Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Sretan ti rođendan legendo!

- youngredcomps
- Kontakt:
prva meta na ljeto bi nam trebao biti begovic,ne vjerujem da ce zavrsit u unitedu,nisu oni tek tako dali 20 mil za onog golmana.nama je najpotrebniji.koga god uspijemo dovesti bit ce dobro sam da nam ne dovedu turana,20 mil je previse za njega.staridz je nas motor za buducnost,vec nam se sad primjeti na igri kad ne igra,a u timu je svega 2 mjeseca.begovic-sakho-fischer su moje tri zelje.uz ovu trojicu neka dovede koga god hoce meni je svejedno
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Majstor svog zanataCarlo je napisao/la:jel to priželjkuješ kloppa?Zodiac je napisao/la:Na momente igra stvarno izgleda odlično i prave se lijepe akcije ali ponekad naprave početničke greške,najčešće zadnja linija i user.u motku.
Nadam se da će na ljeto doći Eriksen,takav tip igrača nam najviše fali,mada biće ga teško dovesti sigurno će se uključiti neki timovi koji igraju LP i to bi moglo prevladati,no to ostaje da vidimo.

Da li bi Assaidi sutra mogao biti u sastavu ,red bi bio

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Begović golman, Sakho stoper, mislim da bi to bila 2 idealna pojačanja. Stoke su dovele Butlanda, a i Begović je sam izjavio da nije doveden kako bi sjedio na klupi, s toga je jasno da bi naš Zmaj mogao promijeniti sredinu. United se spominja, ali eto ko je večeras gledao utakmicu uvjerio se da Ferguson može vjerovati De Gei. Drugi tim iz Engleske smo vjerovatno mi, pa uz neku pristojnu cijenu može i doći. Možda ste gledali i PSG protiv Valencie, gdje je Sakho pokazao pravi profil stopera, odlično se postavlja, borben je, skok igra mu je odlična ali zna i uklizavati. Igrao je samo zato što je povrijeđen Tiago, inače je treći stoper Parižana. Tu je možda naša šansa da ga klepimo. Eriksen je odbio da produži ugovor ( ako nije u međuvremenu ) jer kako prenose neki mediji, očekuje da Liverpool završi ono što je planirao, da ga dovede u svoje redove. Eto 3 realna a odlična pojačanja.
Zapravo, ovo nije tacno. Coutinho ne sme da igra iz dobro poznatih razloga jer je bio registrovan u EL za Inter, a kada je u pitanju Sturridge, on bi igrao za nas da je Chelsea ostao u LS, ovako su pali u Ligu Evrope i on je odmah bio registrovan za to takmicenje kao Plavac, iako nije odigrao nijedan mec, zbog toga ne moze za LFC da igra, jer je vec bio registrovan za drugi klub. Tako da ta prica da igraci koji su igrali za jedan klub iz LS ne mogu u EL za drugi ne vazi...OTNYS_YNWA je napisao/la:Igrači koji su igrali EL mogu igrati u LP, obratno ne može.
Ima li gdje Assaidija na spisku igrača koji su otputovali u Rusiju?

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sve to izgleda lijepo, sa tim igračima koje biste željeli vidjeti u našim redovima. Al jedno me zbunjuje, zašto opet pričati o prijelaznom roku, koji je završio prije 15tak dana? Mislim da zaista nema potrebe. Trebamo mi sad mudrovati i ići polako od utakmice do utakmice. Danas se igra sa Zenitom, koliko se ne varam u Rusiji. Nemojte poraz uzeti zdravo za gotovo. Teški će uvijeti biti za naše igrače i očekujem maximalan x.Naravno da se uz pravi pristup može i pobijediti ali mislim da nismo dorasli za toga.Hulk će da pravi mnogo problema našim bekovima,zavisi na kojoj strani bude igrao, pa hajmo moliti Boga da igra na desnoj tj. da ga Enrique čuva jer sa tim imamo kakve takve šanse da ne primimo gol.Također imaju hladnog napadača koji jedva čeka da zabija golove a to je Kerzhakov.Agger ga neće moći čuvati, jer iako je u poznim godinama,ovaj igrač zna dosta finti tijelom. Pod hitno treba zaustaviti Witsela da im gradi igru i šalje lopte na stranu,poslije toga vjerovatno ide oštar centaršut u sredinu na lisca.Criscito njima služi za prekidanje protivničkih napada i zaista to radi dobro.Imaju jaku i stamenitu odbranu,ali nekad je ta ista sklona greškama pogotovo Bruno Alves koji zna otići u napad i tu nam se otvara prilika za kontru.Bekovi su im jaki i brzi i ne mislim da ćemo moći nešto po strani. A iza svih njih stoji jedan klasni golman Malafeev kome će teško biti umuvati gol.To je ono što sam primjetio kod Zenita prativši rusku ligu. Još nešto, i njima je pauza u ligi,tako da bi i to moglo nama dobro doći, ali opet treba se pribojavati ovih teških uslova i ne treba potcjeniti protivnika. Živjeli vi meni 

