To nam samo govori da je citav Rukomet uzas u poredjenju sa fudbalom.KSIVLE je napisao/la:Jučer sam gledao listu proračuna španjolskih rukometnih prvoligaša i to je živi užas.
Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- ASD
- Kontakt:
Re: Lige petice
To nema nikakve veze s ovim što sam napisao. Poanta je da je Španjolska ekonomija u banani, a onda se štedi na luksuzu (sportu).ASD je napisao/la:To nam samo govori da je citav Rukomet uzas u poredjenju sa fudbalom.KSIVLE je napisao/la:Jučer sam gledao listu proračuna španjolskih rukometnih prvoligaša i to je živi užas.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Da to je bas tuzno da jedna Villa Aranda ima budzet nekih 270000 eura ako se dobro secam tih cifri.KSIVLE je napisao/la:Jučer sam gledao listu proračuna španjolskih rukometnih prvoligaša i to je živi užas. Ima ih na razini Izviđača ili Siscie. Iako nogomet i rukomet nisu isto, bojim se da će se i španjolskom nogometu desiti slično, jer u Španjolskoj je stanje baš sjebano. Real i Barca (možda još kogot) neće pasti, ali većini je pad neminovan.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Tacno tako... španija je ekonomski u totalnoj banani i mnogi manji klubovi (u svim sportovima) ce se ubrzo poceti gasiti sami od sebe, ako nešto ne poduzmu.KSIVLE je napisao/la:To nema nikakve veze s ovim što sam napisao. Poanta je da je Španjolska ekonomija u banani, a onda se štedi na luksuzu (sportu).ASD je napisao/la:To nam samo govori da je citav Rukomet uzas u poredjenju sa fudbalom.KSIVLE je napisao/la:Jučer sam gledao listu proračuna španjolskih rukometnih prvoligaša i to je živi užas.
A za fudbal konkretno im je najbolji lijek raspodjela TV prava.
Je l' i ovo dokaz da je ruska liga jaca od spanske ? 

Nije. Ovo je dokaz da Atletica boli čukhica za ovo natjecanje koje su ionako 2 puta osvajali. Očito je da im je bitnije završiti ispred Reala u Primeri.Devil je napisao/la:Je l' i ovo dokaz da je ruska liga jaca od spanske ?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ne znam,kvalitet lige se ocenjuje kroz takmicenje u evropi.KSIVLE je napisao/la:Nije. Ovo je dokaz da Atletica boli čukhica za ovo natjecanje koje su ionako 2 puta osvajali. Očito je da im je bitnije završiti ispred Reala u Primeri.Devil je napisao/la:Je l' i ovo dokaz da je ruska liga jaca od spanske ?

Moderator, a trolla.
A šta ćemo sa 4 Španjolca i 0 smiješnih preplaćenih Sovjeta u CL? 

Dva spanca prsla ajmo dalje.KSIVLE je napisao/la:Moderator, a trolla.![]()

Ako si u to siguran, zaradi štogot.Devil je napisao/la:Dva spanca prsla ajmo dalje.KSIVLE je napisao/la:Moderator, a trolla.![]()
![]()

Ja sam zaradio sinoc i preksinoc na tome.KSIVLE je napisao/la:Ako si u to siguran, zaradi štogot.Devil je napisao/la:Dva spanca prsla ajmo dalje.KSIVLE je napisao/la:Moderator, a trolla.![]()
![]()

4 Španca u LP idu dalje.Za Patetico je logično što se zajebavaju treba im ostati svježa ekipa za kup španije i finale protiv Barce/Reala.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
BVB - Shity 1:1; 1:0
S04 - Arsić 2:0; 2:2
FCB - Arsić 3:1
Dominacija
Dominacija

Da samo sto se od dva u tri slucaja nalazi Arsenal,i indisponirani shity ove sezone..KSIVLE je napisao/la:BVB - Shity 1:1; 1:0
Dominacija
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Oni su bili i prosle sezone indisponiranitrxel je napisao/la:Da samo sto se od dva u tri slucaja nalazi Arsenal,i indisponirani shity ove sezone..KSIVLE je napisao/la:BVB - Shity 1:1; 1:0
Dominacija

Tako je kad mali klub zeli velik zalogaj,a na klupi nema strucnjaka za to

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Sportfanatik
- Kontakt:
Lani je Chelsea imala bolji skor i od Valencie, Barce, Leverkusena, United je izvukao bod na Bernabeu, engleski nogomet je i dalje na vrhu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
No United,no party
Ove sezone englezi su podbacili u lp.United ima jedini sansu da prodje.Bice bolje naredne,a jos je aktualni prvak iz epl.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
- Sportfanatik
- Kontakt:
United će ponoviti uspjeh Chelseetrxel je napisao/la:No United,no partyOve sezone englezi su podbacili u lp.United ima jedini sansu da prodje.Bice bolje naredne,a jos je aktualni prvak iz epl.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Opravdanja, opravdanja... Kakva je onda ta liga kad su ova 2 kluba lani bila u top 3???trxel je napisao/la:Da samo sto se od dva u tri slucaja nalazi Arsenal,i indisponirani shity ove sezone..KSIVLE je napisao/la:BVB - Shity 1:1; 1:0
Dominacija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.