FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne može.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne moze, medjutim FK Sarajevo je preuredilo Statut, da kao ekvivalent za dionice, budu ponudjena glasacka prava u Skupstini kluba. Donosenjem zakona o Sportu, u buducnosti, ta glasacka prava bi postale dionice. Ukupna (100%) glasacka prava, kostaju oko 4,5 miliona KM, koliko iznosi dug FK Sarajeva (sa kamatama).
Ukoliko se skupi 1,5 miliona minimalno, ovaj projekat se smatra uspjsnim i validnim.
Medjutim, realnost je takva da je jos uvijek prerano ocekivati, da neko u ovakvoj situaciji i ovako brzo, uplati trazeni iznos. Tako da ce i sa ovim Svabom, kao i sa Turcima i Arapima, biti vodjeni tek informativni razgovori. Tek s vremenom, potrebnim da se svi detaljno upoznaju sa strukturom kluba, svim detaljima, procjenama isplativosti i rizika, se moze ocekivati da ovaj projekat bude uspjesan.
Medjutim, vec sada smo na pola puta, otprilike. Svaka cast na tome!
Trenutno, 'pak, najvece nade polazem u transfer Radovca i eventualne razgovore sa Gazpromom.
Ukoliko se skupi 1,5 miliona minimalno, ovaj projekat se smatra uspjsnim i validnim.
Medjutim, realnost je takva da je jos uvijek prerano ocekivati, da neko u ovakvoj situaciji i ovako brzo, uplati trazeni iznos. Tako da ce i sa ovim Svabom, kao i sa Turcima i Arapima, biti vodjeni tek informativni razgovori. Tek s vremenom, potrebnim da se svi detaljno upoznaju sa strukturom kluba, svim detaljima, procjenama isplativosti i rizika, se moze ocekivati da ovaj projekat bude uspjesan.
Medjutim, vec sada smo na pola puta, otprilike. Svaka cast na tome!
Trenutno, 'pak, najvece nade polazem u transfer Radovca i eventualne razgovore sa Gazpromom.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Da li neko moze da mi posalje sliku grba kluba u sto boljoj rezoluciji radi se o jednom projektu za sve klubove?
link posaljite u pm Hvala
link posaljite u pm Hvala
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma ovo je sranje od zakona kod nas.... Treba pod hitno neke proteste da se uvedu zakoni u sportu... Ako je ovo tacno sto pise u ovom clanku iznad, morate ovo iskoristti radi prvenstveno vas, ali radi i ostalih timova u PLBIH...
Samo ovi u naslovu clanka staviti da ugledni business man kupuje Sarajevo, a dole u tekstu da tek ljudi iz Sarajeva idu na pregovaranje o mogucem ulaganju u klub... Smijesno... Imam osjecaj da ovo nije ni pocelo kako treba, ali eto nadajmo se pozitivi..
To da neko kupuje Sarajevo kao dionicko drustvo je sranje. (nesto kao sto Mamic ima u Dinamo), treba jednostavno zakone izglasati u sportu, tako i o privatizaciji sportkih klubova...
Samo ovi u naslovu clanka staviti da ugledni business man kupuje Sarajevo, a dole u tekstu da tek ljudi iz Sarajeva idu na pregovaranje o mogucem ulaganju u klub... Smijesno... Imam osjecaj da ovo nije ni pocelo kako treba, ali eto nadajmo se pozitivi..
To da neko kupuje Sarajevo kao dionicko drustvo je sranje. (nesto kao sto Mamic ima u Dinamo), treba jednostavno zakone izglasati u sportu, tako i o privatizaciji sportkih klubova...

Ma , kao i vas većina, i ja nešto sumnjam da je ovo istina. Mislim , nek se prvo obave ti razgovori u 4 oka, pa ćemo vidjeti. Bila je priča prije godinu - dvije da će nas kupiti neki rusi, kao nešto bio parkiran neki automobil s ruskim tablicama na Koševu - to je bio jedini dokaz
, pa od toga ne bi ništa. E sad...

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Amin!Evolution87 je napisao/la:Daj Boze da bude nesta od ovog, ali sumnjam.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Kako odigrasmo ovu pripremnu danas sa Opatijom?
Ne znam ni ja bas me zanima mozeli kakv info?hilmo je napisao/la:Kako odigrasmo ovu pripremnu danas sa Opatijom?

@hilmo kralju sta ima...

Ma ne interesuje me rezultat nego da idim u kakvom smo sastavu danas nastupali, ali nigdje ništa; ni oficijelna ni ništa a ni onog mi Trbića nema na fejsu, pitao bih njega..DevilS je napisao/la:Ne znam ni ja bas me zanima mozeli kakv info?hilmo je napisao/la:Kako odigrasmo ovu pripremnu danas sa Opatijom?![]()
@hilmo kralju sta ima...
P.S. Kao što kaže jedan moj jaran: Ma elham!
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 15 feb 2013, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
To hilmo lave joj mene grlo nesto uhvatilo nisam dobar nikako... 

- moustapha
- Kontakt:
http://fksinfo.com/novosti/nerijeseno-s ... inima/2144NK Opatija - FK Sarajevo 1:1 (strijelac za nas Alem Plakalo).
#divovi
Pa eto s obzirom da su igrale manje vise rezerve,ili oni koji ni to nisu nije lose,naravno moramo uzeti u obzir da smo igrali citavu utakmicu sa 10 igracamoustapha je napisao/la:http://fksinfo.com/novosti/nerijeseno-s ... inima/2144NK Opatija - FK Sarajevo 1:1 (strijelac za nas Alem Plakalo).

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Popisam se na ove rezerve
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobro je. Vec sam pomislio da je neko pokusao zezanciju s treninga koristit kako bi poredio uslove na pripremama. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Bivši igrač HŠK Zrinjski i NK Zagreb, Vlado Zadro, priključio se pripremama Fudbalskog Kluba Sarajevo
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kad god sam upratio zrinjski na TVu uvijek sa govorio evo onog sa NMK

Vala ste se usrecili sa ovim....
koliko znam navijaci zrinjskog slave dan kad je otiso

Mi smo zadovoljni.nime_tm87 je napisao/la:Vala ste se usrecili sa ovim....koliko znam navijaci zrinjskog slave dan kad je otiso
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije lose, igrac sa iskustvom. Mada je pao u formi zadnju sezonu, ali ako bude na nivou kao nekad ja cu biti zadovoljan. Ionako je doveden kao prinova, a ne pojacanje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ima , brate, tema jedno 2 - 3 gdje te slike i sl. stvari možete objaviti. Ovdje pišemo SAMO o Sarajevu !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"