Ostaje znači PL

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
i onda nam dodje neko i govori da je jos rano za transfer,pa nemamo o cemo ni pricat ni pisat ni slusat,zabrljali smo gdje se zabrljati dalo,a gdje nije i tu smo uspjeli zabrljati.ko ovaj klub spasi treba mu se odati priznanje.suarez jest bio los danas al nije odmah za prodaje,sta cemo kupiti samo mozemo gore,ostaje jedna nada na kraju sezone da QPR ispadne iz lige a da mi onda uzmemo harrya redgnapa (ako iko moze da nas spasi to je harry)Zodiac je napisao/la:Šteta što nema još kakvih kupova i takmičenja da i iz njih ispadnemo.
Sreća nema s tim veze.Kvantitet preovladava kvalitet a tako se ne može napraviti neki uspjeh.ahmed96lfc je napisao/la:Ljudi nema potrebe za nerviranje,ja mislim da Liverpool jednostavno nema srece ko tim ali i tim koji definitivno treba neka WC pojacanja.....imam osjecaj da ce LFC dobit utakmicu na Anfieldu i proci dalje nakon penala
Ne kapiram, zar ne rece da si otisao? U zabludama nekim zivim izgleda. Dzaba ako si iz 2011, jer tvoje nepoznavanje ove teme te demantuje. I nema potrebe da lijecis svoje frustracije na meni, nisam ja tvoj sin... Vidim samo znas da psujes, to je to kad se klincarija nakoti na forumu.Otelo je napisao/la:Pa sinko dragi ja sam ti ovdje od 2011,samo sam mjenjao nick iz nekih razloga
Boli me qrac sto ne kapiras ako imas jos sta da ne kapiras reci pa da me jos sta zaboli?
pa necu da napustam raspravu sa tobom,izgledalo bi kukavickiLiverpool8 je napisao/la:Ne kapiram, zar ne rece da si otisao? U zabludama nekim zivim izgleda. Dzaba ako si iz 2011, jer tvoje nepoznavanje ove teme te demantuje. I nema potrebe da lijecis svoje frustracije na meni, nisam ja tvoj sin... Vidim samo znas da psujes, to je to kad se klincarija nakoti na forumu.Otelo je napisao/la:Pa sinko dragi ja sam ti ovdje od 2011,samo sam mjenjao nick iz nekih razloga
Boli me qrac sto ne kapiras ako imas jos sta da ne kapiras reci pa da me jos sta zaboli?
MAJSTORE pa protiv WBA smo imali 24 suta a oni 4 pa smo izgubili,to ti je dokaz da nemamo sreceAndrej je napisao/la:nema srece ko tim... E OVO JE NESTO NAJSMESNIJE STO SAM IKAD PROCITAO![]()
Pa druze moj od 20 utakmica nemate srece..aa?
OTNYS_YNWA je napisao/la:Unajmili su oni volove iz Teslića da oru teren, kako ne bismo razbacili tika taku.
Ne poznajes bolje temu, da je poznajes kapirao bi. Nego pregledah svoje komentare u zadnje dve tri strane i nigdje ne mogu da nadjem psovku, de me citiraj molim te. Nismo mi ni u kakvoj raspravi, nego se tebi ova tema ne napusta, jer izgleda da patis od toga da ljudi zale za tobom i da te mole da ostanes. Budi pametniji, popusti i napusti temu.Otelo je napisao/la:pa necu da napustam raspravu sa tobom,izgledalo bi kukavickiLiverpool8 je napisao/la:Ne kapiram, zar ne rece da si otisao? U zabludama nekim zivim izgleda. Dzaba ako si iz 2011, jer tvoje nepoznavanje ove teme te demantuje. I nema potrebe da lijecis svoje frustracije na meni, nisam ja tvoj sin... Vidim samo znas da psujes, to je to kad se klincarija nakoti na forumu.Otelo je napisao/la:Pa sinko dragi ja sam ti ovdje od 2011,samo sam mjenjao nick iz nekih razloga
Mnogo bolje poznajem ovu temu od tebe
OMG YOU ARE NOT MY SON,IM GOING TO CRY NOW![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i za to psovanje pitaj koga hoces na forum svi ce ti reci da ne psujem,ti si prvi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.