Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Maniaacs
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Maniaacs » 14 feb 2013, 12:31

Vedad87 je napisao/la:Malo ću skrenuti s teme...da li mi neko može reći koja nam je bila najbolje pozicija na fifinoj listi?
Hvala unaprijed :)
Ja mislim da je u 22 mjesto.

@Zvaka slazem se sa tobom.Miske sigurno ne moze vrhunski odigrat citavu utakmicu, al moze bar 55-60 minuta.I onda ga izvest, ne pretjerivat jer nije u najboljoj formi.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 14 feb 2013, 12:38

Maniaacs je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Malo ću skrenuti s teme...da li mi neko može reći koja nam je bila najbolje pozicija na fifinoj listi?
Ja mislim da je u 22 mjesto.

@Zvaka slazem se sa tobom.Miske sigurno ne moze vrhunski odigrat citavu utakmicu, al moze bar 55-60 minuta.I onda ga izvest, ne pretjerivat jer nije u najboljoj formi.
Ma to, Grci će nam Pjanu svezati 100% e to je onda prilika da Miske gurne koju loptu onako kako samo on zna.
Vazda sam bio za 2 špica al kontam da je možda bolje krenuti s jednim s tim da bi Pjanić i Misimović startali.
To je opet na pametnijim da skontaju al jedno je sigurno, ozbiljni protivnici su nam uvijek znali svezati kreativci a tada mi pucamo po šavovima.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 14 feb 2013, 12:40

19. tacno prije godinu dana
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 14 feb 2013, 12:47

Aha...hvala .D Gledam da smo sad 24. mjesto, a nikako se nisam mogao sjetiti koje nam je najbolje...znao sam da smo najbolje mjesto postigli za vrijeme mandata Safeta Susica....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2013, 12:56

Nama trebaju trkači, a ne znalci protiv Grčke.Džaba svo Misimovićevo znanje kad ćemo uvijek imati igrača manje u odbrani.
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 14 feb 2013, 13:06

bagrcavi je napisao/la:Nama trebaju trkači, a ne znalci protiv Grčke.Džaba svo Misimovićevo znanje kad ćemo uvijek imati igrača manje u odbrani.
[youtube][/youtube]

Ali i trkacima treba neko gurnut loptu zar ne? Ne mogu oni sve sami, takvi igraci nisu bas previse potkovani tehnikom.Tu bi Miske trebao uskocit, jer ja mislim da ima bolji pas od Pjane.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 14 feb 2013, 13:08

bagrcavi je napisao/la:Nama trebaju trkači, a ne znalci protiv Grčke.Džaba svo Misimovićevo znanje kad ćemo uvijek imati igrača manje u odbrani.
[youtube][/youtube]
To svakako ali ja se bojim na šta ćemo ličiti u napadu ako/kad nam eliminišu Pjanića.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2013, 13:12

Ima on pas, ali prijatelju on nema snage, nema utakmica, nije to onaj Miske od prije par godina.Vidio si kakav je bio u prvoj utakmici protiv Grčke, sad je još gori.Ako bi eventualno dobio poziv onda negdje oko 65-70 minute da uđe i nek rafala.

@zvaka Uz dovoljno trke i pravilno kretanje, ne mogu oni nikoga eliminisati.
DRUG NEBI TI PUNCA

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 feb 2013, 13:13

ma procitali smo ih na kosevu u prijateljskoj ba, nisu neki bauk mislim da mii njima ne lezimo nema tu sta zavisit od mireta i ostalih, ne mogu nas dobiti, na kosevu smo ih bez pola eekipe zajebavali pa nismo izgubili ja mislim da je sudjeno bilo izgubit od njih izgubili bi u grckoj tako da ima tu svega i x je dobar....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 14 feb 2013, 13:17

I ja se slazem da X nije los, al bi onda Slovacku koja bas nije slaba morali dobit.

