Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pipita je odavno gotov igrac , vec je konstatovano da prava devetka mora doci..
A nije Ozil bio toliko los , samo previse odgovornosti pade na njega sinoc
njegov jedini problem je prevelika nesebicnost , nekada mora jednostavno opucati **** loptu cime ce postati i nepredvidljiviji za protivnike a ne da mjesto suta salje loptu suigracu izmedju tri igraca..
Angel mora igrati na Old Trafordu a to je sinoc i potvrdio
pogotovo kad znamo da ce imati vise prostora za manevar
problem ce biti bekovi kao i sinoc
njegov jedini problem je prevelika nesebicnost , nekada mora jednostavno opucati **** loptu cime ce postati i nepredvidljiviji za protivnike a ne da mjesto suta salje loptu suigracu izmedju tri igraca..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nije Real igrao toliko loše koliko se ovdje predstavlja. Držali ste citavu tekmu 2/3 terena, vaša veza je nadigrala njihovu, pritiskali i prijetili. United se branio i cekao kontre ili prekid - klasika. Ali opet to je ipak United veliki tim koji ima daleko bolju odbranu nego npr. Rayo ili Getafe....hocu reci, teže ide - sasvim logicno.Raul_64 je napisao/la:Pipita je odavno gotov igrac , vec je konstatovano da prava devetka mora doci..
Sem Barce, rijetko ko ce igrati otvoreno na Bernabeu i napadati....svi ce sa skupiti na 30-40 metara od svog gola i držati čvrsto crtu, koliko mogu.
Ozil je odlican igrac, ali sinoc nije mogao doci do izražaja što zbog sebe i svoje neodlucnosti u nekim trenucima, što zbog odbrane Uniteda.
Nije da niste imali šansi

U revanšu imate i dalje šanse 50%.
Nego, sjetim im se svima familije što me oboriše sinoc

Lijep pozdrav!
Jose Mourinho has never won a Champions League game at Old Trafford.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- raul-zakon
- Kontakt:
Koliko samo izmanipulisan podatak, jbt...xGGMU je napisao/la:Lijep pozdrav!
Jose Mourinho has never won a Champions League game at Old Trafford.

Pa koliko je Jozo utakmica uopšte imao na OT u Ligi Prvaka?
Ja se sjećam dvije...ona sa Portom i ova sinoć. Ako sam koju previdio, halalite...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Imao je sa Interom kad je izgubio 2 - 0.
Nema veze što nije dobio, jest sa Portom prošao a to se na kraju pika, može i ovaj put 2 - 2 i mi sretni
Nema veze što nije dobio, jest sa Portom prošao a to se na kraju pika, može i ovaj put 2 - 2 i mi sretni

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Porto-United odigrali 1-1 na OT.Porto prosao dalje,jer su prvu dobili 2-1.Ali na OT je bilo nerjeseno
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- raul-zakon
- Kontakt:
A ja, ona osmina finala 2008/09.Toxicity je napisao/la:Imao je sa Interom kad je izgubio 2 - 0.

To sam zaboravio.

A i to što kažeš, 2 - 2 i puna šaka brade.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Podatak sam podijelio samo zato što će se i na kraju okršaja Manchester United - Real Madrid, ispostavit tačnim..
The Bernabeu, is never full, the Bernabeu is never full, unless they’re playing Man United, the Bernabeu is never full!![]()
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ako mislite da ćemo proći, nećemo, nemamo šanse. Ronaldo ne može sam, mi nemamo napadača uopšte. Ja stalno govorim Benzema i Higuain su flop do flopa, a vi stalno govorite ne treba ju nam napadači, imamo zveri, ovako onako. Treba ih obojicu prodati i dovesti Falcaa ili Cavanija, jednostavno nemamo pravog špica još od Ruud van Nisterlooya. Žalosno je što onolike šanse sinoć nismo uspeli iskoristiti, zato ćemo i ispasti, a Mourinho neka bolje krene u shoppinga, inače nikad neće osvojiti Ligu prvaka sa Realom. 

