FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- zlatan1982
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
ja bih radije imao jesusa navasa iz sevilje u ekipi nego neimara,pedra,alexisa,tella...
mada je on koju godinu stariji od ove gore ekipe(1985g)...
mada je on koju godinu stariji od ove gore ekipe(1985g)...

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Urađena na instagramuAdo1921 je napisao/la:Stvarno je ova slika carobna.

Šta mislite o sastavima sa Granadom?
Pobjeda je bolja od orgazma!
Spisak igrača za utakmicu protiv Granande:
Valdes, Pinto, Dani Alves, Pique, Fabregas, Puyol, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Bartra, Busquets, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Adriano, Song i Tello.
Za pretpostaviti je da ce odmoriti par igraca, jer slijedi jako bitno gostovanje u Milanu.
Valdes, Pinto, Dani Alves, Pique, Fabregas, Puyol, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Bartra, Busquets, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Adriano, Song i Tello.
Za pretpostaviti je da ce odmoriti par igraca, jer slijedi jako bitno gostovanje u Milanu.
...................Valdes...................
....Montoya....Bartra.....Mascherano....Adriano...
....................Busquets....................
...............Alcantara.....Fabregas..........
.......Alexis....................Tello........
......................Messi......................
Ja bi ovaj sastav izveo.
Granada je veoma losa ove sezone.
Ja bi ovaj sastav izveo.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Koja je dobila madriđane,doduše autogolom Kristine,ali eto mogao je i remi biti.Treba na svaku tekmu samo jako ići bez obzira bila ekipa dobra ili loša.M4kaveli je napisao/la:...................Valdes...................
Ja bi ovaj sastav izveo.
Ne mozes porediti njihovu igru sa Barcinom nikako.
I nije valjda da mislis kako ovo nije dovoljno jak sastav za Granadu ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
bitch please.M4kaveli je napisao/la:Ne mozes porediti njihovu igru sa Barcinom nikako.

VISCA el BARCA
Ne znam samo koliko će se puta još uslikati s tim platinijevskim loptama. Još se samo u hali nije sliko s njima.
naprijed rejal
pa djes' ti Svetac nema te ko dobitka na kladariSveti je napisao/la:Ne znam samo koliko će se puta još uslikati s tim platinijevskim loptama. Još se samo u hali nije sliko s njima.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma ispo sam iz forme kako su me banovali pa malo kondiciju ovdje popravljammiki_92 je napisao/la:pa djes' ti Svetac nema te ko dobitka na kladariSveti je napisao/la:Ne znam samo koliko će se puta još uslikati s tim platinijevskim loptama. Još se samo u hali nije sliko s njima.

naprijed rejal
Jel ovo Hudson pjeva himnu ? 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Cautinho
- Kontakt:
Ja bi volio da Song pocne.Mislim da bi bio red malo ga vise koristiti do kraja sezone.
Keep walking.
"RAC 1" predviđa ovakav sastav Barçe za večerašnju utakmicu protiv Granade (20:00h): Valdes, Alves, Mascherano, Bartra, Adriano, Thiago, Busquets, Cesc, Pedro, Messi i Alexis.
veceras treba alexisa u pocetnu postavu posto je poceo dizati formu i samopuzdanje, ovakve utakmice se trebaju iskoristiti za to
"RAC 1" predviđa ovakav sastav Barçe za večerašnju utakmicu protiv Granade (20:00h): Valdes, Alves, Mascherano, Bartra, Adriano, Thiago, Busquets, Cesc, Pedro, Messi i Alexis.
ovako ne bi bilo lose
ovako ne bi bilo lose
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Španjolski mediji bliski Barceloni tvrdi kako je opcija B Sergio Agüero, argentinski reprezentativac i trenutačni član Manchester Cityja. Agüeru se prema nekim informacijama više ne ostaje u Engleskoj, rado bi se vratio u Španjolsku, a njegovi zastupnici navodno su već kontaktirali s Barcelonom.
kao što neko podavno reče... ako imaš jednog argentinca u ekipi - imaš dobar tim, ako imaš dva argentinca u ekipi - imaš odličan tim, ako imaš tri argentinca u ekipi - imaš očajan tim. to je moje mišljenje i u vezi aguera. dakle, ne bih volio da dođe.
večeras očekujem šaren sastav, a volio bih da zaigraju bartra, adriano, song i aleksis, ostali manje-više. sanjao sam da je barsa pobijedila 3:1, igrat ću dvicu i 3+
večeras očekujem šaren sastav, a volio bih da zaigraju bartra, adriano, song i aleksis, ostali manje-više. sanjao sam da je barsa pobijedila 3:1, igrat ću dvicu i 3+

I ja sam istog misljenja u vezi Aguera.
Odlican igrac, ali ga jednostavno ne bi volio vidjeti u Barci.
Skoro sam pogodio citav sastav.
Odlican igrac, ali ga jednostavno ne bi volio vidjeti u Barci.
Skoro sam pogodio citav sastav.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji duela na Carmenesu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.