FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mts
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mts » 14 feb 2013, 17:16

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Malo od Fabregasa iz tekuce sezone 8-)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 feb 2013, 17:20

Gorki je napisao/la:Službeno: David Villa je ponovo primljen u bolnicu zbog bolova uzrokovanih bubrežnim kamencom i neće biti na raspolaganju timu u subotnjoj utakmici protiv Granade.

Baš ga krenulo :roll:
I onda se pitaš što će Barci Neymar.
Pored Ville koji je sve češće i češće u bolnici, i Alexisa koji ne može tribinu pogodit iz utakmice u utakmicu, Neymar bi Barci legao k'o budali šamar.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 feb 2013, 18:56

mandraX je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Službeno: David Villa je ponovo primljen u bolnicu zbog bolova uzrokovanih bubrežnim kamencom i neće biti na raspolaganju timu u subotnjoj utakmici protiv Granade.

Baš ga krenulo :roll:
Pored Ville koji je sve češće i češće u bolnici, i Alexisa koji ne može tribinu pogodit iz utakmice u utakmicu, Neymar bi Barci legao k'o budali šamar.
pa neymar ako dodje nista nece bit bolji golgeter ni od pedra ni od alexisa ,odlazak ville se mora nadoknadit nekim igrace sa boljim osjecajem za gol ,makar priblizno ko villa sto ima ,

ja bi radije da villa ostane jer lik kako god okrenes dace vise golova od neymara ,neymar bi samo cirkus pravio bez pravog ucinka u to sam siguran jos ako se zna da ce transfer bit 40+ miliona jos vise sam protiv toga ,bolje ostavit villu jos jednu sezonu ili ako vec se mora uzet neko,uzet suareza il tako slicnog igraca iz evrope provjerenih kvaliteta ,pokretljivog ali sa dobrim osjecajem za gol,
ja mislim kad bi dali oko 35-40 miliona za suareza mogli bi ga dovest i ta bi opcije bila mnogo mnogo bolja po barcu jer bi dobili predobrog provjerenog igraca a ako se zna da prije nego je preso u liverpool da je izjavljivo da mu je zelja da zaigra u barci i da bi sa zadovoljstvom igro na nou campu taj transfer je jos vise ostvariv.
to navodim jednu od opcija koja je 3 puta bolja od toga da se riskira sa neymarom
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 feb 2013, 19:11

Izvori iz Barcelone su demantovali da je klub potpisao predugovor s golmanom Borussije Monchengladbacha Marcom Andreom ter Stegenom.
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

mts
Kontakt:

Post Postao/la mts » 14 feb 2013, 19:30

Juventus želi Alexisa Sancheza!

Prema pisanju talijanskog lista Corriere dello Sport, čileanski reprezentativac i napadač Barcelone, Alexis Sanchez bi se već ovog ljeta mogao vratiti u Seriju A i to u redove torinskog Juventusa.

Barçina 'devetka' nikako da uđe u pravu formu ove sezone, te se kroz medije sve češće provlače priče kako bi se mogao vratiti u Italiju, gdje je i izgradio svoje nogometno ime.

Sanchez je do sada u dresu Barcelone odigrao 68 utakmica, 19 puta je bio strijelac, a također je ubilježio i 13 asistencija.

Iako je Čileanac u više navrata izjavio da će na Camp Nou ostati još dugo godina, pitanje je hoće li čelnici katalonskog kluba u budućnosti moći podnositi njegovu vrlo slabu efikasnost pred protivničkim golmanima (ove sezone je u Primeri postigao samo jedan gol).

Po meni sasvim ocekivan razvoj događaja. Siguran sam da je Barca izgubila i onaj minimum strpljenja sa Alexisom i da ce na ljeto biti prodan. I previše je šansi prokockao (poneki gol nikako ne može popraviti katastrofalnu sliku) da bi ga i dalje trpili i čekali. Placen je ogromne pare, u klubu je vec drugu godinu, (znaci nije do neuigranosti), a i Tello za njega na terenu izgleda kao Romario :o . Nevjerovatno i nedopustivo.
Da bi se iskupio Barci za sve one blamaže i promašaje zicera iz peterca, morao bi sad svaku tekmu zabijati po tri gola po meču - a to je nemoguće za njega.
Što se čekalo - čekalo se. Sve ima svoju mjeru. Kad je Zlatan imao svoju mjeru, kome su se zahvalili odmah nakon jedne sezone - ima vala i čileanac.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 feb 2013, 20:07

Ja sam nekako uvjeren da Alexisa nece prodat.
Ne mozes njega porediti sa Ibrahimovicem.
Ovaj hem sto radi ogroman posao u odbrani i time rasterecuje Messija, ne koci igru uopste kao Zlatan nekada.

