Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Zodiac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Zodiac » 14 feb 2013, 20:05

Šanse za prolaz su 20 % ,rusi i u uzvratu mogu zabiti (makar) jedan,onda Liverpool mora 4 a od toga nema ništa.

Ostaje znači PL :mrgreen: ,završiti sezonu,pokušati što bolje uigrati ekipu,izanalizirati gdje puše i čekati ljetni prelazni rok, ova je sezona propala što se tiče rezultata ali ima nekih drugih pozitivnih stvari koje su se desile a rezultati će valjda doći,dogodine :mrgreen: .

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 feb 2013, 20:05

Zodiac je napisao/la:Šteta što nema još kakvih kupova i takmičenja da i iz njih ispadnemo :lol: .
i onda nam dodje neko i govori da je jos rano za transfer,pa nemamo o cemo ni pricat ni pisat ni slusat,zabrljali smo gdje se zabrljati dalo,a gdje nije i tu smo uspjeli zabrljati.ko ovaj klub spasi treba mu se odati priznanje.suarez jest bio los danas al nije odmah za prodaje,sta cemo kupiti samo mozemo gore,ostaje jedna nada na kraju sezone da QPR ispadne iz lige a da mi onda uzmemo harrya redgnapa (ako iko moze da nas spasi to je harry) :mrgreen:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 feb 2013, 20:07

ahmed96lfc je napisao/la:Ljudi nema potrebe za nerviranje,ja mislim da Liverpool jednostavno nema srece ko tim ali i tim koji definitivno treba neka WC pojacanja.....imam osjecaj da ce LFC dobit utakmicu na Anfieldu i proci dalje nakon penala
Sreća nema s tim veze.Kvantitet preovladava kvalitet a tako se ne može napraviti neki uspjeh.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 14 feb 2013, 20:09

Otelo je napisao/la:Pa sinko dragi ja sam ti ovdje od 2011,samo sam mjenjao nick iz nekih razloga

Boli me qrac sto ne kapiras ako imas jos sta da ne kapiras reci pa da me jos sta zaboli?
Ne kapiram, zar ne rece da si otisao? U zabludama nekim zivim izgleda. Dzaba ako si iz 2011, jer tvoje nepoznavanje ove teme te demantuje. I nema potrebe da lijecis svoje frustracije na meni, nisam ja tvoj sin... Vidim samo znas da psujes, to je to kad se klincarija nakoti na forumu.
Zadnja izmjena: Liverpool8, dana/u 14 feb 2013, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 14 feb 2013, 20:09

nema srece ko tim... E OVO JE NESTO NAJSMESNIJE STO SAM IKAD PROCITAO :!:
Pa druze moj od 20 utakmica nemate srece..aa?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 feb 2013, 20:11

Liverpool8 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Pa sinko dragi ja sam ti ovdje od 2011,samo sam mjenjao nick iz nekih razloga

Boli me qrac sto ne kapiras ako imas jos sta da ne kapiras reci pa da me jos sta zaboli?
Ne kapiram, zar ne rece da si otisao? U zabludama nekim zivim izgleda. Dzaba ako si iz 2011, jer tvoje nepoznavanje ove teme te demantuje. I nema potrebe da lijecis svoje frustracije na meni, nisam ja tvoj sin... Vidim samo znas da psujes, to je to kad se klincarija nakoti na forumu.
pa necu da napustam raspravu sa tobom,izgledalo bi kukavicki

Mnogo bolje poznajem ovu temu od tebe

OMG YOU ARE NOT MY SON,IM GOING TO CRY NOW :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i za to psovanje pitaj koga hoces na forum svi ce ti reci da ne psujem,ti si prvi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 feb 2013, 20:13

Ako Bog da otkaz. Drugog lijeka nema.

Vrati se Roy, sve ti je oprosteno.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

ahmed96lfc
Kontakt:

Post Postao/la ahmed96lfc » 14 feb 2013, 20:13

Andrej je napisao/la:nema srece ko tim... E OVO JE NESTO NAJSMESNIJE STO SAM IKAD PROCITAO :!:
Pa druze moj od 20 utakmica nemate srece..aa?
MAJSTORE pa protiv WBA smo imali 24 suta a oni 4 pa smo izgubili,to ti je dokaz da nemamo srece

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 feb 2013, 20:14

Unajmili su oni volove iz Teslića da oru teren, kako ne bismo razbacili tika taku.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 14 feb 2013, 20:15

OTNYS_YNWA je napisao/la:Unajmili su oni volove iz Teslića da oru teren, kako ne bismo razbacili tika taku.
:lol: :lol: :lol:

Mozda su i HAARP aktivirali da naprave sto manju temperaturu :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 14 feb 2013, 20:16

Šansa da prođemo je 20% a šansa da oni prođu je 100%. Samo treba nastaviti ovaj niz, ne valja ga kvariti.
*ebem ti opanak za kog ja navijam, ljudi dva mjeseca nisu imali takmičarske utakmice i još onda rekoste da nisu u formi. Sva sreća pa nisu u formi.

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 14 feb 2013, 20:17

Otelo je napisao/la:
Liverpool8 je napisao/la:

pa necu da napustam raspravu sa tobom,izgledalo bi kukavicki

Mnogo bolje poznajem ovu temu od tebe

OMG YOU ARE NOT MY SON,IM GOING TO CRY NOW :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i za to psovanje pitaj koga hoces na forum svi ce ti reci da ne psujem,ti si prvi
Ne poznajes bolje temu, da je poznajes kapirao bi. Nego pregledah svoje komentare u zadnje dve tri strane i nigdje ne mogu da nadjem psovku, de me citiraj molim te. Nismo mi ni u kakvoj raspravi, nego se tebi ova tema ne napusta, jer izgleda da patis od toga da ljudi zale za tobom i da te mole da ostanes. Budi pametniji, popusti i napusti temu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 feb 2013, 20:20

Ma nemoguće da je onako hladno u Rusiji, ima i tu nešto.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 feb 2013, 20:29

Mah'

LIVERPOOL

Liverpoolski crveno,liverpoolska pobjeda,liverpoolski naslov.

