Bezze brate i ove petarde pucaju,ranije su bile bolje,one što se oglase 3 putamiky_hz je napisao/la:Bezveze majkemi i ovi Madjari mi njima fol sesticu nasli davat

Pozz braći

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bezze brate i ove petarde pucaju,ranije su bile bolje,one što se oglase 3 putamiky_hz je napisao/la:Bezveze majkemi i ovi Madjari mi njima fol sesticu nasli davat
Pa zar nije dres trebao biti?Cautinho je napisao/la:Taman dobio havazovu nagradu,kad ono majica ,a na njoj Said Huseinovic u dresu Sarajeva
Hilmo majsore tako sam i ja razmisljao, ali realno kada pogledas bolje cvaknuti sigurnu lovu nego cekati hoce li ti doci 1.000 gore ili dole, gdje te drasticno mogu ostetiti. Recunaj, placanje zastitara plus sigurno ubacivanje baklji, automatski od TV prava mozes to anulirati. (ne bas u potpunosti, ali opet je sigurnnije nego cekanje hoce li navijaci doci ili nece)hilmo je napisao/la:Svih 7 domaćih utakmica FK Sarajevo u proljetnom dijelu sezone BH Telecom Premijer Lige BiH 2012/13 prenosit će se na malim ekranima.
Znači drastično opada prosjek posjete na utakmicama...![]()
![]()
Nisam siguran ali mislim da je preko 4 000 u ovoj polusezoni, igrali smo kuci sve sa jakim ekipama....DzoleZeljo je napisao/la: Koliki je vas prosjek posjecenosti po tekmi? 2.500
Slažem se, ali kad BHT1 prenosi ništa se ne plaća klubovima, e sad Arena i Moja TV kad rade i to sam siguran da je slimbolična naknada.DzoleZeljo je napisao/la: Hilmo majsore tako sam i ja razmisljao, ali realno kada pogledas bolje cvaknuti sigurnu lovu nego cekati hoce li ti doci 1.000 gore ili dole, gdje te drasticno mogu ostetiti. Recunaj, placanje zastitara plus sigurno ubacivanje baklji, automatski od TV prava mozes to anulirati. (ne bas u potpunosti, ali opet je sigurnnije nego cekanje hoce li navijaci doci ili nece)
Koliki je vas prosjek posjecenosti po tekmi? 2.500
Ko je to rekao da nisu? Ovaj rezultat je izuzetno bitan da nas prizemlji maloferroviere je napisao/la:više nisu bitni rezultati u pripremnim
Prije ce se naci onaj za koga ce citava bih glasati,nego onaj koji je vas prizemljioSarajlijc@ je napisao/la:Ko je to rekao da nisu? Ovaj rezultat je izuzetno bitan da nas prizemlji maloferroviere je napisao/la:više nisu bitni rezultati u pripremnim
@astra bas si me razocaro..astra1922 je napisao/la:invazija huraaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen:bolja zvijezda od vas izgubila samo 2-0 od velenja
vidis da se salim nebitni su rezultati u pripremnim utakmicama ali mogu biti pogubni zavisi ko ih kako prihvati.bolje je i izgubit od jake ekipe nego igrati sa slabijim ekipama i pobjedivati jer onda bas neznas u kakvom ti je stanju ekipaDevilS je napisao/la:@astra bas si me razocaro..astra1922 je napisao/la:invazija huraaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen:bolja zvijezda od vas izgubila samo 2-0 od velenja, sa tom izjavom pa sta izgubili boze moj ovo su samo prijateljske..
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, BungaBum, Fudo, Google Adsense [Bot], Lecler, napoleon72, NazorUso, riki46, Tatamata1946 i 71 gost.