Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Prvog i ja halalim, al drugog ne damo pa makarMijenjam Sagnu i Diabya za ovu dvojcu!
Naravno, iz ovih stopa. Covek je jedan prosecan i spor stoper koji nikako ne odgovara stilu visoke linije odbrane, popularan "high line defence". On dobro izgleda samo kada Agger dobro igra i oni su u tandemu sjajani, jer Agger dopunjuje nedostatke koje Slovak ima, cim nema Danca, ili Agger slabije igra(sto je slucaj u par meceva) odmah dolazi do izrazaja labilnost Skrtela, zato je i kulirao par tekma, a dr Carra igrao i to ne da je igrao, nego je kidao kao nekada. Kiksara je covek, mora da ide, ili da postane grejac klupe.artemis77 je napisao/la:@paradajz
Stvarno misliš da bi trebali prodati Škrtela kad će već Carragher ići u penziju. Teško ćemo nabaviti jednog kvalitetnog stopera, a kamoli dvojicu
Sve se sprema za odlazak DowningaLiverpool are readying a summer bid (£19m) for Atletico Madrid midfielder Arda Turan according to Spanish **** AS.
Ovo nije realno, jer ce Atletiko igrati LS, gradili su tim i izgradili ga, plus, Arda kosta mnogo vise, takav genijalac nece otici za tu smesnu sumu. Dovesce oni na leto jos par igraca da dobiju na dubini, prejak su tim, samo kada vidim Falcaa, sve mi je jasno.EBSCO je napisao/la:Sve se sprema za odlazak DowningaLiverpool are readying a summer bid (£19m) for Atletico Madrid midfielder Arda Turan according to Spanish **** AS.
Po komentarima sam skontao da je ovo pismo napisano prije utakmice sa Zenitom. Možda je ruska hladnoća razbistrila razum i autoru ovog pisma.neurofunk je napisao/la:http://www.liverpoolfcfanscorner.com/1/ ... -fans.html
OPEN LETTER TO #RODGERSOUT FANS
Sve receno !
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ide mnogima ovdje... ja jos davno pisao kako nam stalne promjene trenera nista dobro nece donijeti i da rodgersu treba dati sansu da proba zavrsiti zapoveti posao kad vec dalglishu nisu dopustili ali eto juce su to neki otkrili i patentirali vidim.Carragher23 je napisao/la:ide mu to kopiranje od ruke![]()
Gdje ovog fosila nađe, molim teCarragher23 je napisao/la:Begovic, Akinfeev, Ochoa, Marcell Jansen, Eriksen, Jetro Willems, Turan, Ince, Sakho neki od ovih bi se mogli dovesti u LIverpool a isto tako treba ocekivati da pojedini mladici kao sto su Ryan McLaughlin, Ibe i ima ih jos par pocnu dobivati sansu kao sto je ove sezone to bio Suso ili Wisdom ali rano je jos o pojacanjima pricati treba izgurati ovu sezonu pa onda dobro razmisliti gdje skripi i sta treba kupiti da ne bi bilo ko prethodnih ssezona daj sta das nije bitno treba li nam ili ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.