Ja te volim, volim Željo..
ima li prenosa veceras ili moramo streamove ganjati
You are someone else I am still right here
Ima. AS1.
Begović bi u ovom trenutku bio idealna zamjena, slažem se. Sakho? Hm. Prije bih pojačao zadnji red, jer tu mi nekako najviše koči. Eriksen mi djeluje kao idealan igrač za sistem koji forsira Rodgers. Probat' prodati Downinga i Assaidija, te dovest' neke bolje igrače; HBA il' N'Zogbia.
Begović bi u ovom trenutku bio idealna zamjena, slažem se. Sakho? Hm. Prije bih pojačao zadnji red, jer tu mi nekako najviše koči. Eriksen mi djeluje kao idealan igrač za sistem koji forsira Rodgers. Probat' prodati Downinga i Assaidija, te dovest' neke bolje igrače; HBA il' N'Zogbia.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
sakho i jeste odbrambeni igrac.StevieG je napisao/la:Ima. AS1.
samo me zanima cija ideja bila da se prica sada o pojacanjima... pa ljudi ni rodgers ni ayre a ni ovi iz fsg-a ne znaju jos ko su mete vjerovatno a vi opleli pricu o pojacanjima ko da je juni mjesec u najmanju ruku.
Mah. Naravno da znam da je branič Sakho, al' nekako mi zadnja linija djeluje ranjivo i tu su potrebne akvizicije.
Ja sam se samo nadovezao na prethodne postove. Men' se čini da je YRC počeo sa ovom temom, al' nisam siguran.
Uglavnom, bolje da se okrenemo večerašnjem jako teškom meču protiv Zenita. Kakav li će sastav izvesti Rodgers protiv Zenita? Ja očekujem dosta jak sastav budući da smo iz oba Kupa ispali, u ligi i nemamo baš velike šanse da i naredne sezone Evropa dođe na Anfield, tako da će mislim sada u ovom takmičenju pokušati uraditi nešto više. Ponovo nema Sturridgea, a i Coutinho također ne može igrati. Vjerovatno će postavka ostati ista, dok bi kadar mogao biti od ranije, barem što se navale tiče. Sterling i Downing na krilima, Suarez kao najistureniji, a iza Gerrard, Henderson i Lucas, što je vrlo izvjesno.
Ja sam se samo nadovezao na prethodne postove. Men' se čini da je YRC počeo sa ovom temom, al' nisam siguran.
Uglavnom, bolje da se okrenemo večerašnjem jako teškom meču protiv Zenita. Kakav li će sastav izvesti Rodgers protiv Zenita? Ja očekujem dosta jak sastav budući da smo iz oba Kupa ispali, u ligi i nemamo baš velike šanse da i naredne sezone Evropa dođe na Anfield, tako da će mislim sada u ovom takmičenju pokušati uraditi nešto više. Ponovo nema Sturridgea, a i Coutinho također ne može igrati. Vjerovatno će postavka ostati ista, dok bi kadar mogao biti od ranije, barem što se navale tiče. Sterling i Downing na krilima, Suarez kao najistureniji, a iza Gerrard, Henderson i Lucas, što je vrlo izvjesno.
bice tesko veceras. treba krenuti mao ofanzivnije i odlucnije nego sto mi ti obicno radimo jer ako ne zabijemo bar jedan gol mi cemo ispasti. ja sam siguran da nam 0-0 ne bi nista dobro donijelo jer mi smo jako nesiguran tim i skloni kiksevima tako da u revansu mi tesko mozemo sacuvati mrezu. neki remi 1-1 ili minimalni poraz 2-1,3-2 itd bi bili prihvatljivi.
sto se sastava tice meni to nije ni bitno jer ko god da izađe na teren mi ne mozeo sastaviti 11 igraca bez bar dvojice trojice koji su skloni kiksevima.
prednost bi nam trebala biti jedino to sto zenit i nije bas u takmicarskom ritmu i sto im nikad nije bas najbolja atmosfera u timu a sto se ostalih stvari tice meni ne pada nista na pamet po cemu smo mi u prednosti.
btw pozdrav za paradajza, bilo bi fino da se zadrzi na forumu jer vidi se da je kvalitetan forumas nije ko neki koji svoje neke predpostavke pisu kao da su provjerene informacije vec se covjek trudi da pise provjerene stvari.
sto se sastava tice meni to nije ni bitno jer ko god da izađe na teren mi ne mozeo sastaviti 11 igraca bez bar dvojice trojice koji su skloni kiksevima.
prednost bi nam trebala biti jedino to sto zenit i nije bas u takmicarskom ritmu i sto im nikad nije bas najbolja atmosfera u timu a sto se ostalih stvari tice meni ne pada nista na pamet po cemu smo mi u prednosti.
btw pozdrav za paradajza, bilo bi fino da se zadrzi na forumu jer vidi se da je kvalitetan forumas nije ko neki koji svoje neke predpostavke pisu kao da su provjerene informacije vec se covjek trudi da pise provjerene stvari.
Danas je temperatura -1 u St. Petersburgu, predvečer se očekuje snijeg i -8 , prema tome, očekujem poraz naše ekipe, koja se vjerovatno neeće znati nositi sa ovim vremenom 

