U arshavin ostvarenje sna u bayern i meni takodje prejaka mrcina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hildebrand se izborio u Valenciji prosle sezone, jer kako znamo Koemann je odstarnio Canizaresa iz ekipe, zajedno sa Albeldom i Angulom...na kraju prosle sezone Valencia je primila vise od 60 golova, dakle samo one tri ekipe koje su ispale iz Primere primile su vise golova od nas... Timo je primao tako naivne, glupe i smijesne golove, mislim da bi se bolje snasao Adis Nurkovic na njegovom mjestu... mislim da je to razlog sto mu novi trener Unai Emery ne vjeruje i zeli da ga proda ili jednostavno da ga se rijesi... Nije ni ovaj novi golman bas bajan, ali njemu su tek 22, i mislim da ce za par godina pokazati sav svoj talenat... Uglavnom, nisam siguran da bi Timo bio najbolje rjesenje za Bayern... Mislim da bi trebali potegnut u budzet i kupit Sebastiena Freya, i da rijese taj problem u narednih 7-8 godina, jer Frey je fkt klasa...geronimo je napisao/la:Hildenbrand ne bih bio losa solucija,samo se postavlja pitanje,zasto se nije izborio u Valensiji,jeli to onaj isti koji je sa uspjehom branio za Stuttgart. Ali ako je dzabe,ovamo sa njim. Sta mislis boys ama,da ovo sa Rensingom,Bayern ne radi namjerno,da bi ligu ucinio interesantnijom,sto mu ocigledno uspjeva! Ma salim se,ali liga nije dugo ovako uzbudljiva bila. Pa dobro,i Real je svojevremeno bacio Cassilas-a na vatreno krstenje,pa je momak izrastao medju najbolje golmane na svijetu. Hoce li sta od Rensinga biti slicno,tesko je sada reci,ali je bar sansu zasluzio,zar ne?
a fuj kakav jeribery je napisao/la:Pobjeda, 4:1 strijelci Toni, Ribery Klose, Demichelis (konacno skonto da ne treba u svoju mrezu zabijat)
Altintop se oporavio, samo je malo pustio bradicu, valjda glumi djeda mraza![]()
Malo podsjeća na velikog Che Guevaruribery je napisao/la:Pobjeda, 4:1 strijelci Toni, Ribery Klose, Demichelis (konacno skonto da ne treba u svoju mrezu zabijat)
Altintop se oporavio, samo je malo pustio bradicu, valjda glumi djeda mraza![]()
joj kad ovo cujem, place mi se, pa ja bi ubio tog hoenessa sta on konta da smo bogovi ! dabogda hoffenheim osvojio i dabogda pregazili bayern samo radi ovog kloca, pa da skonta da nisu bogovi !davud87 je napisao/la:Jao Hoenessa izjavio da neće nikog dovodit, osim Donovana na posudbu do marta... JAO KLOCA... a ne može nijedan koga bi doveo na zimskom roku igrat LP, a za Bundes mu ne treba... tako da 100% na ljeto dovode par prejakih igrača, u to se mogu kladit, zaštekali su love ove sezone...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.