Bezbel da će izgubit kad je u premier ponudi bio, ja taman odigro kad vidim ima ga gore...odma sam se presto nadat.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
HazimK je napisao/la:Cska - lillestrom 1-0
Cska 12 suteva u okvir i 11 van okvir à gola .23 šuta i samo 1 gol:(:(
60 jbtPapastathopoulos je napisao/la:Emire, koliko si dig'o ?
HazimK je napisao/la:HazimK je napisao/la:Cska - lillestrom 1-0
Cska 12 suteva u okvir i 11 van okvir à gola .23 šuta i samo 1 gol:(:(
2-0
Jos 1 bilo ko
Jasta je neg dosta jbt, ja sam jucer skin'o nepunih 9 maraka pa mi bilo godra hahahahAgresivnoDjubre je napisao/la:60 jbtPapastathopoulos je napisao/la:Emire, koliko si dig'o ?![]()
al dosta![]()
Za carsijePapastathopoulos je napisao/la:Jasta je neg dosta jbt, ja sam jucer skin'o nepunih 9 maraka pa mi bilo godra hahahahAgresivnoDjubre je napisao/la:60 jbtPapastathopoulos je napisao/la:Emire, koliko si dig'o ?![]()
al dosta![]()
Hahah ma i meni je drago,al moglo je vise.Papastathopoulos je napisao/la: Jasta je neg dosta jbt, ja sam jucer skin'o nepunih 9 maraka pa mi bilo godra hahahah
Za 8. martaViper je napisao/la:Za carsijePapastathopoulos je napisao/la:Jasta je neg dosta jbt, ja sam jucer skin'o nepunih 9 maraka pa mi bilo godra hahahahAgresivnoDjubre je napisao/la: 60 jbt![]()
al dosta![]()
Znam,hocu jos vise,vise,vise.Kad sam govorio dosta mi i ovo propo sam ko Grcka,sad hocu vise.Papastathopoulos je napisao/la:
Emire, ti si pohlepan insan
Seljacina glupaHead je napisao/la:Diamantidis nije osut'o prema kosu u prvoj cetvrtini.