FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 feb 2013, 16:37

MakeTZ je napisao/la:Vidoviditi od sinoc opet poceo da pljuje sada je novi predsjednik na meti. :D
Ne znam kako ih nije stid vise
Prije bi rekao kako GA nije stid. Ma sta ces brate "opozicijski" medij koji cim nekom teorijom zavjere zakljuci da neko ima veze sa faraonom odma pocne da pljuje (ne tvrdim da nema,ali..) . A o njemu kao covjeku se nam sta puno pricat, po meni jedna obicna s.lina i potrcko, bio je na sastancima mogao je izrazit misljenje javno tamo i pitat predsjednika neke stvari a ne ovako doc kuci pa preko portala odma :roll:
075

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 feb 2013, 16:38

MakeTZ je napisao/la:Vidoviditi od sinoc opet poceo da pljuje sada je novi predsjednik na meti. :D
Nista me ne cudi od njih, naravnoo da ce pljuvati po novom presjedniku kad potrazuje Sabovic pola miliona maraka a Husic ce ga z-ajebat postenski, taj portal je poceo radit kad je Sabovic imenovan za presjednika Slobode,cak su dijelili ulaznice za utakmice tu ti je sve jasno, a sad ih nigdje nema.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 feb 2013, 17:05

klasik je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:http://druga.tv/info/12776
Fino samo me zanima kako ce bit uradjeno to, trenutno me nimalo ne zanima kvalitet stolica, samo me zanima kako ce bit postavljene i hoce li nesto biti napisano, iskreno nebi volio da bude kao na ovoj maketi, sve crveno, najvise bi mi se svidilo da se uradi crveno crne po nekih 10 horizontalnih redova :)
Neka piše na stolicama F U K A R E (kao što u cigana piše Delije) crvene stolice sa crnim slovima. ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 feb 2013, 18:24

Sigurno da ce Azmir imati protivnika jer zeli da nepristrasna revizorska kuca odradi posao potrazivanja i dugova.
Tada ce biti jasno na koji nacin su pravljeni ugovori o pozajmicama. Sigurno je da ima i fiktivnih i prenapuhanih.
Samo neka radi kako je rekao i bice dobro. Nadam se da nece imati opstrukcija od ljudi u upravnom odboru.

PS Ono sto je bitno, navijaci treba da se suzdrze svega sto bi moglo donijeti kazne i odliv ionako skromnog budjeta.
Bilo bi ocajno da pomazemo Slobodi i skupljamo priloge, a onda zbog nepromisljenosti te pare samo proslijedimo savezu. Trebamo savez 100% uskratiti sredstava iz Slobode za racun kazni.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 feb 2013, 18:36

Kako nezvanično doznajemo, glavni kandidat u notesu novog predsjednika kluba, Azmira Husića, bio je Sakib Malkočević. Međutim, ovaj stručnjak, trenutno trener juniora Slobode i U-17 reprezentacije BiH, nije prihvatio ponudu da preuzme ekipu.
Novo rukovodstvo kluba, zajedno sa predsjednikom Skupštine Mirsadom Muharemagićem, okupilo se danas na Tušnju na radnom sastanku. Osim Husića, prisustvovali su i ostali članovi novoizabranog Upravnog odbora, osim Mate Đakovića.
- On je prošle subote dao saglasnost za članstvo u UO, tako da vjerujem da će Đaković ispuniti dogovor i prihvatiti da radi u upravi Slobode – objasnio je Mirsad Muharemagić.
Danas su pozvani igrači koji su minulih dana uzeli ispisnice, a već su se vatili Adnan Jahić, Muhamed Omić, golman Edin Ribić. Na Tušnju je viđen i Gradimir Crnogorac za koga se vjeruje da bi ponovno mogao obući majicu Slobode. Za neke otišle nogometaše u Savezu su osporene ispisnice s obzirom da ih je, navodno, potpisao Mersed Kovačević, bivši predsjednik UO Slobode.
Za sutra je zakazan novi krug razgovora sa Malkočevićem, ali i još nekim trenerima. Tako, umjesto da je Sloboda danas dobila novog trenera, kako je Husić jučer najavio, vjerovatno će nogometaše novi šef struke povesti tek u ponedjeljak

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 15 feb 2013, 19:13

cuj 200 000KM treba za nabavku 3200 stolica :shock: (mora da ce biti kozne sa naslonjacima za ruke :? ) Stolice su koliko znam od 15-20KM po komadu ,opet izgleda hoce neko da stavlja lovu u svoj dzep na racun vaseg kluba (nedajte to ;) )

Drago mi je da ste krenuli sa mrtve tacke,nadam se da ce te se brzo konsolidovati.Pozdrav za prave navijace koji istinski se bore za svoj klub i koji se ne predaju stranim(placenickim) klubovima. 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 feb 2013, 19:24

rodjak je napisao/la:
cuj 200 000KM treba za nabavku 3200 stolica :shock: (mora da ce biti kozne sa naslonjacima za ruke :? ) Stolice su koliko znam od 15-20KM po komadu ,opet izgleda hoce neko da stavlja lovu u svoj dzep na racun vaseg kluba (nedajte to ;) )

