AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 15 feb 2013, 22:22

SUPER MARIO 8-)

nastavlja seriju svoju....eto ga 3 tekme 4-ti gol ;)

kako je dosao u klub niko drugi gola nije dao osim njega (ne racunam ovaj autogol :lol: :lol: )

sadipe90
Kontakt:

Post Postao/la sadipe90 » 15 feb 2013, 22:23

jel penal :?

mts
Kontakt:

Post Postao/la mts » 15 feb 2013, 22:23

Ovi iz Parme se nece smiriti dok nekom ne slome nogu :shock: nedo Bog nikome....kakva mesarska ekipa, oderaše na svakom koraku.
Balu sad izvesti dok nije nastradao.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 feb 2013, 22:24

sadipe90 je napisao/la:jel penal :?
nije slobodnjak ovaj put 8-)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 feb 2013, 22:36

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vise i primanje gola i sve u PM :evil: :evil: :evil: :evil:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 feb 2013, 22:38

Hajde hvalim te boze neka smo i mi rijesili problem tih slobodnjaka :mrgreen:

balo krenuo zestoko, ne mogu ni zamisliti kakav ce haos biti sa njim i faraonom sljedece sezone dok se jos malo uigraju, pravo karanje protivnika 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 15 feb 2013, 22:38

S obzirom na prvo pol. Parma zasluzila gol tako da nije nikakva katastrofa, bitna su 3 boda...

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 feb 2013, 22:40

ja taman krenuo da hvalim ono nismo primili gol kad jbg
nema veze,dobro odigrano,3 boda,sad lagano na Barcu :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 15 feb 2013, 22:41

Sedma utakmica zaredom bez poraza u ligi , 5 pobjeda i 2 remija .
Večeras pola igrača samo izašli na teren da obave posao , bez pretjerane trke i volje . Mario još jednom pokazao klasu . Šteta što ona bomba Montoliva ne uđe .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 15 feb 2013, 22:42

Nego treci smo trenutno :D

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 15 feb 2013, 22:42

Muntari kritičan , povreda ga dosta unazadila ..
Sloboda Tuzla !!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 feb 2013, 22:44

ma tacno me nervira sto svaku utakmicu moramo primiti gol...znaci uvijek trebamo dati najmanje dva za pobjedu, a to necemo uviejk biti u stanju jednostavno ima tekmi kada jedva uguras jedan ali nekad bi taj jedan trebao biti dovoljan za pobjedu...ali hajd 3 boda su za sada najbitnija, balo nastavlja svoju seriju mozemo reci vec se isplatio donio nam je sam vec diretko 7 bodova ;)

vcrs dosta losa predstava opet igramo dva razlicita poluvremena budimo se tek u drugom dijelu...sad barca def treba muntari da pocne sa klupe, momku treba jos vremena da se vrati u pravu takmicarsku formu, ne ocekujem neko cudo ali bar zelim vidjeti zalaganje i htjenje sa puno trke pa kako god da zvarsi

FORZA MILAN!!!!!!!!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 feb 2013, 22:47

tamam... :D

ja mislim da ove godine nismo niti jednom odigrali kako treba prvih 45 minuta, nek me neko ispravi ali nas u prvom poluvremenu jednostavno nema

kontam, što ne možemo igrati jedno 70-80 minuta kvalitetne igre :?:

znam da svako ima svoje mišljenje ali po meni ove godine Montolivo i Constant najstandardniji i ponajbolji, za Montoliva se to očekivalo, dok je najveći dobitak Constant

a jeste vidjeli scenu kod faula sa Niangom, treba balavcu objasnit neke stvari a i Alegri ga stao forsirat ko da je ne znam šta, polahko sa dijetom, malo u igru, malo na klupu :roll:

Muntari out, Prince out
Undici stelle - ACM 1899

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 feb 2013, 22:48

dobro je tri bobe su na nasem kontu. samo lose smo odigrali pogotovo prvo poluvrijeme. pod hitno ovo popraviti. muntari nije jos za citave tekme. poluvrijeme maksimalno za sad. opet taj gol primamo bezveze. sreca pa ga balonja uvalja iz slobodnjaka.. idemo dalje super je. nadati se kojem kiksu sad za vikend i jos bolje :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 15 feb 2013, 22:49

Slijedi srijeda i mec protiv Barce, steta sto Balloteli nema pravo nastupa.Balo je fantastican!Boateng se popravlja polako, veceras solidan al protiv Barce ce trebat svi dat 120% mogucnosti.. Konstant kad je u ekipi, tacno se vidi razlika po lijevoj strani. Nocerino nekako spor, Muntariju treba utakmica da se fizicki vrati u formu.. Jedva cekam sljedecu sezonu da u ekipi vidim Saponaru, mislim da ce se savrseno uklopit.. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 15 feb 2013, 22:49

