NK Vitez

nkvitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 10 feb 2013, 21:54

plavobijeli je napisao/la:Vitez je toliko jači od ostalih ekipa da će na kraju biti u prednosti od jedno 15 bodova,nadamo se da će te nam vratiti onaj bod iz Livna.Nadam se da će Vam predsjednik i uprava napraviti uvjete igranja kakve zaslužujetejer ovo što imate ne odgovara potrebama druge lige.Po mom mišljenju trenutno ste po vrijednosti sigurno među 5 ekipa u državi i mislim da imate najboljeg stratega.

ma ako budemo imali veliku bodovnu zalihu do susreta s vama,slobodno neka vam dadnu i sva tri boda :D a za stadion,nadam se da ce se uskoro krenuti u izgradnju :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 10 feb 2013, 21:56

zuka_TM je napisao/la:Kako se uklopio Kristijan ivesic u ekipu ?

Ivešić je dobar igrac,trudi se dosta.dobar je bio na prijateljskim utakmicama,vicemo ga u ligi kakav ce biti.ekipa se polako uigrava,trebali bi biti jos bolji sad u drugoj polusezoni.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 10 feb 2013, 22:00

denisov je napisao/la:
plavobijeli je napisao/la:Vitez je toliko jači od ostalih ekipa da će na kraju biti u prednosti od jedno 15 bodova,nadamo se da će te nam vratiti onaj bod iz Livna.Nadam se da će Vam predsjednik i uprava napraviti uvjete igranja kakve zaslužujetejer ovo što imate ne odgovara potrebama druge lige.Po mom mišljenju trenutno ste po vrijednosti sigurno među 5 ekipa u državi i mislim da imate najboljeg stratega.
a ja stratega ,,,ne budali sine nisi dobar nimalo

denisov a tvoj klub je? :) ako nisi znao Valentin Plavcic je jedan od perspektivnijih trenera u Bih,tako je priznanje bio dobio ;) sad zavrsava ili je vec zavrsio i zadnji seminar taj pa ce dobiti Uefa profi licencu,a nema je toliko puno trenera u BIH ;)

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 10 feb 2013, 22:18

Pa taj trener sa ovim anonimcima šiba sve odreda i da mu nije oteto u Tuzli i još nekim tekmama sad bi bio 15 bodova ispred svih-pratio sam ih malo i to je ekipa koja igra moderan nogomet što treba dobrim dijelom zahvaliti treneru.

denisov

Post Postao/la denisov » 10 feb 2013, 22:34

vi stvarno niste svjesni sta pisete,,,,Imamovic anonimac,Hasanovic,Ivesic,Smriko,Pranjkovic,Dedic,Juric,pa i Alic ,Badrov,Dilaver naravno,,,daj ba ljudi vi niste normalni i dobar trener to je bas do trenera,,,ubjedljivo najjaca ekipa u ligi,i nemojte vise ista pisat,smjesni ste s tim da su ovo sve anonimusi

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 13 feb 2013, 19:59

Na pragu Premijer lige

Priča iz Viteza: Srednja Bosna će dobiti Premijerligaša

VITEZ- Nogometni klub Vitez trenutno je vodeća momčad u Prvoj ligi FBiH sa osam bodova prednosti pred najbližim pratiteljima Bratstvom i Braniteljem. Osam bodova jest veliki kapital, ali ne smije biti razlog za opuštanje nego dodatni motiv momčadi da sezonu mirno privede kraju i na koncu da se uđe u Premijer ligu. S tom našom konstatacijom složio se i Valentin Plavčić, trener NK Vitez, koji je u razgovoru za ABCportal odlučio s čitateljima podijeliti svoja razmišljanja i planove o Vitezu kao budućem premijerligašu. Kako se o tome naveliko razmišlja i u središnjoj Bosni potvrdio je već na početku našeg razgovora.

- Ljudi u klubu i gradu aktivno pregovaraju oko rješavanja infrastrukturalnog problema, tj. da se osiguraju minimalni uvjeti za odigravanje utakmica u Premijer ligi BiH, kazao je Plavčić, koji je uvjeren da će njegova momčad sljedeće sezone igrati u najvišem rangu bh. nogometa.