Drago mi je da ste krenuli sa mrtve tacke,nadam se da ce te se brzo konsolidovati.Pozdrav za prave navijace koji istinski se bore za svoj klub i koji se ne predaju stranim(placenickim) klubovima. 8-)
Da je toliko ko sto ti kazes svaki stadion u BiH bi imao 7000+ sjedecih mjesta.
075

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 15 feb 2013, 19:35

Meni nije jasno da se nikad ne poziva trener koji je pored dobrih karakternih osobina,i izuzetno dobar stručnjak,o čijem radu se uvijek pohvalno govorilo,a to je Hasanbašić-zvani Lija.Ono što po meni Azmir treba prvo da uradi, je da trenerima svih selekcija da do znanja ,da ne mogu više gurati sponzorsku djecu ,zbog kojih nam mnogi talenti propadaju.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 15 feb 2013, 19:41

Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio :D
Zadnja izmjena: VolimRadnicki, dana/u 15 feb 2013, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
1921
1989

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 feb 2013, 19:43

joksimovic je napisao/la:Meni nije jasno da se nikad ne poziva trener koji je pored dobrih karakternih osobina,i izuzetno dobar stručnjak,o čijem radu se uvijek pohvalno govorilo,a to je Hasanbašić-zvani Lija.Ono što po meni Azmir treba prvo da uradi, je da trenerima svih selekcija da do znanja ,da ne mogu više gurati sponzorsku djecu ,zbog kojih nam mnogi talenti propadaju.
Ni meni nije jasno zasto Liju ne angazuju. Dobar je on trener.
Sto se tice sponzorske djece mislim da to nece Azmir dopustiti, covjek ima da bi ga neko kupovao, a to sigurno nece dozvoliti ni trenerima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 feb 2013, 19:59

rodjak je napisao/la:

Druzee stadion je Opstinski (gradski) tako da to nema veze sa klubom i oni to sredjuju, pa nece uzet stolice sa pijace ? cuj 15 maraka :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 feb 2013, 20:07

fukara87 je napisao/la:
Druzee stadion je Opstinski (gradski) tako da to nema veze sa klubom i oni to sredjuju, pa nece uzet stolice sa pijace ? cuj 15 maraka :lol:
Ni u kineza nisu 15KM :mrgreen:

Pogledajte na drugim stadionima stolice kakve su (ne samo u BiH),ako jedna vrijedi 15KM najmanje ybga onda roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 15 feb 2013, 20:12

fukara87 je napisao/la:

I ja mislim da će to bit kožne stolice.. :) Jedna stolica sa naslonjačem je 20km, po toj cijeni smo mi naručili za svoj stadion..one kao kod Zvijezde iz Gradačca su po 25km jedna stolica..a znamo da su kod zvijezde najkvalitetnije stolice u državi..po toj cijeni bi vas izašlo 80 000km..ja stvarno neznam kakve će te da budu ako 3 200 stolica košta 200 000km..
OFK Gradina Srebrenik

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 15 feb 2013, 20:14

Baš ste mi smiješni.Mi se brinemo ko će nam biti trener,koji će nam se igrači vratiti,ima li novih igrača,a vi o stolicama.Koga to sad zanima?Ima li kakvih informacija- idemo li gdje na pripreme,hoće li igračima bar jedna plata biti isplaćena i td..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 feb 2013, 20:22

rodjak je napisao/la:

Tu su uračunati i finalni radovi, gotivne stolice, postavljanje (znači "ruke") ;) ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 feb 2013, 20:28

slika

Ja mislim da ce ovakve stolice bit, one vrijede punoo a dobre pravo, pola crvene, pola crne i to je to. Al nije ovo tema da se zavrsi stim, valjda sutra dobijemo novog trenera .

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 feb 2013, 20:36

Pregovara se sa Sokom pokusavaju ga nagovorit. :D
Daje Sakiba, Kuduza i Bucu za strucni stab. :D

krecanska21
Kontakt:

Post Postao/la krecanska21 » 15 feb 2013, 20:51

MakeTZ je napisao/la:Pregovara se sa Sokom pokusavaju ga nagovorit. :D
Daje Sakiba, Kuduza i Bucu za strucni stab. :D
Kamo srece da ga uspiju nagovoriti (vec sam ranije rekao da ga trebaju moliti da se vrati). Sto se tice Kuduza, on je prije nekoliko dana postao trener Rudara iz Bukinja... Isto sam misljenja da trebaju u klubu angazovati Liju, koji je veliki radnik i odlican trener sto se tice rada sa djecom (trenutno radi sa djecom na Kiseljaku)...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2013, 21:15

Idioti oni su nas unistili Vidoviti portal i. Niihov Sabovic ... Neznam ko njih jos cita majkemi... Onaj Rahmanovic serunda ebo mu Sabovic pleme... Treba ga prebit majku mu ebem i njemu i vidovitom portalu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 feb 2013, 21:23

Gorki je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Ni u kineza nisu 15KM :mrgreen:

Pogledajte na drugim stadionima stolice kakve su (ne samo u BiH),ako jedna vrijedi 15KM najmanje ybga onda roll:
Mozda je mislio na ove :lol:
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.