- raul-zakon
- Kontakt:
E zato sam ja nešto kont'o, možda je malo radikalno, ali šta ako bi Jozo pokušao ovako:anonymousHD je napisao/la:Ako mislite da ćemo proći, nećemo, nemamo šanse. Ronaldo ne može sam, mi nemamo napadača uopšte. Ja stalno govorim Benzema i Higuain su flop do flopa, a vi stalno govorite ne treba ju nam napadači, imamo zveri, ovako onako. Treba ih obojicu prodati i dovesti Falcaa ili Cavanija, jednostavno nemamo pravog špica još od Ruud van Nisterlooya. Žalosno je što onolike šanse sinoć nismo uspeli iskoristiti, zato ćemo i ispasti, a Mourinho neka bolje krene u shoppinga, inače nikad neće osvojiti Ligu prvaka sa Realom.
CR/
Ozil Kaka' Di Maria
Msm, obzirom da napadača trenutno i nemamo. :/
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Samo shopping, haanonymousHD je napisao/la:Ako mislite da ćemo proći, nećemo, nemamo šanse. Ronaldo ne može sam, mi nemamo napadača uopšte. Ja stalno govorim Benzema i Higuain su flop do flopa, a vi stalno govorite ne treba ju nam napadači, imamo zveri, ovako onako. Treba ih obojicu prodati i dovesti Falcaa ili Cavanija, jednostavno nemamo pravog špica još od Ruud van Nisterlooya. Žalosno je što onolike šanse sinoć nismo uspeli iskoristiti, zato ćemo i ispasti, a Mourinho neka bolje krene u shoppinga, inače nikad neće osvojiti Ligu prvaka sa Realom.

a hebo te kralj, hocete li ponekad šta izbaciti svoje

Kad cemo vidjeti Jozu da "napravi" kojeg igraca...hebo više gotovansku politiku.
Ima li mjere taj Perez

- anonymousHD
- Kontakt:
To sam i ja konto isto, ali Jose ne da Kaki uopšte da igra, nema poverenja u njega. Šteta, bili bi bolji za klasu. S ona dva panja možemo samo da dobijemo Celtu Vigo i ostale amaterske ekipe.raul-zakon je napisao/la: CR7
Ozil Kaka' Di Maria
- raul-zakon
- Kontakt:
Onda možda ovako:anonymousHD je napisao/la:To sam i ja konto isto, ali Jose ne da Kaki uopšte da igra, nema poverenja u njega. Šteta, bili bi bolji za klasu. S ona dva panja možemo samo da dobijemo Celtu Vigo i ostale amaterske ekipe.raul-zakon je napisao/la: CR7
Ozil Kaka' Di Maria
CR7
Marcelo Ozil Di Maria
???

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Real Madrid has been eliminated in all 4 previous European series after drawing 1-1 at home.![]()
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ok, ispadamo, shvatili smo.xGGMU je napisao/la:Real Madrid has been eliminated in all 4 previous European series after drawing 1-1 at home.![]()

Nije ni ovo loše, ali sam siguran da će početi Marcelo na Old Traffordu na beku. Marcelo - Pepe - Varane - Ramos. To mora biti odbrana, radi kornera i prekida. A isto tako moramo napasti, moramo zabiti 2 gola, zato će Marcelo početi... Ma biće svega, ali teško da možemo išta bez dobrog napadača.raul-zakon je napisao/la: Onda možda ovako:
CR7
Marcelo Ozil Di Maria
???
Onaj Vugdalic koliki god bio idiot, dobro je rekao za ovu situaciju da bi mourinho napravio kolut naprijed da su bile obrnute strane
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !
Ništa, Ozil u ulozi Gutija, Ronaldo u ulozi Ronalda i imamo 0 - 1.. 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Dobri ste bili sretno u revansu 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
ovo je ista stvar kao potencijalni penal na angelu, da je bio penal i ovo bi bio faul i kartonScof1eld je napisao/la:Onaj Vugdalic koliki god bio idiot, dobro je rekao za ovu situaciju da bi mourinho napravio kolut naprijed da su bile obrnute strane![]()
[youtube][/youtube]
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- JohnLennon
- Kontakt:

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.