FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mato Đaković je valjda odbio ponudu.
Prica se da bi Malkocevic ipak mogao biti novi trener.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ko su ostala trojica?? Mislim da znam ko je Tinjic ali nisam bas 100% siguran..fukara87 je napisao/la:"Prvo što moramo uraditi je stati u kraj javašluku u klubu.Već sutra, u petak do podne, moramo imati trenera, a u ponedjeljak do podne jedanest prvotimaca", rekao je Husić.
Njegovi saradnici u UO su: Milenko Bošnjaković, Vedran Lakić, Mirsad Tinjić i Mato Đaković.
Nadam se boljim danima .
075
Sa Sakibom smo vazda bili u vrhu PL i borili se za Europu,igrali dva finala kupa nažalost oba izgubili i to na penale.Ako Bog da da on bude opet trener pa da se na proljeće uz pojačanu ekipu borimo za prvo mjesto na tabeli.MakeTZ je napisao/la:Mato Đaković je valjda odbio ponudu.
Dobro je sve su pozitivne vijesti idemo naprijed ka boljem.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Vedran Lakić, direktor JKP “Saobraćaj i komunikacije”, Mirsad Tinjić Fule, član SD “Sloboda” i predsjednik Kluba sportsko-ritmičke gimnastike Sloboda, te novinar OBN-a Mato Đaković (za koga je rečeno da je odbio ponudu!?) i Milenko Bošnjaković, radnik Kazneno-popravnog zavoda u Tuzli i nogometni trener Sloge iz Simin Hana.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Do juce ste govorili da se borite za opstanak a sad cak i za vrh.Sa tom ekipom sigurno ne mozete na vrh, to vam treba biti jasno.(ne provociram)Gorki je napisao/la:Sa Sakibom smo vazda bili u vrhu PL i borili se za Europu,igrali dva finala kupa nažalost oba izgubili i to na penale.Ako Bog da da on bude opet trener pa da se na proljeće uz pojačanu ekipu borimo za prvo mjesto na tabeli.MakeTZ je napisao/la:Mato Đaković je valjda odbio ponudu.
Dobro je sve su pozitivne vijesti idemo naprijed ka boljem.
Pa ko je reko da cemo sa ovom ekipom sto je trenutno bit u vrhu ? Ocekuju se pojacanja vec od ponedjeljka i ide se na pripreme negdje u toplije krajeve.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma ja mislim da je Vitez vec u PL, tesko ce ko ispred njih, napravili su dobru razliku.Dovoljnu.fukara87 je napisao/la:Pa ko je reko da cemo sa ovom ekipom sto je trenutno bit u vrhu ? Ocekuju se pojacanja vec od ponedjeljka i ide se na pripreme negdje u toplije krajeve.
Sretno vam sa novom upravom

Da kiksaju tri tekme bit će dovoljno.Maniaacs je napisao/la:
Ma ja mislim da je Vitez vec u PL, tesko ce ko ispred njih, napravili su dobru razliku.Dovoljnu.
Puno vas posla ceka, ali stali ste na noge.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ti mislis to? A tamo svaki drugi post idemo na prvo mjesto, napadamo na prvo mjesto.. ne moras pisat samo ono sto nekom godi da procita, budi iskren careManiaacs je napisao/la:Ma ja mislim da je Vitez vec u PL, tesko ce ko ispred njih, napravili su dobru razliku.Dovoljnu.fukara87 je napisao/la:Pa ko je reko da cemo sa ovom ekipom sto je trenutno bit u vrhu ? Ocekuju se pojacanja vec od ponedjeljka i ide se na pripreme negdje u toplije krajeve.

075
- Probisvjet
- Kontakt:
Mirsad Tinjic-Fucko inace stovalac lika i djela Jasmina Imamovica. Partijski aktivista onaj koji slijepo slijedi J.I. U njega se ne mozemo pouzdati, on gleda da uzme, a da nista ne da.TzBulevar87 je napisao/la:Ko su ostala trojica?? Mislim da znam ko je Tinjic ali nisam bas 100% siguran..fukara87 je napisao/la:"Prvo što moramo uraditi je stati u kraj javašluku u klubu.Već sutra, u petak do podne, moramo imati trenera, a u ponedjeljak do podne jedanest prvotimaca", rekao je Husić.
Njegovi saradnici u UO su: Milenko Bošnjaković, Vedran Lakić, Mirsad Tinjić i Mato Đaković.
Nadam se boljim danima .
Miljenko Bošnjaković trener bio u Rudaru iz Bukinja.
Vedran Lakic Jasminov fijun.
Nije mi jasno odakle ovi al' ako ih je Azmir birao onda neka.
Nisam optimista.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Hvala na odgovoru druzefukara87 je napisao/la:Vedran Lakić, direktor JKP “Saobraćaj i komunikacije”, Mirsad Tinjić Fule, član SD “Sloboda” i predsjednik Kluba sportsko-ritmičke gimnastike Sloboda, te novinar OBN-a Mato Đaković (za koga je rečeno da je odbio ponudu!?) i Milenko Bošnjaković, radnik Kazneno-popravnog zavoda u Tuzli i nogometni trener Sloge iz Simin Hana.