Ovo zadnje odavno nismo vidjeli,no hocemo.
Zasto?
Pa imamo Rodgersa.Brandona Rodgersa.
Covjeka koji izgleda da zna sto hoce,i radi ono sto zna al ga nece.
Zasto ga nece?
Pa postoji vise razloga zasto ga nece.Jedan od njih je onaj od limitiranog kadra,jer iskrano mi osim Gerrarda i Suareza na terenu nemamo igraca koji mogu okrenuti utakmnicu.Mozda se tu i Sturdige ukljuci.
Postoji tu hrpa kvalitetnih potencijalnih igraca kao sto su Henderson,Allen,Lucas,Coutinho,Suso,Sterling,Enrique,Wisdom.
Lijepa su to imena sad a bit ce jos ljepsa za 1-2 sezone jer ne moze ni Rodgers nit iko drugi,pa ni vi/mi sa foruma koji znamo sve doci u klup ovakvog renomea i sa ekipom u rasulu uradit cudo.Ne moze se izboriti LP,ne moze se drzati konstantnost u ligi.Pogotovo u ekipi igraca od 18-23 godine.Neuigranost,nedostatak samopouzdanja i pritisak medija i svega ostalo cini svoje.
Trazi se od igraca da igraju kao WC igraci i normalno da nece moci.
Trazi se od ekipe da igra kao da je skupa 2-3 godine i to nakon samo jedne polusezone.
Trazi se LP,dobivanje Zenita koji ima love koliko hocete i moze da si kupi jednog Hulka i da on sam rijesi utakmnicu,pogotovo protiv ove nase limitirane odbrane.
Za svaki uspjeh je potrebno strpljenje.BvB-a ni Barce nije bilo nigdje na vidiku a eno ih danas.Masinerije.Isto se moze i reci za Juventus.Postepeno su dizali igru i dovodili je do savrsenstva,do nepobjedljivosti.
Tu i tamo koji igrac se dovede al sve je to u jednu ruku isti kadar igraca,isti tim ljudi koji su oko kluba.A imalu su strpljenje.Padove i poraze.Pobjede i fantasticne predstave.Smijali su im se i nama se smiju.I mi cemo se njima.
Da su vlasnici trazili instant uspjeh potpisali bi Rodgersa na 2 sezone,a ne na 5,iskesirali mu 200mil i rekli nek napravi gloryhunter klub.Liverpool to nije,Liverpool to nece biti.
Ni prve godine nasih najvecih legendi nisu bile fenomenalne.Svima im je trebale 1-2 sezone da stvore klub pred kojim se je tresla citava Europa i zato

IN RODGERS I TRUST
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 feb 2013, 20:36

slika

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 14 feb 2013, 20:37

Zima, zima e pa sta je, ako je zima nije... uh bit ce da jeste lav ipak :lol:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 feb 2013, 20:39

Nista nije gotovo !!!
Nadam se da ce Suarez u buduce da vidi malo dalje od Gerrarda posto je samo na njega orijentisan kad treba dodati,moral igraca sve vise i vise pada,igraci nevjeruju u svoje sposobnosti....Losi smo ali mozemo se izvuci iz ovih govana...Cekam ljeto i veliku rasprodaju i kupovinu...
Nadam se da ce pojedini igraci prestati da budu P.icke i da ce preuzeti odgovornost za svoja sranja..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 feb 2013, 20:42

@otelo ako zele jos jednog WC igraca neka dodju po mene znaju gdje sam :D (za liverpool se vracam iz penzije)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 14 feb 2013, 20:43

Mozda imamo šansu na Anfieldu, ali čisto sumnjam. Meč protiv Swansea će reći sve u nedjelju kako i šta dalje, ali se meni polako ova sezone pretvara u blago razočarenje, opet...

Ja sam više mislio na stvaranje neke instant momčadi koja će se boriti za CL, a da neki sistem i dugoročni plan tek tada dođe. Hajde da uzmemo da je ova sezona već propala u stvaranju tog sistema, a da sljedeća bude dobra. Al' ako ne bude onda je to baš problem.

Trenutno FSG razvija tu politiku mladih igrača i polako uspostavljanje sistema. Istina, kobna greška je bila plaćanje Allena čak 15m, čak je i Borini preplaćen iako ja i dalje verujem u Italijana. Evo Henderson igra zaista dobro i biće on okay na kraju krajeva, mada će opet ostati preplaćeno pojačanje.
Instant uspjeh je pokušao da se postigne te sezone pa smo prošli kako smo prošli.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 14 feb 2013, 20:47

@ Otelo

Ma nije problem vjerovati u Brendana Rodgersa nego je problem vjerovati u igrače. Sve smo linije 'pojačali' samo odbranu nismo, jer smo produžili ugovore s ovom dvojicom bandera. Bar njih dvojica bi trebali biti uigrani jer igraju duži niz godina zajedno. Onda nam lopte prolaze s jedne strane na drugu jer smo šuplji ko švajcarski sir. Čovjek koji ima 35 godina i koji se oprašta je najbolji igrač odbrane. Po tome je jasno u kojem stanju nam je odbrana a njoj je izgleda najviše Brendan vjerovao.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.