Samo se nadam da je ova igra večeras odraz da su već mislima okrenuti barceloni. Ovo je dno dna, i nesto se bune kad ima Ćelo reze plate..igrali bi oni meni za stipendijske plate kreteni bezorazno-bezvoljni (čast izuzetcima)!
Obraz djon, stidite se marionete!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 15 feb 2013, 22:51

Nianga treba sad jedno 5 utakmica ostaviti na klupi da se mali malo smiri, pa ima 18 god. igra 4-5 utakimicu i odmah bi da puca slobodnjake a i zadnje 2 utakmice je lose igrao ništa posebno! Samo se i veceras vidjelo da je naš najbolji igrac Rikardo Montolivo covjek igra i naprijed i nazad i kako samo ima preprejak pas! Nocerino je onako solidno odigrao presjeko je i oduzeo 2-3 lopte uglavno korisni je od flaminia. Stoperska linija užasna, dobili su samo jedan vazdušni duel nakon kojeg je sudija svirao ofsajd tako da im se ni to ne pika a i kod gola yepes kasni zapata poranio i lopta prođe! Ali najgore u svemu je što mi nemamo boljih stopera i ovi na klupi nisu ništa bolji! Jednostavno milan mora na ljeto kupiti 2 stopera ili nekome od mlađih dati priliku sa ovim truhlama više ne ide!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 15 feb 2013, 22:55

Zapata iznenađujuće dobra večeras .
Constant rekao bih sa 80 % snage , ali takav je dominantan na toj lijevoj strani .
Montolivo , onako borben , odličana dodavanja, još jedan kapitenska utakmica , iako je traku nosio Abbiati .
Balotelli , klasa, prevaga , ali što je najbitnije večeras je dobio 6-7 teških udaraca i nije se iznervirao . Svaka čast .
Muntari je na 60 % snage , osjeti se taj dugi izostanak.
Nocerino , onako nista posebno.
Niang par lijepih , poteza , par grešaka .. Reako bih tipično za jednog zaigranog dječaka .
Boateng se borio , trudio ali nije to još ono kako treba .
De Sciglio dobar u odbrani , prema naprijed nesto losije ali ok je .

To je moje neko viđenje situacije , realno mislim da su igrači bili već mislima na utakmici sa Barcom .
Ovo je večeras tipično odrađivanje posla , onako odigrano preko k*rca , što bi rekao naš svijet . :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 feb 2013, 23:00

ovo sa stoperima je vako do kraja sezone, nema se tu šta više izmišljat, nego daj bože utrefit koja će dvojica biti raspoloženi u datom momentu i to je to, nažalost

nikako ne mogu da shvatim kako je Milan ostao bez kvalitetnog stopera, kad smo zadnjih 20 godina uvijek imali 2-3 prejaka igrača na ovim pozicijama, kako niko nije razmišljao i kupovao mladce da se uče uz majstore zanata, pa sada ostadosmo na običnim balvanima .... ali eto...

i ovo mlaćenje Balotelija, baš bih volio da vidim Mesija, Kristinu ili nekog trećeg kako iz vikenda u vikend igraju sa kojekakvim parmama, ređinama, sijenama, kaljarijima i sl. ekipama koje se kao natječu koga će više isprebijati

eh sad čekamo rasplet za vikend i razmišljamo o Barci...a protiv njih bi vako

Abiati - Abate - Zapata - Mexes - Constant - Montolivo - Nocerino - Flamini - Boa - Šaraf i Pacini
Undici stelle - ACM 1899

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 feb 2013, 23:01

Bolje ba odigrat lose a dobit, neg igrat lijepo pa pobijedit :lol:

Uostalom bilo je par dobrih akcija, doduse sve u drugom poluvremenu ali tako je u zadnje vrijeme. Najvise golova su i dali u drugoj polovini drugog poluvremena.

Niang me pravo negativno iznenadio. Pa ebemu mater sinko nisi zabio 2 hattricka u ovo utakmica sto si igro pa da ti izvodis slobodne. I danas nije bio nesto, nije mu ni jedan centarsut bio opasan.

Balo je bio najbolji iako sam mislio da ce dobit makar zuti, tj da ce ga stoka iznervirat al na njegovu srecu sudija mu je sve oprastao :mrgreen: .

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.