" onclick="window.open(this.href);return false;
Uh. Što me fino nasmijaše Suso i Enrique.
Ovi Španci su definitivno najpozitivniji likovi u rosteru. S' njima uvijek neka zayebancija.
Uh. Što me fino nasmijaše Suso i Enrique.

Ovi Španci su definitivno najpozitivniji likovi u rosteru. S' njima uvijek neka zayebancija.
Igra li Suarez veceras ? i kakav se generalno sastav ocekuje ?
gost daje 1.40 kvota, zbog toga pitam
gost daje 1.40 kvota, zbog toga pitam

pi.
Zašto imam osjećaj da su ljubitelji posjeda lopte i dodavanja već spremili samoodbranu za večerašnju utakmicu?
Pusti minus i snijeg, eto u Liverpoolu vječno grije sunce. Sunca u Liverpoolu ima možda 60 dana u godini, snijeg je, minus je opasan, kao i svugdje. -1 je milina za Rusiju.
Zenit nije odigrao zvanične utakmice od 10.12.2012. godine a Liverpool je odigrao u tom periodu 12 zvaničnih utakmica i noćas 13-tu.
Nego ako Brendan ne pobjedi noćas, to će mu biti već drugi put ove sezone da ulazi u seriju od 5 utakmica bez pobjede.
Asked if the Europa League is a priority for Liverpool, Rodgers replied:
“Yes, absolutely.
This was always a competition we wanted to do well in. We went out of the domestic cups – one early on in the season when we had a young team playing and then obviously I made changes in the FA Cup game which we lost as well.
This is certainly an important competition for us. Between now and the end of the season – both in this competition and the league – we want to give everything we can to making this a successful season.”
Pusti minus i snijeg, eto u Liverpoolu vječno grije sunce. Sunca u Liverpoolu ima možda 60 dana u godini, snijeg je, minus je opasan, kao i svugdje. -1 je milina za Rusiju.
Zenit nije odigrao zvanične utakmice od 10.12.2012. godine a Liverpool je odigrao u tom periodu 12 zvaničnih utakmica i noćas 13-tu.
Nego ako Brendan ne pobjedi noćas, to će mu biti već drugi put ove sezone da ulazi u seriju od 5 utakmica bez pobjede.
Asked if the Europa League is a priority for Liverpool, Rodgers replied:
“Yes, absolutely.
This was always a competition we wanted to do well in. We went out of the domestic cups – one early on in the season when we had a young team playing and then obviously I made changes in the FA Cup game which we lost as well.
This is certainly an important competition for us. Between now and the end of the season – both in this competition and the league – we want to give everything we can to making this a successful season.”
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Prvo, sretan Zijo svima koji slave

Najgori mogući scenario bi bio upravo taj da ne damo ni jedan gol danas. Koliko nam je odbrana loša, Zenit u revanšu vrlo lako može postići pogodak.
Ima na arenisport utakmica, samo ne znam koja će prenositi. Vjerovatno 1.

