AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AS Roma
Osvaldo vam je ubjedljivo najgori..ne zbog promasenog penala,vec se ponasa toliko seljacki na terenu da je to nevjerovatno..galami,mase rukama,smijesno..ne znam sto ga ne izvadi,bilo koga nek ubaci drugog..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
toti,osvaldo i lamela...fula obicna! da i markinjo.... lamela sebican do bola,ova trojica nisu igraci koji mogu pomoci Romi! Pjanic dosta dobar kao i uvijek..
Peh za pehom.
Nesretni ofsajd, a nakon toga i promašeni penal od strane Osvalda. Šteta, zaista.
Nesretni ofsajd, a nakon toga i promašeni penal od strane Osvalda. Šteta, zaista.
NON MOLLARE MAI
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
psujem mu majčin menzis eto sad pa krebil jedan
Edit:Tako i treba kad imate tetoviranog imbecila u ekipi
Edit:Tako i treba kad imate tetoviranog imbecila u ekipi
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
-
- Kontakt:
vruc krompirjasko_juve je napisao/la:Stekelenburg ko da žige hvata.

-
ofsajd je bio prije gola al' tad sudije nisu nista svirale dok nije pao gol . . . koji qrac.
kako je sezona pocela roma nakon poluvremena izlazi totalno nonsalantno
kako je sezona pocela roma nakon poluvremena izlazi totalno nonsalantno

golman je loptu ispucao sa mjesta gdje je navodno lamela bio u ofsajdu, što znaci da su svirali nepostojeci ofsajd ebem im rod rodjeni
totti mu garant dao da puca da se malo iskupi, e kad sam ja govorio da je to jedno obicno smece od igraca
tugo moja
totti mu garant dao da puca da se malo iskupi, e kad sam ja govorio da je to jedno obicno smece od igraca

tugo moja

nema potpisa
Ma ja Zeman je kriv a to što Roma ima polovnjake u timu to nema veze.MaGiCa je napisao/la:Niste vi, nego je ZemanZeman je napisao/la: nije zeman kriv, mi smo vnago!![]()

Ovom sastavu Rome ne bi pomogao ni Mourinho.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma razbiše ih ljudi. Al' eto, takva je Roma ove sezone.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Solidno je ovo izgledalo danas, samo što je jasno da Florenzi mora biti u prvih 11 jer je najbolji igrač Rome u ovoj sezoni.
Šta reći za nonšalanciju DDR-a kod trećeg gola? Nije tu u pitanju forma, već čista nonšalancija...
Šta reći za nonšalanciju DDR-a kod trećeg gola? Nije tu u pitanju forma, već čista nonšalancija...
NAPRIJED NARODE!
poraz danas vise plood nespretnih okolnosti i nesrece
mozda treba editovati malo ovu formaciju..ja bih volio da to ovako izgleda:
castan marquinos balzaretti/dodo
pjanic ddr
florenzi torosidis/dodo
totti lamela/lopez
osvaldo (jer nema drugog
)
marquinho, bradley, burdisso nisu za prvih 11
mozda treba editovati malo ovu formaciju..ja bih volio da to ovako izgleda:
castan marquinos balzaretti/dodo
pjanic ddr
florenzi torosidis/dodo
totti lamela/lopez
osvaldo (jer nema drugog

marquinho, bradley, burdisso nisu za prvih 11
Unica grande amore
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jučerašnji poraz na Ferrarisu

Delio pobudElio

Delio pobudElio

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Delio Rosi bio seljak i ostao.Losi smo u krizi,igraci ograniceni bezobrazni,treba nam nova rekontrukcija,sad kad izgubimo od Juventusa pocet ce svasta da se desava.Siguran sam.
embrace the chaos
- brunoconti
- Kontakt:
http://www.forzaroma.info/2013/02/15/pa ... ini/194900" onclick="window.open(this.href);return false;
city ce vjerovatno sutnuti mancinija na kraju sezone..so bi znacilo da bi mogao i zavrsiti u romi..a to bi bila najgora moguca opcija..lik je teski moron od trenera
kad bi se dobili oni runemtimi sutra..ne bi ni evropa trebala..samo da zacepe gubice..a nije nerealno..prosla tekma je vise bila nesretna po nas..mislim da ce to sutra biti puno bolje
kad bi se dobili oni runemtimi sutra..ne bi ni evropa trebala..samo da zacepe gubice..a nije nerealno..prosla tekma je vise bila nesretna po nas..mislim da ce to sutra biti puno bolje
Unica grande amore
- brunoconti
- Kontakt:
a i evo slike sa utakmice Sampdoria - Roma na kojoj je prisustvovao sam Mancini

ma nema se tu šta reci, pocecemo dobro, fulit 2 šanse, hinjare ce povesti nakon neusoješne ofsajd zamke ili nekog odbitka nafakaškog i et, standardno
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.