XBMC
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: XBMC
Neke filmove koje pokrenem samo mi crno bude kada stavim fullscreen. Kada izadjem na menu film u pozadini normala radi, ali kada opet povecam opet samo crno iako film ide. -.-

U mene nece da pokrene nista ako ide preko ovog Share Bee.
Kod vas?
Kod vas?
Ne radi više, znam neki dan sam gledo Bonda a evo sad neće.Dzoni je napisao/la:U mene nece da pokrene nista ako ide preko ovog Share Bee.
Kod vas?
+1Jericho je napisao/la:koju enkripciju stavit da mi u titlu budu č i ć ?
evo ga ja sam malo čačko i googlo pa sam uspio napraviti...alevkov je napisao/la:+1Jericho je napisao/la:koju enkripciju stavit da mi u titlu budu č i ć ?
prvo idi Settings -> Appearance -> Skin -> Font (treba promijeniti na Arial Based)
i drugo idi Settings -> Video -> Subtitles treba staviti na "Central Europe (windows)"

#SuningOUT
To je to, hvala dugujem pivce.
Jel zna ko kakav dobar add on il program za serije?
Skinuo sam watchseries.eu al nece da ga pokrene,svi folderi prazni kad kliknem

Skinuo sam watchseries.eu al nece da ga pokrene,svi folderi prazni kad kliknem

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja koristim 1channel, mada ima i na icefilms serija.Otelo je napisao/la:Jel zna ko kakav dobar add on il program za serije?
Skinuo sam watchseries.eu al nece da ga pokrene,svi folderi prazni kad kliknem![]()
![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
hvala,sad cu da ga probam
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa imas ono sto si me citiro u prvom postu sveOtelo je napisao/la:Jel zna ko kakav dobar add on il program za serije?
Skinuo sam watchseries.eu al nece da ga pokrene,svi folderi prazni kad kliknem![]()
![]()

ice ,1channel i navi x nista drugo ti ne treba
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
instalirao sam ovo podavno,ali ne mogu da ukljucim zvuk, koja je caka u pitanju,pomoc plz 

VOLIM BAYERN
- champions1921
Idi na postavke-sistem-zvucni izlaz i podesi na direct sound..isakovich je napisao/la:instalirao sam ovo podavno,ali ne mogu da ukljucim zvuk, koja je caka u pitanju,pomoc plz
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 19 feb 2013, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Ja sam ovako namjestio:isakovich je napisao/la:instalirao sam ovo podavno,ali ne mogu da ukljucim zvuk, koja je caka u pitanju,pomoc plz
System->system->Audio Output and switch WASAPI to DirectSound
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ubit ce me ovi titlovi na xmbc-u(skinem preko programa al bude neispravan),skinem preko neta i ubacim opet ne ide paralelno sa zvukom a unutra nigdje da nadjem da ga pomjeram napred-nazad
Kako nastimati titl na serijama, obicno serije imaju neki cudan naziv, npr kad otvoris folder Breaking Bad, izbaci ti samo 1,2,3,4,5,6 i onda kad kliknes da trazi titl, on tamo detektuje 1,2,3,4,5,6 a ne naziv serije.
- adnan_nanda
- Kontakt:
kad pustis film i izaberes titl, kliknes na ikonu koja izgleda kao zvučnik ili bar služi za zvuk u donjem desnom ćošku, i piše ti "subtitle offset" kliknes i pomjeras naprijed-nazad.Otelo je napisao/la:ubit ce me ovi titlovi na xmbc-u(skinem preko programa al bude neispravan),skinem preko neta i ubacim opet ne ide paralelno sa zvukom a unutra nigdje da nadjem da ga pomjeram napred-nazad
kliknes na system, pa na add-ons...itd znas valjda gdje se "subtitle" opcija nalazi, e izaberes xbmc subtitles il kako vec pise, pa configure i nadji "manually enter search string", ukljuci to.I onda kad gledas film il seriju mozes rucno ukucat naziv film ili epizode koju trazis u pretrazivac.MrShadow je napisao/la:Kako nastimati titl na serijama, obicno serije imaju neki cudan naziv, npr kad otvoris folder Breaking Bad, izbaci ti samo 1,2,3,4,5,6 i onda kad kliknes da trazi titl, on tamo detektuje 1,2,3,4,5,6 a ne naziv serije.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Hvala puno radiisakovich je napisao/la:instalirao sam ovo podavno,ali ne mogu da ukljucim zvuk, koja je caka u pitanju,pomoc plz

VOLIM BAYERN
hvala
'ebo ovo pocnem da gledam i nakon 15 minuta mi pocne da koci i ako je uploadova gotovo do kraja video,jel treba pokrenut kao admin il sta?
'ebo ovo pocnem da gledam i nakon 15 minuta mi pocne da koci i ako je uploadova gotovo do kraja video,jel treba pokrenut kao admin il sta?
ukljucio opciju ali kad kliknem na subtitles dok gledam nesto opet automatski trazi, nema nigdje search funkcije.adnan_nanda je napisao/la:kad pustis film i izaberes titl, kliknes na ikonu koja izgleda kao zvučnik ili bar služi za zvuk u donjem desnom ćošku, i piše ti "subtitle offset" kliknes i pomjeras naprijed-nazad.Otelo je napisao/la:ubit ce me ovi titlovi na xmbc-u(skinem preko programa al bude neispravan),skinem preko neta i ubacim opet ne ide paralelno sa zvukom a unutra nigdje da nadjem da ga pomjeram napred-nazad
kliknes na system, pa na add-ons...itd znas valjda gdje se "subtitle" opcija nalazi, e izaberes xbmc subtitles il kako vec pise, pa configure i nadji "manually enter search string", ukljuci to.I onda kad gledas film il seriju mozes rucno ukucat naziv film ili epizode koju trazis u pretrazivac.MrShadow je napisao/la:Kako nastimati titl na serijama, obicno serije imaju neki cudan naziv, npr kad otvoris folder Breaking Bad, izbaci ti samo 1,2,3,4,5,6 i onda kad kliknes da trazi titl, on tamo detektuje 1,2,3,4,5,6 a ne naziv serije.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Trazi ono automatski, ali onda imas tu izbacenu opciju koju si ukljucio: ""manually enter search string"(nalazi se odma ispod onih stranica sa kojih si oznacio da ti trazi prevode: podnapisi.net, titlovi.com itd itd.) kliknes na nju i ukucas naziv koji zelis i onda kliknes na neku od stranica za prevode koja te zanima.MrShadow je napisao/la:ukljucio opciju ali kad kliknem na subtitles dok gledam nesto opet automatski trazi, nema nigdje search funkcije.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Š i Ž mi se gube,znači ako treba pisati "Bože",kod mene piše "Boe"
Šta da radim,kako to da namjestim?

Šta da radim,kako to da namjestim?