Kakav Suarez.
Dobar igrac, ali previse glup i najveci diver u historiji fudbala.

Ja da se pitam, doveo bih Reusa iste sekunde.
Ali to je vjerovatno nemoguce.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 14 feb 2013, 20:10

M4kaveli je napisao/la:Kakav Suarez.
Pa to je fenomenalna referenca da postane igrac Barce.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 feb 2013, 20:13

JohnLennon je napisao/la:
Pa tvoj idol Cristiano je veci diver od svih u Barceloni.
O Pepeu, Ramosu, Di Mariji, Marcelu, Higuainu ne bih ni trosio rijeci.
Tako da ne stoji ova tvoja opaska.
Pljas, pljas.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 feb 2013, 20:15

M4kaveli je napisao/la:
JohnLennon je napisao/la:
Pa tvoj idol Cristiano je veci diver od svih u Barceloni.
Pljas, pljas.
A taj tvoj sa avatara uči njih sve kako se dajva

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 feb 2013, 20:21

Pokazao im 2010 u polufinalu protiv Intera i ovi nastavili. :lol:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 feb 2013, 20:22

ma busi je diver rank : grandmaster , a @kanto otkud ti tu higuain , ramos , dobro pepe je imao par situacija ono nesto s arbeloom jedino toga se sjecam uglavnom je pepe taj koji lomi kicmu , marcelo isto ne znam sto njega tu stavi , i naravno da ronaldo nije veci diver od kantalonaca , sanchez , pedro , fabregas pogotovo u zadnje vrijeme su puno veci diveri od ronalda naravno na celu s prof.dr.prim. Busquetsom , doduse kada bi poredili ronalda dok je igrao u manchesteru onda bi mogli pricati , jer ruku na srce dok je igrao u manchi bio je jedan od vecih divera na svijetu , al' se dosta popravio u tom pogledu kako je dosao u real :)

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 14 feb 2013, 20:23

M4kaveli je napisao/la:Pa tvoj idol Cristiano je veci diver od svih u Barceloni.
Pljas, pljas.
Samo Di Maria. Ronalda si zadnji put gledao u dresu Manchestera. Dakako.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 feb 2013, 20:25

Drago mi je što sam odbacio "dakako" prije pojave GV-a i Portilla. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 14 feb 2013, 20:26

Tko je GV? :mrgreen:

EDIT: Shvatio sam. Luka Modric. Ne trebas objasnjavati :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 feb 2013, 20:35

mandraX je napisao/la:

Ma oke sve to stoji,ali kažem koji će nam Nejmar ja iskreno nisam ZA da on dođe kod nas.Ima po meni barem boljih napadača od njega.Bolje da dovedu Kavanija ili FalkaA :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 feb 2013, 20:40

Ne mogu oni doci drug.
Barceloni ne treba klasican napadac jer imaju Messija.
Trenutno treba jedno extra krilo koje ima odlican njuh za gol.

Reus bi bio savrsen.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 feb 2013, 20:45

Ferguson:"Messi couldn't have scored Ronaldo's goal"
slika

:lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 feb 2013, 20:47

M4kaveli je napisao/la:Ne mogu oni doci drug.
Barceloni ne treba klasican napadac jer imaju Messija.
Trenutno treba jedno extra krilo koje ima odlican njuh za gol.

Reus bi bio savrsen.
Reus je mogao doci onda kada je kupljen kloc Alexis i to za samo 17 mil. koliko je bila klauzula u njegovom ugovoru, sad je njegova trzisna vrijednost oko 30 mil s tim da ima ugovor do 2017 u prijevodu dovesti njega je mission impossible
niko ne spominje Jacksona Martineza (Porto) koliko znam mi od napadaca najvise njega skautiramo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 14 feb 2013, 20:53

DesimaL je napisao/la:Ferguson:"Messi couldn't have scored Ronaldo's goal"
:lol:
Kod gola na toj sliKi, Messi je skocio nesto jace od dva metra. Ronaldo jucer 2,93.
Ne znam sta je smijesno u cinjenici da Messi ne moze uraditi to sto je sinoc uradio Ronaldo. Pobogu, od svih njegovih golova glavom u karijeri, pola je bilo rukom.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 feb 2013, 20:56

Ja koliko znam, taj Jackson je takodje klasican napadac.
Nikad ga nisam vidio na krilu u Portu.
Mislim da ima i godina ..

Dakako da Ferguson nije to izjavio.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.