Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

legenda reala
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la legenda reala » 14 feb 2013, 00:49

Devil je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma kakvi golovi u gostima, kakav raspored, Real je za klasu jača ekipa i to se vidjelo od prve minute(slično kao jučer PSG),samo nekim čudom Mančo može proći ;)
I ja kazem,a to cudo ima ime i prezime Sir Alex Chapman Ferguson. ;)
Drago mi je da se slažemo :mrgreen: i oko kartona i Karadžić kaže da je žuti :P

A Real prolazi dalje, znaš da ja nikad ne griješim, u četvrtfinalu samo bježati od Juventusa i Bayerna.A lično bih volio PSG 8-)

Nema te na temi komentatora,imaš par pitanja :evil:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 14 feb 2013, 02:57

Sta kaze Vugdalic : Komunikacija k'o telekom u Nigeriji :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 feb 2013, 03:04

Necemo o sudijama, sve se zna, dakako.

Pepe je izgleda nakon povrede postao ofanzivni vezni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 14 feb 2013, 03:41

Po komentarima navijaca Reala da se zakljuciti da je veceras RM bio barem za 2 klase ispred Manche.
To mogu reci samo oni koji ili nikada nisu gledali utakmice Manche ili makar nisu pratili Utd ove sezone.
Manchester samoinicijativno prepusta dominaciju protivnickom timu i to ne znaci da su za klasu losiji vec da imaju takav stil igre. Sjetimo se derbija u EPL ove sezone protiv Liverpoola, Cityja i Celzija. U svim tim utakmicama je Mancha "nadigran" a opet je pobijedio sve susrete. Ne moze se reci da je to slucajnost ili da imaju srece vec da su ubojito efikasni te da sa duplo manje suteva nego protivnica strana postignu makar isto ili duplo golova. To se pokazalo veceras u Madridu. Iskreno, mnogo sam vise ocekivao od ove ekipe Madrida koja bi trebala vaziti za broj 2 u Evropi ali evo kako stvari stoje rekao bih da su jedva u prvih 5. Unitedu svaka cast za disciplinovanost a jedva cekam da vidim sta ce biti na OT jer je sve moguce.
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 feb 2013, 09:26

Penal nad Di Marijom? Pa protiv barcelone prošlu utakmicu je essien uradio isto nad messijem i nije bilo faula nad ciganom, što bi reklo da se klasično remplanje više ni farceloni ne svira :mrgreen:
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 feb 2013, 09:31

treba napraviti peticiju za samoubistvo romaria ili bar da moderatori nastimaju da mu citav forum ne vidi postove, on bi uzivao misleci da nas nervira a mi ne bi citali sta on pise :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 feb 2013, 09:39

Davno sam napisao da je omariooon u orginalu ko onaj Mahir beat house na koncertu Dine Merlina, dere se ko lud a niko ga ne sluša.
Inače,po onoj staroj na muci se poznaju junaci,idealni i jedini mogući scenario izbacit i barsu i Uniteda pa šta Bog da.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 feb 2013, 09:43

U Revansu ce odbrane odluciti ko ce proci, a ko ne. Mi ako ne primimo gol ili ako primimo samo 1 gol imamo ogromne sanse za prolaz. Nasi "vrli" napadaci ce imati vise prostora na OT nego na SB i trebali bi nesto zabiti. Ma zabice se tamo 100%, tako i Mou kaze.
Od prve minute volio bih vidjeti Higuaina, on se bolje snalazi od Benza kad se ima vise prostora. Najgore je sto se igraju dvije tekme sa Farsom pa se bojim da nece biti puno svjezine u revansu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 feb 2013, 09:43

Ocjene za sinoćnji remi ;)

slika

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 feb 2013, 09:52

Modrić se izgleda pretplatio na ovu ocjenu 5, 5 :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 feb 2013, 10:15

Mislim da bi daleko bolje bilo da je sinoc umjesto Modrica usao Kaka na teren, ako nista, ne bi bio gori od njega. Modric ne moze ili nece da preuzme odgovornost na sredini terena, dok to nije slucaj kod Kake. Na Kaki se osjeti da zeli igrati i da kad udje preuzima na sebe odgovornost u veznom redu. Konkretniji je i voli vise ucestovati u akcijama. Modric na 3 metra terena mora napraviti 15 koraka, sve nesto usitno, a Kaka to u 2 koraka predje.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 feb 2013, 10:20

Nail je toliko temeljito raščlanio sinoćnju tekmu na matičnom forumu da me sramota sad napisati išta više o tekmi.Uglavnom rezultat je za mene pozitivan,mogao je biti i bolji ali i dosta lošiji po nas.
Naravno ako želimo bit najbolji u lp valja pobijediti konkurenciju,teatar snova za Madrid nije neosvojiva tvrdjava,istorija to kaže...
Don Alfredo Di Stefano

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 14 feb 2013, 12:26

Jedini razlog zašto je Ramos dobio takvu ocjenu kod Marce je njegova nacionalnost. On je bio jedan od najgorih na terenu. Od Di MArie i Benzeme smo navikli da 5 utakmica odigraju loše i jednu dobro, ali valjda je sad svima jasno da taj "capitano" veze nema od nogometa i da mu je vrijeme da malo zasjedne na klupu.