Kada su u pitanju same pripreme Vitežana za nastavak proljetnog dijela sezone, one za sada teku po planu. Kako ističe Plavčić, vodstvu kluba i igračima na ruku ide i ovo toplije vrijeme koje im omoguće da sve zamišljeno u ovoj fazi priprema odrade u Vitezu. Do sada su odigrali dvije pripremne utakmice. U Sarajevu su minimalno poraženi od istoimenog domaćina (1:0), dok su istim rezultatom na domaćem terenu svladali Travnika. Do početka proljetnog dijela sezone Vitežani će odraditi sigurno još tri vrlo kvalitetne pripremne utakmice. Sredinom veljače gostovat će u Hercegovini gdje će odigrati utakmice protiv Širokog Brijega (16.02) i Ljubuškog (17.02), nakon čega će ih ugostiti i Borac u Banja Luci (20.02).

- U tim utakmicama ću pružiti priliku svim igračima, nakon čega ću lagano iskristalizirati momčad i približiti sliku od najboljih osamnaest, odnosno početnih 11, kazuje Plavčić o planovima vezanim za pripremne utakmice.

U proteklom razdoblju klub su napustili Marko Mišić i Haris Hećo, a došli su Kristijan Ivešić, Juro Pejić, Jasmin Smriko i Stjepan Badrov, svi odreda bivši premijerligaši, koji će sigurno pojačati konkurenciju u već kvalitetnoj momčadi. No, ono što posebno raduje u ovom slučaju jest činjenica da se Vitežani sve više okreću svojem omladinskom pogonu koji je veoma uspješan (juniori vodeći u 1. ligi FBiH, kadeti također u samom vrhu), te se radi na omasovljavanju pionirskog i predpionirskog uzrasta.

- Plan je u prvoj momčadi imati što više domaćih igrača u čije kvalitete ne sumnjamo, a to su nam već neki i potvrdili igrajući u prvoj momčadi, kazuje Plavčić, vjerojatno aludirajući ma mladog Tonija Livančića koji je postigao jedini pogodak na utakmici protiv Travnika.

Ulazak u Premijer ligu bio bi uistinu od velikog značaja za grad Vitez i njegove stanovnike, ali i sve one iz okolnih gradova u blizini Viteza. Posebice onih koji se sjećaju odličnih igara Vitežana u nekadašnjoj ligi Herceg-Bosne.

- U tadašnjoj ligi Vitez je bilježio vrlo dobre rezultate pored momčadi kakve su Brotnjo, Posušje, Zrinjski, Široki, momčadi koje su po mom mišljenju momčadi bile jače od većine sadašnjih premijerligaša. I zato ukoliko uđemo u Premijer ligu, nećemo 'plesati' samo jedno ljeto, sigurno ćemo se zadržati više godina, pa se kroz sezone uključiti i u borbu za Europu. Stoga, ovom prilikom želim pozvati sve navijače i simpatizere kluba da nas dođu podržati u ostvarivanju naših planova, te da zajednički izorimo plaman u najviši rang bh. nogometa, ističe Plavčić, trener pred kojim se smiješi kvalitetna trenerska karijera, posebice kada se uskoro okruni UEFA PRO licencom. (Ivan Kraljević)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 feb 2013, 00:02

Srednja Bosna već ima premijerligasa i to godinama... :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 14 feb 2013, 08:48

vidovitadjemila je napisao/la:Srednja Bosna već ima premijerligasa i to godinama... :D

znam.kopirao sam samo s portala ovog :mrgreen:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 feb 2013, 16:56

Nego reci ti meni ,al ozbiljno ovaj put,kakva je stvarno situacija sa rekonstrukcijom stadiona.Nesto sam se malo raspitivao i cujem da ni naznaka nema za to.Kakvo je stanje ,al iskreno ...
Necete valjda na Piroti igrati . :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 14 feb 2013, 22:25

Često se može pričitati i čuti da nemate ambiciju za PL, šta vi na to kažete? Pozz.
1921
1989

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 14 feb 2013, 23:53

vidovitadjemila je napisao/la:Nego reci ti meni ,al ozbiljno ovaj put,kakva je stvarno situacija sa rekonstrukcijom stadiona.Nesto sam se malo raspitivao i cujem da ni naznaka nema za to.Kakvo je stanje ,al iskreno ...
Necete valjda na Piroti igrati . :D

ma kako se prica trebao bi se krenuti raditi uskoro,dok bude toplije vrijeme i to sve,napravljeno je par maketa u vezi stadiona pa sad vidjet cemo,treba dosta i grad tu da se ukljuci u taj projekt.uglavnom premijer liga ce se igrati,makar i na piroti haha :D trener,vodstvo kluba najavljuju po svim medijima da zele u PL,nevjerujem da bi daba dovodili Ivešića,Badrova,Pejića,Smriku i davali dodatne pare za njih ako ne zele uci.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 14 feb 2013, 23:55