" onclick="window.open(this.href);return false;
075
smirite malo tenzije. nema ništa od premijer lige.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Samo da ponovim jos jednom da je po meni Azmir Husic jedan veliki gospodin sto se vidi i na video linku koji sam postavio iznad.. dakle ne znam kakav je on kao covjek ali za razliku od prethodnika, patokara, pijacara i lazova koje smo imali kada izadje u javnost makar mu je vokabular u skladu pozicije 

075
ja sam cuo da je Mirsad Tinjic vec ogromne pare dao do sada.Probisvjet je napisao/la:Mirsad Tinjic-Fucko inace stovalac lika i djela Jasmina Imamovica. Partijski aktivista onaj koji slijepo slijedi J.I. U njega se ne mozemo pouzdati, on gleda da uzme, a da nista ne da.TzBulevar87 je napisao/la:Ko su ostala trojica?? Mislim da znam ko je Tinjic ali nisam bas 100% siguran..fukara87 je napisao/la:"Prvo što moramo uraditi je stati u kraj javašluku u klubu.Već sutra, u petak do podne, moramo imati trenera, a u ponedjeljak do podne jedanest prvotimaca", rekao je Husić.
Nadam se boljim danima .
Nisam optimista.
ahahaha, pomjesao si me sa nekim.I ako sam napisao, naglasio sam sledece sezone vjerovatnoTzBulevar87 je napisao/la:Ti mislis to? A tamo svaki drugi post idemo na prvo mjesto, napadamo na prvo mjesto.. ne moras pisat samo ono sto nekom godi da procita, budi iskren careManiaacs je napisao/la:Ma ja mislim da je Vitez vec u PL, tesko ce ko ispred njih, napravili su dobru razliku.Dovoljnu.fukara87 je napisao/la:Pa ko je reko da cemo sa ovom ekipom sto je trenutno bit u vrhu ? Ocekuju se pojacanja vec od ponedjeljka i ide se na pripreme negdje u toplije krajeve.

A ti sad pises kao da se ulizujem, a naletio samo da napisem da ove sezone ne trebate trosit pare dzaba, jer i sa tom ekipom vjerovatno mozete ostat.Jer ove sezone nemate sanse.Isto kao i mi, a jos imamo jacu ekipiu od vase.
Uzivaj
Zna čovjek pričat.TzBulevar87 je napisao/la:Samo da ponovim jos jednom da je po meni Azmir Husic jedan veliki gospodin sto se vidi i na video linku koji sam postavio iznad.. dakle ne znam kakav je on kao covjek ali za razliku od prethodnika, patokara, pijacara i lazova koje smo imali kada izadje u javnost makar mu je vokabular u skladu pozicije
ako Bog da sa njim u bolju budućnost.
- Probisvjet
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:fukara87 je napisao/la:
Ko su ostala trojica?? Mislim da znam ko je Tinjic ali nisam bas 100% siguran..
Mirsad Tinjic-Fucko inace stovalac lika i djela Jasmina Imamovica. Partijski aktivista onaj koji slijepo slijedi J.I. U njega se ne mozemo pouzdati, on gleda da uzme, a da nista ne da.
Nisam optimista.
ja sam cuo da je Mirsad Tinjic vec ogromne pare dao do sada.
Vedran Lakic, Mirsad Tinjic.
Ovi su dosli po direktivi Faraona 100%. Ipak on zeli da ima svoje prste u svemu. Nije na dobro vidjecete. Azmir nece imati odrijesene ruke. Volio bih da se varam.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo još jedan video od danas.
Evo još jedan video od danas.
ko je Azmir Husic?Covjek s lovom,dosa iz,bavio se cime?
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 12 gostiju.