Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carragher23
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carragher23 » 14 feb 2013, 23:17

ide mu to kopiranje od ruke :lol: :lol:
LIVERPOOL FC

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 feb 2013, 23:18

al' ga dobro skonta ovaj, svaka čast. :mrgreen: :lol:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 feb 2013, 23:30

GK: Birajte sami. Mihailova ste prodali, a odličan golman. Ima boljih.
RB: Corchia
CB: Alderweirld
LB: ne pada mi na pamet neki dobar dostupan
AMF: Adam Maher, Klement Grenier
DMF: je ok
LW: Mertens, Griezman,
RW: ne pada mi ni jedan na pamet trenutno
CF: je ok

Ja im moram sastavljat ekipu koja je u stanju da igra onako kako Brendan hoće. Sa dosta kretanja, izmjenom jednostavnih pasova, dosta maštovitosti i puno defanzivnog rada.

Koliko bih samo volio vidjeti makar Corchiu i Greniera u Liverpoolu. Pa i Arsenalu. Duša me moja zaboli kad vidim kako su kvalitetni igrači, a igraju u Francuskoj. :(

Dovedite njih dvojcu, jednog kao zamjenu Gerrardu. Ustvari da Stiven njemu bude zamjena u narednoj sezoni. Drugog na desnog beka ili desno krilo. I dobićete dva fantastična igrača. Neće im trebati više od pola sezone da postanu jedni od boljih u ligi. :twisted:

Mijenjam Sagnu i Diabya za ovu dvojcu!

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 14 feb 2013, 23:33

Mijenjam Sagnu i Diabya za ovu dvojcu!
Prvog i ja halalim, al drugog ne damo pa makar :mrgreen:
Jes ti meni lud Arnele, pa ko ce uciti dove za oporavak od long-term ako Aboua ne bude :lol:
(da ne bude zabune, na drugima njegove dove imaju ucinka, a njemu samom izgleda ni Bog ne moze pomoc :mrgreen: )
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 feb 2013, 23:35

artemis77 je napisao/la:@paradajz

Stvarno misliš da bi trebali prodati Škrtela kad će već Carragher ići u penziju. Teško ćemo nabaviti jednog kvalitetnog stopera, a kamoli dvojicu :roll:
Naravno, iz ovih stopa. Covek je jedan prosecan i spor stoper koji nikako ne odgovara stilu visoke linije odbrane, popularan "high line defence". On dobro izgleda samo kada Agger dobro igra i oni su u tandemu sjajani, jer Agger dopunjuje nedostatke koje Slovak ima, cim nema Danca, ili Agger slabije igra(sto je slucaj u par meceva) odmah dolazi do izrazaja labilnost Skrtela, zato je i kulirao par tekma, a dr Carra igrao i to ne da je igrao, nego je kidao kao nekada. Kiksara je covek, mora da ide, ili da postane grejac klupe.

Ionako se na leto mora dovesti stoper, mozda cak i dva, ali znam sigurno da jedan dolazi, a Skrtel ce ili grejati klupu, ili ce biti prodat. Ima kvalitetnih stopera sirom Evrope, samo se treba pametno skautirati, kada bi ugrabili Alderweildrela iz Ajaxa, bilo bi sjajno, ali cisto sumnjam, zavrsice taj u jacem klubu.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 feb 2013, 23:44

A skim bi igrali ako bi prošli Zenit ?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 feb 2013, 23:48

koliko su se gurali englezi u ovu ekipu,bar su trebali engleze u odbranu dovesti i golmana a ofanzivce dovesti van engleske....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 feb 2013, 23:50

@rokfeler illuminati, nikad čuo ni za jednog igrača od tih nekih talenata :mrgreen: :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 feb 2013, 23:50

Liverpool are readying a summer bid (£19m) for Atletico Madrid midfielder Arda Turan according to Spanish **** AS.
Sve se sprema za odlazak Downinga :mrgreen:

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 14 feb 2013, 23:51

@Paradajz dobro pišeš, ostani nam na temi/forumu.Lijepo si izanalizirao situaciju. :)

Za Škrtela se slažem.Ljetos, kad se spominjalo da ga City hoće, bio sam žestoki protivnik toga, jer je zaista imao sjajnu sezonu.On i Agger su, uz Suareza, bili jedine svijetle tačke u ekipi.Međutim, ove sezone on je mnogo lošiji, i njegova prodaja se čini kao logično riješenje, ako se pojavi neka fina ponuda.Ako ne, može ostati da grije klupu, ali za prve postave više nije.