VolimRadnicki je napisao/la:Često se može pričitati i čuti da nemate ambiciju za PL, šta vi na to kažete? Pozz.

a gdje si ti to procitao ? :D zadnjih mjeseci se samo o ulasku u PL i prica,koje ti novine citas majketi? :mrgreen: :D

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 14 feb 2013, 23:58

nećete igrati na Piroti nego na Kamberovića polju u Zenici. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 15 feb 2013, 08:49

Pasha je napisao/la:nećete igrati na Piroti nego na Kamberovića polju u Zenici. ;)

odakle ti to? :) znam da su trenirali bili ovih dana tamo,al neznam za tu informaciju :D

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 15 feb 2013, 09:29

malo razmisli i sve će ti biti jasnije.

a to ti je sigurno, ako ne sredite stadion do početka PL 2013/14.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 15 feb 2013, 22:50

Ma bolje je vama na Piroti.Pola tima vam je igralo na njoj,a ima ta Pirota ono NEŠTO... :D
Šala.Stvarno je glupo ulaziti bez stadiona u ligu.Vecinom se to neslavno zavrsi.Iako s ekipom koju imate ne mozete vi biti topovsko meso.Uglavnom prilikom ulaska,po meni klubovi grijese sto se ko bajagi POJACAVAJU.Treba igrati sa ekipom s kojom si i usao u ligu.Iz puno razloga....Ne znam daj boze to za stadion ,ali hajde valjda ce biti.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 16 feb 2013, 08:39

Mislim da je Vitez jako ozbiljan klub,dobro organiziran sa jasnim planovima.Trenutno su van domašaja menadžera što nije bio slučaj sa Gradinom i ekipa koja se sprema za premijer ligu je ta koja je trenutno tu i sad će trener da vidi u međusobnim susretima gdje je i trebali negdje jedan ili dva igrača.Vitez radi jako dobru stvar,al isto tako treba skočit pa reć hop.Evo i mi u Livnu dobili smo nekog prinudnog upravitelja i trebali bi u ponedjeljak krenuti ako igrači pristanu il ako se rješi dio duga.Momak je odličan i igrači mu vjeruju i nemoj teda se čudite što ovako kasno krećemo jer nama prvenstvo kreće od 24.03. tako da imamo vremena,a prve dvi utakmice će nam biti provjera za nastavak prvenstva-sad pogledajte odnos grada Livna i Vašeg o pristupu klubu.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 16 feb 2013, 09:15

vidovitadjemila je napisao/la:Ma bolje je vama na Piroti.Pola tima vam je igralo na njoj,a ima ta Pirota ono NEŠTO... :D
Šala.Stvarno je glupo ulaziti bez stadiona u ligu.Vecinom se to neslavno zavrsi.Iako s ekipom koju imate ne mozete vi biti topovsko meso.Uglavnom prilikom ulaska,po meni klubovi grijese sto se ko bajagi POJACAVAJU.Treba igrati sa ekipom s kojom si i usao u ligu.Iz puno razloga....Ne znam daj boze to za stadion ,ali hajde valjda ce biti.

Ma ima vise prijedloga u vezi stadiona,sad vidjet ce se sve jbg.mogu napraviti ako nista ko Gošk prvu polusezonu kad je nastupao u Premijer ligi,minimalne uslove za igranje a kasnije srediti skroz stadion :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 16 feb 2013, 09:17

Nogometaši Viteza jutros otputovali u Hercegovinu gdje bi dns trebali odigrati utakmicu s Širokim Brijegom,a dan kasnije i s Ljubuškim. nadam se da ce ovo dobro doci da se ekipa jos uigra i da sve prode bez povreda :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 16 feb 2013, 18:01

Kožulj donio pobjedu Širokom nad Vitezom

Nogometaši Širokog Brijega i Viteza odmjerili su danas snage u prijateljskom susretu, kojeg je na kraju dobio tim s Pecare.

Slaven Musa, trener Širokog, izveo je kombinirani satav, a u nastavku je pružio šansu nekolicini juniora.

U prvom dijelu nekoliko poluprilika i jedna stopostotna za Široki, ali Mateo Roskam je neobjašnjivo, nakon greške gostujuće odbrane, prebacio prazan gol.

Golman domaćih Marić nije bio puno zaposlen. Dobar dio utakmice igralo se na sredini terena, a igračima je otežavala bura.

Širokom je pobjedu osigurao Kožulj u 79.minuti utakmice.

Foto: http://sportsport.ba/bh_fudbal/kozulj-d ... ezom/98578" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.