
% " ¥ је " у $ саставу:
" - ", ", ", " (65' $) - ?, ? (68' $), " (60' $), ?, ? - $
" се поново ? по & " & је ? " & ".
На ' & ", ? је " & са ? стране, ? је % ? $, ? је & $. У 8. " ? је " тај " је " $ $, $ је % $ се $ у & простору & " " $, ? је " ' & " $ " ' $ " ' $ " $.
", $ у 15. " $ $ вођства. " $ $ је сјајно $ ", а ? " $ су $ ' ? $ ' " ". $ се % $ ?, ? " успео $ $. ? је, ", " ' " " је $ & & је ? успео $ " ?, ? $ $ " $.
У 22. " ? је све ' $. " се за $ ?, $ ", " се за %, ? ? ', па & " " " угрожен.
То је ? ' најава за оно % - се $ у 27. " ". " $ ? су снажан " на $ ? ?, а & $ тога ? је $ ? ? на % ' $ " ?. ? је ? ствар ", а ? је " " $ ? ', право $ &.
У 34. " ? је " " & $ жута &. & су $ & ". & су $ у " ". ? ? $ ' ' " $ је у " " & ", ? су " $ " $ $ % ово ? %, " ', $ у " " % " & је " $ се % / " " ". ' " ", " је сјајно % по ? ", ", ? су " $ ? ? ? у &. & њега, ? је " ?, ? & успеха.
$ ? је ? ", а $ је $ у 52. " ? $ $, ? је & $ ? успео $ " ?.
Спаса " " ? " " ". ? " ? су ? сјајну ", а " је ? " по " & ¥ ју је, ?, $ " у '.
" је - у $ $ ", ? је ? ? " & ?. У 60. " $ је " ". ' " везног је $ " - $ $ је " састав $ у ' ? у " јер се & " -.
У 65. " " ? ? у & простору, " је то ? $ прође & ?, а Грожав је " " најстроже &. & овог %, " је $ $ " &, па је ' њега на терен % $.
У 68. " ? се жетва " &. ? ? је у & $ " " $ пута ' & стартова, па је ' њега на терен % $.
Све ово & $ је ? " $, па су " ? вођство у 73. ". ? је $ ? на " %, $ се $ " " ? је ? у ? угао ".
? је тај " је преузео " " опасно $. Грожав у 75. " " са 14 ' са ? стране, гађао је супротну страну, ? је " успео $ $. ' " ", ? је " са " %, ? је " " $ пута успео $ " ?.
У 83. " & $ " Црвене $. У " су ? ? " ", & % " је све " $ ? ноге, ? је ? & " " тај %.
[youtube][/youtube]
Sta je ovo, citam da neki austrijski amateri ugazise Zvezdu
Komedija se nastavlja.
Komedija se nastavlja.
A to nam predstavlja sta ?MaGiCa je napisao/la:Sta je ovo, citam da neki austrijski amateri ugazise Zvezdu![]()
![]()
Komedija se nastavlja.
Gledao si utakmicu ?
Gledao si prethodne utakmice ?
Kakva je postavka odbrane bila odlicno je sto nismo peticu primili.
Naravno da nisam gledao utakmicu, vec sam procitao vest na jednom sajtu.Devil je napisao/la: A to nam predstavlja sta ?
Gledao si utakmicu ?
![]()
![]()
A ako je odlicno sto se od treceligasa nije primila petarda, sta je onda ocajno? Izgubiti 7-8 razlike
Nekad je Zvezda na prijateljskim utakmicama dobijala klubove iz liga petice, a danas je nabijaju amateri i poluamateri iz treceg ili cetvrtog evropskog eshalona fudbalskih zemalja.