@Rockfeller fine igrače ti nareda, samo bi ja dodao još malog Eriksena.Dečko je zvijer i legao bi Liverpoolu k'o budali šamar, jer imamo vrlo nekonstantan vezni red i tu poprilično škripi.Ne mogu Lucas i Hendo/Allen da iznesu sezonu, to je jasno kao dan.Problem je što će interes za njega biti vrlo jak kad bude napuštao Ajax, pa nisam siguran kakve su šanse da ga vidim na Anfieldu. :|
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 15 feb 2013, 00:06

Begovic, Akinfeev, Ochoa, Marcell Jansen, Eriksen, Jetro Willems, Turan, Ince, Sakho neki od ovih bi se mogli dovesti u LIverpool a isto tako treba ocekivati da pojedini mladici kao sto su Ryan McLaughlin, Ibe i ima ih jos par pocnu dobivati sansu kao sto je ove sezone to bio Suso ili Wisdom ali rano je jos o pojacanjima pricati treba izgurati ovu sezonu pa onda dobro razmisliti gdje skripi i sta treba kupiti da ne bi bilo ko prethodnih ssezona daj sta das nije bitno treba li nam ili ne
LIVERPOOL FC

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 feb 2013, 00:11

Volio bih samo da znam šta to po vama još Brendan treba da uradi pa da shvatite da je on glavni krivac za loše rezultate? Taj čovjek nije ni legenda kluba pa da kažeš imamo obraza, zadužio nas je i treba mu pružiti još jednu šansu.
Pet utakmica bez pobjede, drugi put ove sezone, 9-to mjesto, ispadanje iz sva tri kupa, loši transferi ... sve je to izgleda malo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 feb 2013, 00:13

EBSCO je napisao/la:
Liverpool are readying a summer bid (£19m) for Atletico Madrid midfielder Arda Turan according to Spanish **** AS.
Sve se sprema za odlazak Downinga :mrgreen:
Ovo nije realno, jer ce Atletiko igrati LS, gradili su tim i izgradili ga, plus, Arda kosta mnogo vise, takav genijalac nece otici za tu smesnu sumu. Dovesce oni na leto jos par igraca da dobiju na dubini, prejak su tim, samo kada vidim Falcaa, sve mi je jasno.

Eriksen je najrealnija meta, jer samo mi se ozb interesujemo, ostalim top timova preterano ne trebaju igrace te vrste, ali vise od 15m ne bi smelo da se da. Tu je i ovaj Maher, ali ostace taj bar jos neko vreme u Holandiji.

Treba i zadnji vezni, Lukas je bas los od kako se vratio, povreda je ucinila svoje, plus sto ne moze da dodje do daha u poslednjih 20 minuta meca, mnogo je sporiji, gresi u predaji pasa, bas bas slabo.
Mada iz ovoga se vidi kada mi nabrajamo koje nam pozicije trebaju, to je jedno 4-5 igraca, sto dosta govori o trenutnoj situaciji.
Ono sto bi ja pokusao ove sezone, jeste stavljanje Henda na tu poziciju, posto momak igra vrlo dobro u poslednje vreme, moze da trci tri dana, klasican onaj trkac, i pokriva u odbrani dosta toga, pretvara se polako i box to box veznjaka. Stivi bi cinio par sa njim, a malog Couta bi gurnuo da igra "10-ku", napred trojka je poznata.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 15 feb 2013, 00:27

Samo da opet ne prodamo na kraju sezone pola ekipe i dovedemo neke nove talente ;)
Na ovim igračima treba graditi ekipu za budućnost ;)
Walk on, with hope in your hearts.