I onda one gestikulacije i odgovaranja treneru nakon utakmice... To ga je jednom koštalo nastupa, mislim da će i opet. Uostalom, imamo mi i boljeg stopera od njega, on nek se za poziciju bori sa Pepeom i Arbeloom.

Mislim da je nakon ove sezone svima jasno da je on kuurac od braniča. Primamo smiješne golove nakon prekida, a sreća mu je što nemamo jaku konkurenciju u Španiji, a ruku na srce, uz njega takvog i onakve raspoložene napadače, ne bih se čudio da se za drugu poziciju borimo do kraja sezone.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 feb 2013, 12:43

Ramos je jedan od najboljih stopera na svijetu.
Medju top5 100%.
Svako ima crni period u toku karijere.

Samo mene cudi kako se Arbeloa opet izvuce bez kartona.
Nevjerovatno. :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 feb 2013, 12:48

Ramos je dobar, ali se moram složiti s Namikom kad je riječ o prekidima, nije mu prvi put i većinom ispada smiješan nakon kornera, sreća pa u Španiji nema toliko kvalitetnih ekipa iz prekida, inače :roll:

Mene opet najviše sinoć nervirao Ozil, za mene je bio najgori igrač na terenu sinoć, o izmjenama Mourinha ne treba trošiti riječi :shock:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 feb 2013, 12:59

Kod gola Reala, Cristiano je udario loptu glavom na 2,93 metra visine ! :o
To je i vise nego dovoljno da zakuca u kosarci.

mts
Kontakt:

Post Postao/la mts » 14 feb 2013, 13:40

legenda reala je napisao/la:Ramos je dobar, ali se moram složiti s Namikom kad je riječ o prekidima, nije mu prvi put i većinom ispada smiješan nakon kornera, sreća pa u Španiji nema toliko kvalitetnih ekipa iz prekida, inače :roll:

Mene opet najviše sinoć nervirao Ozil, za mene je bio najgori igrač na terenu sinoć, o izmjenama Mourinha ne treba trošiti riječi :shock:
Dobro si to primjetio, Raždego ;) Ozil je sinoc bio totalno neodlucan u nekim bitnim situacijama gdje je bila neophodna brza reakcija sa loptom (a imao je dosta vremena loptu kod sebe). Jozo je cekao neki njegov potez, podvalu lopte, nešto - cekao, cekao, cekao i nije ga docekao do kraja, dakako.
United se skupio u odbrani, ipak nisu Osasuna da im možeš komplet odbranu izbaciti jednim pasom.

Dobro razumljivo je i to, nije ni turcin Iniesta jbg :mrgreen: :P

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 14 feb 2013, 13:46

Kaka umjesto Ozila ali ovaj ga ne bi izbacio iako je bio najlosiji :?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 feb 2013, 13:49

Najveći problem predstavlja to što u ovoj sezoni NEMAMO devetku ,napadača koji će servirano iskoristiti, sreća pa air Cristiano je tu i zdrav je inače ne bi imao ko gola dati(sad but true).
Inače za Ramosa se slažem,nije ni na 70 posto od prijašnjih sezona.
Inače ne može se govoriti o lošijim i gorim, igrali smo sa Unitedom ne Sociedadom.
Ja bih se na ljeto riješio i Benza i Gonzala uz sve počasti.Cavani ili Falcao first pick.Siguran sam da bi Džeko pružao puno više nego ovaj dvojac u ovoj sezoni(pričam samo o ovoj sezoni ne sveukupnoj karijeri u Madridu mada me Benz i nije nešto impresionirao za svo ovo vrijeme,Gonzalo je druga priča..).
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 14 feb 2013, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

mts
Kontakt:

Post Postao/la mts » 14 feb 2013, 13:51

Ja mislim da cete imati više šansi i slobodnog prostora na Old Trafordu u revanšu, ali moraju i ostali pomoći Kopiti...prije svih Benzema ili Higuain.
Ne volim vidjeti onog Di Mariju kakav je grdan, ali je opak igrac - nepredvidiv u igri :!: a to je ono što treba Realu protiv Uniteda.
Ja sam konto da ce ulaskom Pipite to malo živnuti naprijed, kad ono ništa zapravo....ispade gori od Benzeme :?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.