- 0-3
**** pripreme u kojima ne budemo deklasirani od nekog nizeligasa.
Ekipa govori sama za sebe,i svima ko imalo prate Crvenu zvezda ovaj poraz nije nimalo iznenadjujuci.Igrali su Kirovski,Vesovic,Mladenovic,Krneta,Reljic,Garrido,Chava,Karaklajic,Milunovic,Kadu,Mihajlovic. Jedino sto mi smeta je sto nismo dali gol,morao je neko od ofanzivaca da pokaze sta zna,ali sto se tice primljenih golova potpuno opravdano jer odbrana u kojoj igra desno Karaklajic kao momak koji je nekada bio napadac,pa Reljic i Krneta na stoperu i Mladenovic je levo sve samo ne kvalitetna odbrana sposobna da od nekoga odbrani gol.
[youtube][/youtube]
A zasto se ti nisi javljao ovde nakon svake utakmice i prosipao mudrost kako Zvezda igra dobro ili lose ?MaGiCa je napisao/la:Naravno da nisam gledao utakmicu, vec sam procitao vest na jednom sajtu.Devil je napisao/la: A to nam predstavlja sta ?
Gledao si utakmicu ?
![]()
![]()
A ako je odlicno sto se od treceligasa nije primila petarda, sta je onda ocajno? Izgubiti 7-8 razlike![]()
![]()
Nekad je Zvezda na prijateljskim utakmicama dobijala klubove iz liga petice, a danas je nabijaju amateri i poluamateri iz treceg ili cetvrtog evropskog eshalona fudbalskih zemalja.
Prijateljsku su potpuno nebitne,jedan Real Madrid izgubi od Irskoj sto je gotovo isti odno snaga kao i sada pa nista ne bude,sasvim normalno.
Bila je ovo jedna potpuno nebitna prijateljska,ako si gledao Zvezdine pripreme bar iz novina video bi da smo mi skoro svaki dan igrali utakmicu od kako smo drugi put u Antaliji,a opet ako si samo "gledao" ovu utakmicu i konstatovao neke stvari onda je to potpuno neozbiljno.Nekada su bile i mnoge druge stvari pa ih sada vise nema,ovo sto se sada dogadja je vreme zvano sadasnjost i takvom vremenu se treba pristupati u skladu s njim.
Ok. Izvini, zaboravih: You are @Devil, resistance is futile...
Nema potrebe za izvinjenjem ili jos gore nekim Borgovim ili Borgovskim (sta li je pravilno **** li ga ) citatima. Za promenu bi bilo najbolje da se malo uprate pripreme pa onda pricati o njima,a ne proticati nesta iz novina pa potrcati ovde da se podeli. Ah da zaboravih da ti ne pratis nas fudbal.
A meni kažu da je Voyager slaba serija i najslabija iz fransize
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Oooou Fucking yeah ! Sve receno,a sa njim cemo na sudu da se ganjamo zbog 34000 eura.Jedva cekam.$, $ сте ? ?. $, " се " у $. ? не у " погон, за " је, уз ?, $ ".
' њега, ? зноја у & ? " $ ?, " $ ", ", ? се " $ ? на " " ? "?". % F I L I P - у, ? & " ?, ' & ", то не &. " $ & за " " " $ ? су $, а " $ - $ % је ? ¥, па ' $ " " $ % на ?, % се " ? $ $.
- ' $, " $, " " ? " " $ ' у $ F I L I P -a ", а ' се $ $ су " $ " - ? $ се ". Прва ? ? је " $, у $ ' не % познате персоне, & ? на Џорџа ?.
У " је " на & Газете, ? " ? $ је " & ?. То је просто -, јер " ? на ? " Црвене $, " " " $ $ пута $ " ?. $, " " $ ? за сав $ " је " " " је " $ у &. % се ", а ' " ? % 80.000 $.
p.s. Necu reci da bih voleo da momak nikada ne uspe u karijeri,ali svojim ponasanjem nije to zasluzio.Najdraze bi mi bilo da vidim facu njegove keve kada momak ne bude ni 1% onoga sto je mogao biti.
Jbt ja sam sa 16-17 godina bio u vezi sa jednom Desom... A ovaj zdije trebe na Maldivima... Eh ta današnja djeca....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
ja bih prije rekao eh ti današnji roditelji...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel ovo onaj talentan ogromni? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.