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 15 feb 2013, 09:27

Nema logike da se odlučimo na tu opciju.
Realno gledajući ovo je vrlo mlad roster s' par iskusnih fudbalera i mišljenja sam kako se u budućnosti igra treba graditi upravo oko tih novih pojačanja + Suarez, Hendo, Lucas. Stevie može još maksimalno 3 godine da igra na ovom nivou tako da i na njega možemo računati. BR? Hm, polahko gubi strpljenje i kod mene. Istina, branim ga od početka, al' ovaj negativni niz je zaista veoma dug. Sada idemo u Vels, momčadi njemu jako poznatoj (Swansea) i mislim kako bi taj meč mogao bit' od vel'kog značaj što za Rodgersa, tako i za igrače.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 15 feb 2013, 09:46

http://www.liverpoolfcfanscorner.com/1/ ... -fans.html" onclick="window.open(this.href);return false;

OPEN LETTER TO #RODGERSOUT FANS

Sve receno !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 feb 2013, 10:06

neurofunk je napisao/la:http://www.liverpoolfcfanscorner.com/1/ ... -fans.html

OPEN LETTER TO #RODGERSOUT FANS

Sve receno !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Po komentarima sam skontao da je ovo pismo napisano prije utakmice sa Zenitom. Možda je ruska hladnoća razbistrila razum i autoru ovog pisma. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 feb 2013, 11:01

Carragher23 je napisao/la:ide mu to kopiranje od ruke :lol: :lol:
ide mnogima ovdje... ja jos davno pisao kako nam stalne promjene trenera nista dobro nece donijeti i da rodgersu treba dati sansu da proba zavrsiti zapoveti posao kad vec dalglishu nisu dopustili ali eto juce su to neki otkrili i patentirali vidim.
i nervira me ovo kad neko kopira postove sa drugog foruma bez obzira jel kaze da je kopirao ili ne... pa majku mu jel toliko tesko razmisliti svojom glavom i napisati par recenica.
ja sam prije imao volje za neke analize i duze postove al onda je to pocelo smetati nekim ljudima na ovoj temi pa sam prestao... sad bacim par recenica a i to je previse :mrgreen:
You are someone else I am still right here

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 15 feb 2013, 11:05

Ok.
Fejl moj. Nisam to smio sebi dopustit', al' sam uvjeren da nisam ovdje jedini. ;)
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 feb 2013, 11:47

Carragher23 je napisao/la:Begovic, Akinfeev, Ochoa, Marcell Jansen, Eriksen, Jetro Willems, Turan, Ince, Sakho neki od ovih bi se mogli dovesti u LIverpool a isto tako treba ocekivati da pojedini mladici kao sto su Ryan McLaughlin, Ibe i ima ih jos par pocnu dobivati sansu kao sto je ove sezone to bio Suso ili Wisdom ali rano je jos o pojacanjima pricati treba izgurati ovu sezonu pa onda dobro razmisliti gdje skripi i sta treba kupiti da ne bi bilo ko prethodnih ssezona daj sta das nije bitno treba li nam ili ne
Gdje ovog fosila nađe, molim te :P
Gledao sam Leo Baptistaoa protiv Atletico.M, bio je veoma dobar. Ima prosječnu visinu za fudbalera (181), nije baš nešto brz, ali ima solidnu tehniku i dobro se kreće. Po meni, definitivno bolji od Borinia. Ne znam koliko bi nam sad trebao takav igrač (mislim nedokazan) jer takvih najviše imamo u timu, ali definitivno momak ima kvalitet.
Cijena bi bila vjerovatno nekih 8M funti, a da se npr. Swansea interesuje bila bi oko 2M funti.
If you know, what I mean :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.