U sopingu cim udjes na glavni ulaz desno.Kod njih odlicnih majica po 9 KM,dzempera po 30km i kosulja od 20 do 30 km ...Dex je napisao/la: Znači trebam doć vozom odmah u subotuSamo de mi reci gdje je Springfield, ne znam samo gdje je to

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U sopingu cim udjes na glavni ulaz desno.Kod njih odlicnih majica po 9 KM,dzempera po 30km i kosulja od 20 do 30 km ...Dex je napisao/la: Znači trebam doć vozom odmah u subotuSamo de mi reci gdje je Springfield, ne znam samo gdje je to
Vide ljudi da raja nema para,pa udaraju po snizenjima hahaMarsal je napisao/la:Nego A.djubre što je u nas snizenje ovih dana?![]()
Neki dan uzeh drugu poklon za rodjendan, majicu za 15 marki, ama predobra znači. Trebam i ja do Springfielda, jesi li vidio ima li sakoa na sniženju?
Do kad je njima cejf,al pozuri.Dex je napisao/la:Zaboravih pitat, do kad traje to sniženje
kolko su pare meni dobreAgresivnoDjubre je napisao/la:Ja ih uzeo,orginal a prejeftine.U najgorem slucaju mogu se prodat.
Neces vjerovati 40 KMastra1922 je napisao/la: kolko su pare meni dobre
Ajd veceras cu to,uzeo sam i neki pumin sat i on me jeftino izasao.Ma znam i uzeo sam ih proljece-ljeto al danas ih morao obuci da vidim kakve su hahaha I sad idu u skladiste hahahDevil je napisao/la:Meni su dobre,samo da nemaju ovaj **** nazad k'o antena.Hajd odseci to pa okaci da vidim kakve su onda.
![]()
Samo ovo su patike za leto,ovaj prednji deo nije za kise nikako.
dzaba brate na pijaci abidas 40 kmAgresivnoDjubre je napisao/la:Neces vjerovati 40 KMastra1922 je napisao/la: kolko su pare meni dobre
gdje si to sve uzeo ?AgresivnoDjubre je napisao/la:Ajd veceras cu to,uzeo sam i neki pumin sat i on me jeftino izasao.Ma znam i uzeo sam ih proljece-ljeto al danas ih morao obuci da vidim kakve su hahaha I sad idu u skladiste hahahDevil je napisao/la:Meni su dobre,samo da nemaju ovaj **** nazad k'o antena.Hajd odseci to pa okaci da vidim kakve su onda.
![]()
Samo ovo su patike za leto,ovaj prednji deo nije za kise nikako.
Kod jednog covjeka.Sva roba iz Njemacke.anonimni je napisao/la: gdje si to sve uzeo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.