Sad ako ne odemo na SP, cijela Bosna ce bit pijana :lol:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 feb 2013, 13:19

Maniaacs je napisao/la:I ja se slazem da X nije los, al bi onda Slovacku koja bas nije slaba morali dobit.

ma kakvi slovaci su po meni nasprem nas u rangu estonije armenije i tih ekipa nisu oni nesto aman zaman za njih je grcka spanija.....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 feb 2013, 13:32

Rule_hz je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:I ja se slazem da X nije los, al bi onda Slovacku koja bas nije slaba morali dobit.

ma kakvi slovaci su po meni nasprem nas u rangu estonije armenije i tih ekipa nisu oni nesto aman zaman za njih je grcka spanija.....
:roll:

Ekipa sa jednim Hamsikom, Skrtelom i tako dalje ne moze bit na nivou Estonije i Armenije. Slovaci su malo slabiji od nas, ali ne puno. Vrlo tesko ce bit uzet 6 bodova protiv njih, i treba trazit pobjedu protiv Grcke u Zenici. Grci ce vjerovatno pobjedit sve do kraja nakon Zenice, a pitanje je mozemo li mi to pratit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 feb 2013, 13:37

Cartman je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

:roll:

Ekipa sa jednim Hamsikom, Skrtelom i tako dalje ne moze bit na nivou Estonije i Armenije. Slovaci su malo slabiji od nas, ali ne puno. Vrlo tesko ce bit uzet 6 bodova protiv njih, i treba trazit pobjedu protiv Grcke u Zenici. Grci ce vjerovatno pobjedit sve do kraja nakon Zenice, a pitanje je mozemo li mi to pratit.

samo njih dvojicu imaju, ovo ostaklo je u rangu zahirovica i ostalih, ne kazem da ce biti lahko po meni sam siguran da u bratislavi necemo izgubit kao ni u zenici a sto se grcke same tice ko nebi volio da je uzme, opet grci su grci ako njih uzmemo 100% smo 1
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 feb 2013, 13:39

Za razliku od nas, oni su bili na SP (cak 2010) a mi nismo ;) . Svrstavati ih u rang Estonije je neozbiljno, kao sto je @Cartman rekao, za nijansu smo jaci od njih.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 14 feb 2013, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 14 feb 2013, 13:40

Ja da sam Susic pozvo bi sve igrace svi koji su zdravi koji su sad bili U Slo plus Muslimovica Misketa Rahimica pa i Zeca 25 bi pozvo i skremo odma paznju bez ljutnje ko igra a ko ide na trebine

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 feb 2013, 13:42

Goalgetter je napisao/la:Za razliku od nas, oni su bili na SP (cak 2010) a mi nismo ;) . Svrstavati ih u rang Estonije je neozbiljno, kao sto je @Cartman rekao, za nijansu smo jaci od njih.

to je moje misljenje, ukom srecom su otisli, a kad vidim ko ih dobiva jel kadionicfa il nesto drugo ne znam, a vidjet cemo koliko smo jaci od njih a boga mi ja koliko sam ih pratio i gledo da smo 70 naprema 40 jaci od njih
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 14 feb 2013, 13:43

Oni su dogurali dobro na SP, a nama je ovo najbolja prilika do sad, ne treba ih tako podcjenjivat ali moramo ih razbit u Zenici a i tamo da bi isli dalje, veliki korak naprijed :)

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 14 feb 2013, 13:59

Mozel neko izracunat koliko cemo bodova na ranking listi fifinoj dobit ako pobjedimo grcku a koliko ako odigramo nerjeseno? Da vidimo do koje bi pozicije mogli da se dignemo.
Nekad sam znao ali nisam dugo obracao paznju pa sam zaboravio a radio sam na pamet neke kalkulacije pa mi izasle velike cifre pa vjerovatno sam negdje pogrijesio tj nisam se mogao svega sjetiti. Pa eto ako moze neko ko je siguran da zna da napise.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 feb 2013, 14:13

Racuna se po sljedecem principu:

P = M x I x T x C

P = 3 / 1 (3 za pobjedu / 1 za remi) * 2,5 (Koeficijent za Kvalifikacije) * 189 (200 - Pozicija protivnika na FIFI-noj ranglisti, Grcka je 11ta) * 1 (Koeficijent konfederacije, UEFA = 1,0) =

U slucaju pobjede: 1417,5
U slucaju remija: 427,5

Mada, ovo je sada izracunato samo za jednu utakmicu, samo sto se ovaj rezultat, sto se na kraju dobije, ne sabira sa aktuelnim bodovima, nego se ubacuje u prosjek.

Na sljedecoj ranglisti, ocekuje se napredak, jer cemo umjesto sadasnjih 814, imati 825 bodova.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 feb 2013, 14:17

Svega 10200 ulaznica biće u prodaji, ima da bude prava pomama. Pred tekmu kod tapkaroša ima da bude cijena 200 KM za zapad
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.