Hulk vs Sule

Najgori mogući scenario bi bio upravo taj da ne damo ni jedan gol danas. Koliko nam je odbrana loša, Zenit u revanšu vrlo lako može postići pogodak.
Ima na arenisport utakmica, samo ne znam koja će prenositi. Vjerovatno 1.

Hulk vs Sule

Kada je Begovic u pitanju, LFC je jedina destinacija gde bi mogao otici, price da ce Fergie da proda De Geu su prazne, i taj momak je buducnost Utd-a. Chelsea ima dva sjajna golmana, jedan je na pozajmici u Atletiku i brani sjajno, drugog znate, City nece menjati Harta, Arsenal nece menjati Voju, a Tottenham je ovo leto doveo sjajnog Llorisa. Tako da su sve sanse da Asmir zavrsi kod nas, u slucaju da ne ode van Ostrva, sto je itekako moguce. Takodje sam cuo da se interesujemo za Handanovica, ali ne znam koliko je to pouzdano.OTNYS_YNWA je napisao/la:Begović golman, Sakho stoper, mislim da bi to bila 2 idealna pojačanja. Stoke su dovele Butlanda, a i Begović je sam izjavio da nije doveden kako bi sjedio na klupi, s toga je jasno da bi naš Zmaj mogao promijeniti sredinu. United se spominja, ali eto ko je večeras gledao utakmicu uvjerio se da Ferguson može vjerovati De Gei. Drugi tim iz Engleske smo vjerovatno mi, pa uz neku pristojnu cijenu može i doći. Možda ste gledali i PSG protiv Valencie, gdje je Sakho pokazao pravi profil stopera, odlično se postavlja, borben je, skok igra mu je odlična ali zna i uklizavati. Igrao je samo zato što je povrijeđen Tiago, inače je treći stoper Parižana. Tu je možda naša šansa da ga klepimo. Eriksen je odbio da produži ugovor ( ako nije u međuvremenu ) jer kako prenose neki mediji, očekuje da Liverpool završi ono što je planirao, da ga dovede u svoje redove. Eto 3 realna a odlična pojačanja.
Sakho je ove sezone pokazao talenat koji se najavljivao prethodnih godina, prosle je bio prosek, cak i kiksao cesto, ali ove sjajno igra. Ne bih rekao da je treci stoper tamo, jer je odigrao vise utakmica i od Alexa i od Thiaga, Carlo dosta njih rotira u Ligue 1, a sledece sezone ozbiljno racunaju na njega, Alex je vec u godinama, a ovaj postaje sve bolji i bolji, nema razloga uopste da dodje u LFC, plus sto ce biti potrebno neki 15-20m, a to mi necemo platiti. PSG ce igrati LS sledece godina, a kako igraju sada ove sezone, mogu daleko da doguraju u tom takmicenju vec i ove sezone.
Eriksen je vec mnogo realnija meta, ali opet ako ne budemo igrali Evropu, ljudi moraju shvatiti da ce biti ekstermno tesko dovesti dobre igrace.
Mada i cela ova prica oko leta je preuranjena, tek pocela druga polusezona.
Kada je Zenit u pitanju, vec sam rekao, ljudi nisu imali takmicarski mec jos od ranog decembra, pitanje je koliko su uigrani, i tu lezi nasa sansa. Zenit igra brz i konkretan fudbal, bez mnogo petljanja, Hulk i Dani ubijaju na kontre, a ruski madjionicar Kerhza je isto tako opasan fudbaler. Witsela ce biti tesko zaustaviti i to ce biti pravi test za nas vezni red. Jedna vrlo tvrda ekipa sa dobrom odbranom, ali da mozemo da ih pobedimo, mozemo itekako.
seri seri hendersone,ja sam kazem cinjenice
i bolje ekipe se nisu snasle u rusiji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.